Skocz do zawartości


Zdjęcie

Problemiki Małe I Duże


119 odpowiedzi w tym temacie

#1 SPIKE

SPIKE

    Spike

  • Użytkownik
  • 4542 postów
  • SkądKraków

Napisano 14 lipiec 2014 - 09:42

1 problem .
nie wiem jak rozwiązać to - wchodzę w TV na internet ( przez wifi ) wklepuje stronke forum, wchodzę w logowanie, klikam i jestem .
Ok , ale piszę posta na SB , chce kliknąć i ....... nie wysyła tekstu .
Niewidoczne są także ikony służące do edycji tekstu i emotki .
Tama chyba mają MSN , TV Samsung



2 problem .

komputer z Windows Vista - dokładnie to samo, ani IE, ani Chrome też tak samo nie działa - identycznie jak z TV problem.

starsze kompy z XP i jakąkolwiek przeglądarką działają

Potrzebuje odpowiedź konkretną , sprawdzoną i działajacą , a nie pierdolamnto teoretyczne .

#2 SPIKE

SPIKE

    Spike

  • Użytkownik
  • 4542 postów
  • SkądKraków

Napisano 15 lipiec 2014 - 08:38

w dniu dzisiejszym wywaliło mi SB na ostatnim kompie , mozecie sprawdzic co jest ????

#3 Ultek

Ultek
  • Użytkownik
  • 1695 postów

Napisano 18 lipiec 2014 - 20:26

2 problem .
starsze kompy z XP i jakąkolwiek przeglądarką działają

 

Podłącz starszy komp z XP, z jakąkolwiek przeglądarką. Będzie działać.



#4 SPIKE

SPIKE

    Spike

  • Użytkownik
  • 4542 postów
  • SkądKraków

Napisano 18 lipiec 2014 - 21:15

ja sobie rade dałem dokładnie wyczyszcony komp niec nie dało, dopiero ustawienia witryn puściło

ten co ma viste jeszcze nie działa , ale mi na nim nie zalezy, odstawiłem w kąt bo ta vista to szmelc 



#5 Ultek

Ultek
  • Użytkownik
  • 1695 postów

Napisano 19 lipiec 2014 - 07:27

Spike, Ty jesteś bystry kolo. Ten mój wpis to żart, przepisałem Twoje zdanie tylko. :D



#6 System

System
  • Użytkownik
  • 545 postów
  • Skądz netu

Napisano 31 lipiec 2014 - 22:40

Jak zwiększyć tutaj moje konto do wrzucania fotek ?

Chociaż o 0,5 Mb.

Nie chce mi się bawić w fotoload itp.



#7 deschek

deschek
  • Administrator
  • 88 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 sierpień 2014 - 10:41

@System, zwiekszylem do 1MB


You see lots of happy cyclists. When was the last time you saw a runner smiling?


#8 System

System
  • Użytkownik
  • 545 postów
  • Skądz netu

Napisano 12 sierpień 2014 - 16:48

thinks'



#9 kubens

kubens
  • Użytkownik
  • 541 postów
  • SkądPodhale

Napisano 12 sierpień 2014 - 18:43

a ja dalej mam problem z pisaniem na sb, może mi powiedzieć co jest grane ? ! nie mam edytora tekstu ani emotek, probowałem z roznych przegladarek,i nic........... to samo tutaj pisząc tego posta, nie mam edytora tekstu... MOże mi ktoś powiedzieć, w czym tkwi problem ?

#10 haligówka

haligówka
  • Moderator
  • 839 postów
  • SkądRzeszów/Kraków

Napisano 13 sierpień 2014 - 12:03

Również mam problem z wejściem na SB. gdzieś z rok temu dostałem bana na miesiąc, jednak do dziś nie mam tam wstępu. Proszę o komentarz w tej sprawie
Strava
Instagram
Z blatu po świecie- zapraszam na mój fotoblog!

#11 hqvkamil

hqvkamil
  • Użytkownik
  • 601 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 13 sierpień 2014 - 12:19

Wyczyśćcie sobie pliki ciastek i catche przeglądarki. ;-)


Focus user! :-P

#12 haligówka

haligówka
  • Moderator
  • 839 postów
  • SkądRzeszów/Kraków

Napisano 13 sierpień 2014 - 12:50

A co ma piernik do wiatraka :P na zadnej przeglądarce u mnie nie działa, ani na mobilnym
Strava
Instagram
Z blatu po świecie- zapraszam na mój fotoblog!

