Skocz do zawartości


Zdjęcie

Na Firefoxie Nie Mam Forum


14 odpowiedzi w tym temacie

#1 nick

nick
  • Użytkownik
  • 1858 postów
  • Skądkrakow

Napisano 01 październik 2014 - 10:19

Co się dzieje, że na Firefoxie nie mam forum? Muszę przechodzić na operę? pozdr

#2 Ultek

Ultek
  • Użytkownik
  • 1695 postów

Napisano 01 październik 2014 - 10:47

Czasem też mam takie jazdy z Firefoxem, zwłaszcza, gdy instaluję, lub wywalam jakieś wtyczki, dodatki, lub programy. Nie walczę już z nim, tylko uninstalam i ładuję na nowo z instalki. Dodatkowa zaleta jest taka, że do pierwszej aktualizacji chodzi jak złoto. Potem ładuje się jakieś badziewie (potrzebne i nie), aż wreszcie znów się kaszani. :D



#3 roadrunner

roadrunner
  • Użytkownik
  • 8 postów
  • SkądChojnów

Napisano 01 październik 2014 - 10:52

Mialem przez ostatnie dni taka sama sytuacje. Bylem zmuszony otwierac forum przez IE... Pomoglo wyczyszczenie pamieci podrecznej i ciasteczek:)

#4 bans

bans
  • Użytkownik
  • 464 postów
  • SkądPszczyna

Napisano 01 październik 2014 - 14:35

SOA#1



#5 Greek

Greek
  • Użytkownik
  • 1907 postów
  • SkądKraków

Napisano 01 październik 2014 - 19:20

Czasem też mam takie jazdy z Firefoxem, zwłaszcza, gdy instaluję, lub wywalam jakieś wtyczki, dodatki, lub programy. Nie walczę już z nim, tylko uninstalam i ładuję na nowo z instalki. Dodatkowa zaleta jest taka, że do pierwszej aktualizacji chodzi jak złoto. Potem ładuje się jakieś badziewie (potrzebne i nie), aż wreszcie znów się kaszani. :D


Dlatego, kiedy jakiś czas temu wprowadzili nową wersję z dość dużymi zmianami, wywaliłem to nowe badziewie, zainstalowałem z powrotem starą i mam teraz wyłączone aktualizacje i jest spokój. I również radzę tak zrobić :)

"Najgorsze koło czyni najwięcej hałasu", Antoine de Rivarol

 

Ragazza Ravennesa

 


#6 bans

bans
  • Użytkownik
  • 464 postów
  • SkądPszczyna

Napisano 02 październik 2014 - 07:12

A ja nie rozumiem problemu, mam ciągle aktualizowanego ff i wszystko działa.



#7 Ultek

Ultek
  • Użytkownik
  • 1695 postów

Napisano 02 październik 2014 - 09:08

Wobec tego, zasadną powinna być odpowiedź SOA#512, oraz domniemanie SOA#32 :D



#8 Prozor

Prozor
  • Użytkownik
  • 3696 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 03 październik 2014 - 16:21

Na wszystkich kompach z Firefoxem z roznymi sys operacyjnymi win xp, 7, 8, linux parę odmian nie mam problemów z forum.

Giant TCR Composite                                  24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png STRAVA 24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png
::::Powered by SRAM REDTM      GarminConnect.png
                                                   Grupa Forum na Garmin Connect - zapraszam!


#9 Gosc_Voltek_*

Gosc_Voltek_*
  • Gość

Napisano 04 październik 2014 - 06:01

Co się dzieje, że na Firefoxie nie mam forum? Muszę przechodzić na operę? pozdr

 

Firefox i firefox, a dodatki rożne. Z takim pytaniem to raczej do mozilla.org ;-)  albo AdBlock zasłania ci świat. :roll:



#10 nick

nick
  • Użytkownik
  • 1858 postów
  • Skądkrakow

Napisano 04 październik 2014 - 16:57

Może przyczyną jest Vista, którą mam, a jak czytam nie jest ona dobrze oceniana. pozdr

#11 Gosc_Voltek_*

Gosc_Voltek_*
  • Gość

Napisano 05 październik 2014 - 07:16

To nie Vista, bo pod Operą wyświetla.



#12 emilioni

emilioni
  • Użytkownik
  • 322 postów
  • SkądPoznań

Napisano 05 październik 2014 - 08:11

Mi na androidzie z firefoxem tez nie odtwiera. Musialem wykasowac ciasteczka i dopiero wtedy otworzylo

#13 nick

nick
  • Użytkownik
  • 1858 postów
  • Skądkrakow

Napisano 06 październik 2014 - 21:36

Na tablecie wykasowanie pomogło, na lapku nie. pozdr

#14 SPIKE

SPIKE

    Spike

  • Użytkownik
  • 4542 postów
  • SkądKraków

Napisano 12 październik 2014 - 19:43

w kazdym systemie niezależnie czy to  Fire , czy Chrome , czy inne  kasujemy ustawienia przeglądarki, są strony , niekoniecznie porno, ktore nam ustawiają to bez naszej wiedzy .

Ja od czasu do czasu kasuje - resetujke ustawienia i wszystko chodzi elegancko, ciasteczka też warto wykasować , bo to śmieci .



#15 nick

nick
  • Użytkownik
  • 1858 postów
  • Skądkrakow

Napisano 04 listopad 2014 - 12:37

Cuda, panie, cuda. Forum wróciło na Firefoxa bez kasowań i innego grzebania. pozdr



Dodaj odpowiedź