Raczej nie
w tych wyścigach raczej mało takich jest, nie przyjeżdżają na takie, spokojnie jest szansa na wygraną i niezłą zabawę
Wyścigi Amatorskie Na Mazowszu
Gosc_milosz216_*
Napisano 02 marzec 2014 - 15:08
Wiesz co, raczej w twojej kategorii i w tym rejonie nie ma za bardzo dłuższych wyścigów wszystkie to kryteria uliczne które trwają od ok 10 do 20km. Raczej wyników z czasami na pętlach nie ma, ale radzę ci trenować interwały
przydadzą się i jeszcze do tego krótki czas regeneracji by się przydał ![]()
Gosc_Krzysztof122_*
Napisano 02 marzec 2014 - 15:19
Ja niestety w zimę nie miałem siłowni tylko hantle i rowerek, więc nóg super nie zrobiłem. Ja jeżdżąc rowerem z korbą 42t i wielotrybem 14t musiałem mieć ciągle wysoką kadencję, do tego wszystkie moje treningi opierały się na kadencji. Siłę też zrobię w tym sezonie ![]()
Gosc_Krzysztof122_*
Napisano 02 marzec 2014 - 15:36
W połowie marca będę się wdrażał, a w kwietniu już zacznie się konkretniejsza jazda i zadzwonię na samym początku kwietnia pewnie. Dużo osób oni mają w klubie ? I na wyścigi wystawiają jakąś grupę najlepszych, czy jadą Ci, którzy chcą ?
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wyścigi, kolarstwo, amatorstwo, licencja, brak licencji, szosa
Odzież i akcesoria →
Inne →
Elite Direto Xr-T - Problem Z 12S I 142X12Napisany przez gnom , 28 wrz 2025 |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Jaki rower za 3500zł i więcej? →
Pierwsza Szosa 5-6 Tyś.Napisany przez becow1 , 29 lip 2024 |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Jaki rower do 3500zł? →
Pierwsza Szosa Dla Kobiety - Do 3000 ZłNapisany przez ocet-na-rower , 18 cze 2024 |
|
||
Giełda →
Kupię →
Kross Vento 8.0 Rama 21 Cali Czy Jest Sensowna Konkurencja W Tym Przedziale Cenowym?Napisany przez wolf24 , 20 kwi 2024 |
|
||
Sponsorzy serwisu →
4-bike.pl →
Dlaczego Zalecane Jest Oklejanie Roweru Na Mokro?Napisany przez Tomek z 4-bike.pl , 19 mar 2023 |
|