Transmisja z Tour de France
Posted 08 July 2009 - 09:36
Gosc_Stas_*
Posted 08 July 2009 - 10:43
Nie zgadzam się. Jaroński i Wyrzykowski to fachowcy najwyższych lotów. Znają się na kolarstwie, dziennikarstwie, kulturze i historii krajów europejskich, znają biegle języki obce na poziomie symaultanicznym i tworzą w relacji TV szczególną atmosferę.Nie wiem jak dla Was, jednak według mnie polscy komentatorzy relacjonujący TdF na Eurosporcie to nudziarze z beznadziejnym poczuciem humoru. Nie wnoszą ani kszty emocji, gdzie ich głosy przyprawiają o senność. Podczas relacji zajmują się jakimiś głupotami i nie mówią o tym o czym powinni. Są najogólniej mówiąc beznadziejni.
Jak zawsze są pewne niedociągnięcia: otóz Panowi owi nie znają się na sprzęcie kolarskim i technice, nie raz dali tego dowód, ale czy to jest sprawa dyskwalifikująca ? Chyba nie.
Stas
Posted 08 July 2009 - 11:06
Nie wiem jak dla Was, jednak według mnie polscy komentatorzy relacjonujący TdF na Eurosporcie to nudziarze z beznadziejnym poczuciem humoru. Nie wnoszą ani kszty emocji, gdzie ich głosy przyprawiają o senność. Podczas relacji zajmują się jakimiś głupotami i nie mówią o tym o czym powinni. Są najogólniej mówiąc beznadziejni.
Zastanow sie dobrze co napisales komentuj prawie 3 godziny caly czas to samo to nie wiem czy by ci sie to nie znudzilo . Natomias jezeli chodzi o ich zarciki mi to pasuje bo podchodza do tego z dystansem poporstu nie maja nadynaego ego ja tam ich lubie sluchac :mrgreen:
Posted 08 July 2009 - 11:37