Witam serdecznie!
Ostatnio planuję zakup taniej szosy na dojazdy do uczelni i poruszanie się po mieście. W mojej okolicy pojawił się taki oto okaz, jednak sprzedawca nie jest w stanie powiedzieć mi, jaka rama siedzi w rowerku. Na 99% jest to cro-mo i na 100% jest leciwa
Czy Wy jesteście w stanie powiedzieć mi co nieco o ramie i jej jakości (ogólnie, bo wiadomo, że konkretny egzemplarz może być w różnym stanie)?
http://img06.tablica...esci-poznan.jpg
Posted 10 February 2014 - 14:46
Posted 10 February 2014 - 15:05
Jak dla mnie lata 90-te, shimano 105 (biopace) może być całkiem niezła. Kształt widelca jak Columbus Gara i podobne ![]()
rozumiem że nie ma naklejek
daj więcej zdjęć to powiemy coś więcej jeśli ktoś się zna
możesz też popukać czymś na środku rury i końcach, jeśli na środku dźwięk jest wyższy to rurki są cieniowane tyle możesz stwierdzić na oko ![]()
Posted 10 February 2014 - 15:30
Więcej zdjęć będę mógł wrzucić dopiero wieczorem, kiedy wystawiający mi je podeśle
Naklejek nie ma, a obecne malowanie jest podobno już drugim nieseryjnym. Do środy będę miał możliwość obejrzenia go na własne oczy
Wklejam link do ogłoszenia (jeśli nie wolno, a przeoczyłem to w regulaminie, proszę o informację - usunę):
http://tablica.pl/of...html#9c445b58da
105 zwracają uwagę, tylko intryguje mnie ta rama ![]()
EDIT: oto fotki przed malowaniem, po zadziałaniu na ramę ścierniakiem:
Reply to this topic
Also tagged with one or more of these keywords: rama, identyfikacja, cro-mo
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Rama Karbonowa, Czy To Ubytki Lakieru, Czy Uszkodzenie Karbonu?Started by Shatzooneck , 09 Feb 2023 |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Rozmiar RamyStarted by Barto , 03 Jan 2023 |
|
||
Giełda →
Kupię →
Kupię Frameset GravelStarted by EverRestOnTheBike , 20 Aug 2022 |
|
||