#13 kubens

kubens
  • Użytkownik
  • 541 postów
  • SkądPodhale

Napisano 15 sierpień 2014 - 22:01

DOKŁADNIE, próbowałem różnych przeglądarek, i nawet w trybach prywatnych, czyściłem wszystkie pierdołki w nich, przywracałem ustawienia pierwotne, na innym kompie próbowałem I NIC !. Co jest grane do ch*lery ?! :-o

#14 hqvkamil

hqvkamil
  • Użytkownik
  • 601 postów
  • SkądBieszczady

Napisano 15 sierpień 2014 - 22:16

Macie wgrane dodatki flash i java.
Focus user! :-P

#15 haligówka

haligówka
  • Moderator
  • 839 postów
  • SkądRzeszów/Kraków

Napisano 16 sierpień 2014 - 10:37

Ja mówię o banie, a nie o braku dostępu, oczywiście admini nawet nie zauważają mojego pytania, podobnie jak nie zauważają prywatnych wiadomości do nich pisanych. Brawo, trzymacie poziom...

Dodatkowo chcę zwrócić uwagę na burdel w większości wątków i prowadzony Offtopic:
pierwszy z brzegu: http://szosa.org/top...e-7#entry250998

W gestii administratorów/moderatorów leży, żeby takie coś usuwac, bo potem robi się bałagan na forum i ciężko pewne rzeczy wyszukać.
pomijam już fakt nagminnego postowania jeden pod drugim, wszak nie wszyscy widzą opcję EDYTUJ na dole swojego postu.

Na innych forach to działa dużo sprawniej. Więc albo się tym do cholery zajmiecie i moje wołanie nie będzie jak rzucanie grochem o ścianę, albo powołacie odpowiednie osoby na odpowiednie stanowiska, które wreszcie zrobią z tym burdelem porządek!

To jest forum szosowe przypominam...
Strava
Instagram
Z blatu po świecie- zapraszam na mój fotoblog!

#16 haligówka

haligówka
  • Moderator
  • 839 postów
  • SkądRzeszów/Kraków

Napisano 16 sierpień 2014 - 22:27

Brak reakcji z waszej strony niestety potwierdza wasz permanentny brak działań. Szkoda, bo myślałem ze czasem jednak jakiś admin tu zagląda...
Strava
Instagram
Z blatu po świecie- zapraszam na mój fotoblog!

#17 deschek

deschek
  • Administrator
  • 88 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 sierpień 2014 - 10:31

Brak reakcji z waszej strony niestety potwierdza wasz permanentny brak działań. Szkoda, bo myślałem ze czasem jednak jakiś admin tu zagląda...

 

Ban z shoutboxa zostal sciagniety.


You see lots of happy cyclists. When was the last time you saw a runner smiling?


#18 haligówka

haligówka
  • Moderator
  • 839 postów
  • SkądRzeszów/Kraków

Napisano 18 sierpień 2014 - 11:20

wow, a co do reszty mojej wypowiedzi, jakiś komentarz?
Strava
Instagram
Z blatu po świecie- zapraszam na mój fotoblog!

#19 SPIKE

SPIKE

    Spike

  • Użytkownik
  • 4542 postów
  • SkądKraków

Napisano 19 sierpień 2014 - 23:49

Kubens zresetuj sobie qrwa ustawienia przegladarki , jakieś smieci czxasem wrzucają swoje ustawienia  i klops jest , u mnie robiłem to z 3 razy w ciagu miesiaca , w końcu sie uspokoiło.

 

Poza tym wejdź w software i wywal programy śmieciowe , ostatnio np u mnie zainstalowały sie reklamy , co ja sie naszukałem syfa  sie schował.........

 

Haligówka ... nie nerwój sie ,,,, jak kiedys sie chciało robic porządne forum to morde darli na modów  i sie im qrwa nic nie podobało , olej to bo i tak nic nie zmieni sie nic .....za to na giełdzie jaki burdel ..... hahahah , co Ty,  po prostu nie czytaj , wiecej czasu na jazde albo wolny czas.



#20 jark

jark
  • Użytkownik
  • 276 postów
  • Skąd:)

Napisano 20 sierpień 2014 - 05:06

Kubens zresetuj sobie qrwa ustawienia przegladarki , jakieś smieci czxasem wrzucają swoje ustawienia  i klops jest , u mnie robiłem to z 3 razy w ciagu miesiaca , w końcu sie uspokoiło.

 

Poza tym wejdź w software i wywal programy śmieciowe , ostatnio np u mnie zainstalowały sie reklamy , co ja sie naszukałem syfa  sie schował.........

 

Haligówka ... nie nerwój sie ,,,, jak kiedys sie chciało robic porządne forum to morde darli na modów  i sie im qrwa nic nie podobało , olej to bo i tak nic nie zmieni sie nic .....za to na giełdzie jaki burdel ..... hahahah , co Ty,  po prostu nie czytaj , wiecej czasu na jazde albo wolny czas.

 

... a nie da się bez wyrażeń z końca słownika ? 

§3. Użytkownikowi zabrania się:

    1. Używania słów powszechnie uznanych za wulgarne, obrażać, ubliżać i znieważać innych użytkowników.

 

 





Dodaj odpowiedź