Witam Szanowne Towarzystwo
Mam 177cm wzrostu, wewnętrzna długość nogi to 80cm. Zastanawiam się nad rozmiarem 54 lub 52 ramy Accent Apex 2013. Mój wybór zmierza ku rozmiarowi 52. Dobrze kombinuję czy nie? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
Posted 03 April 2014 - 10:06
Nie wiem dokładnie jaką geometrie ma ta ramka ,ale przy 177 cm wzrostu chcesz wsiąść na ramę 52 ???. Nawet jej nie oglądając można stwierdzić z przekonaniem graniczącym z pewnością , że będzie mała - dużo za mała- chyba ,że lubisz jeździć zgięty w pałąk a komfort na rowerze nie ma dla Ciebie znaczenia. Teoretycznie przy takim wzroście to uniwersalny rozmiar w okolicach 56.
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Rama Karbonowa, Czy To Ubytki Lakieru, Czy Uszkodzenie Karbonu?Started by Shatzooneck , 09 Feb 2023 rama, uszkodzenie pekniecie rysy |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Rozmiar RamyStarted by Barto , 03 Jan 2023 Rama |
|
||
Giełda →
Kupię →
Kupię Frameset GravelStarted by EverRestOnTheBike , 20 Aug 2022 frameset, gravel, rama, accent and 2 more... |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
[Rama] Gravel Disc - Ktm Revelator F8 CarbonStarted by adamDi2 , 25 Oct 2021 gravel, rama, carbon and 3 more... |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Nasze rowery →
Cube Litening C:62 Pro 2017 60Started by Piotr92 , 22 Mar 2021 Cube, Rama, Rower |
|