Transmisja z Tour de France
Napisano 29 czerwiec 2009 - 09:49
Nie będzie mnie w domu przez praktycznie cały wyścig, a tam gdzie jadę nie mam pewności że będzie kablówka i Eurosport, i tu moje pytanie, szukałem ale nic nie znalazłem-czy TVP(1,2,info...) będzie transmitować wyścig albo chociaż jakieś skróty :-) ? jak to było w ubiegłych latach? zapewne na TVP sport będzie ale to też podchodzi pod dodatkowe kanały a nie standard z anteny.
Z góry dzięki za pomoc ;-) .
Gosc_Stas_*
Napisano 29 czerwiec 2009 - 11:12
Za to mozna zobaczyc drugoligowy żużel, koszykówkę osiedlową i wszelkiej maści seriale z miernymi aktorzynami ...Telewizja Polska nie transmituje TdF, ... :-P
Jak to kiedyś ładnie powiedział nestor aktorów Polskich Zbigniew Zapasiewicz. Jak odróżnic aktora od amatora ? Aktor tworzy kreacje, a amator najczęściej gra samego siebie.
Uważam, że dla zdrowia psychicznego dzieci bardziej powinno im się zabraniac oglądania współczesnych polskich seriali niż picia wina i palenia papierosów :-)
Stas
Napisano 29 czerwiec 2009 - 11:17
już się nie mogę doczekać ;-)
plan transmisji:
http://www.naszosie....szosowych-w-tv/
pozdrawiam
maro
Napisano 29 czerwiec 2009 - 21:14
Jeśli miałbyś chociaż dostęp do Internetu, to może pokombinuj z Eurosport Player'em? Musiałbyś co prawda poświęcić te 9,99 zł, ale skoro Ci zależy... ;-)
Napisano 29 czerwiec 2009 - 23:37
Napisano 30 czerwiec 2009 - 14:56
http://www.channelsurfing.net/
Ogladalem tutaj tegoroczne Giro i zeszloroczny Tour de France.
Napisano 04 lipiec 2009 - 07:25
Napisano 04 lipiec 2009 - 09:44
Ten temat to chyba jakiś żart. Ostatnią rzeczą która może się zdarzyć na świecie będzie transmisja Touru w TVP ;-) . Już szybciej pokażą okręgową lige skurokopów.
Popieram wogle sama sytaucja z TDP wygladala smiesznie tylko godzinne relacje TVP to jeden wielki Shit 8-).
Napisano 04 lipiec 2009 - 10:01
Ten temat to chyba jakiś żart. Ostatnią rzeczą która może się zdarzyć na świecie będzie transmisja Touru w TVP ;-) . Już szybciej pokażą okręgową lige skurokopów.
Popieram wogle sama sytaucja z TDP wygladala smiesznie tylko godzinne relacje TVP to jeden wielki Shit 8-).
Witam. Ostatnio na TVP Sport przypadkiem trafiłem na relację z MP w kolarstwie szosowym. Szczególnie 'podobał' mi się komentator (p.Szczęsny chyba). Nie chciałbym może tego pana krytykować, ale chyba do tego to on nie ma talentu. Ten człowiek na antenach TVP skomentował już chyba wszystkie dyscypliny... Jak dla mnie po za panami Jarońskim i Wyrzykowskim nie ma(przynajmniej dla mnie) ludzi, którzy z pasją, takim oddaniem, mogli by komentować jakiekolwiek wyścigi kolarskie. Jestem człowiekiem młodym, nie wiem, nie znam komentatorów choćby z czasów pana Ciszewskiego (tak, tego od piłki nożnej).
A duetu Jaroński&Wyrzykowski wprost nie mogę się już doczekać
Pozdrawiam.
Napisano 04 lipiec 2009 - 10:09
duetu Jaroński&Wyrzykowski wprost nie mogę się już doczekać
, choć miałem okazję posłuchać ich już parę razy razem, to na 'Wielką Pętlę' czekam najbardziej.
Moze wiedze maja spora , ale czasami jak zaczna gadac nie od rzeczy to mnie na spanie bierze . Ale ten duet to mozna rzec klasyk w komentowaniu kolarstwa czasami na antenie tez trzeba sobie pogledzic i po smutac :mrgreen:
Napisano 05 lipiec 2009 - 09:11
niestety, trzeba isę pogodzic z tym że ciężko obejrzeć tdf bez posiadania płatnej telewizji. ZDF/ard transmitowały to zawsze a to kanały otwarte
Napisano 06 lipiec 2009 - 13:26
http://www.steephill...tour-de-france/
Napewno dziala ITV 4 bo tam ogladam caly wyscig.Gdzies ez widzialem ze eurosport po polsku mozna ogladac ale niestety nie mgoe odnalezc linak.Ma ktos moze?wiem ze to na soccer-live byl link ale obecnie strona ta lezy...