Jump to content

Photo

Transmisja z Tour de France

26 replies to this topic

#21 meka

meka
  • Użytkownik
  • 55 posts
  • SkądKościan/Szczytno

Posted 06 July 2009 - 16:16

Również polecam program Sopcast i link do Eurosport po polsku dzięki któremu obejrzymy TdF:
sop://SOPCAST.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/71301

Sprawdzone, działa ;-)

#22 Gosc_etz_*

Gosc_etz_*
  • Gość

Posted 06 July 2009 - 20:31

całe TdF jest transmitowane na niekodowanym Eurosporcie. Wystarczy mieć najzwyklejszy w świecie talerz anteny satelitarnej i tuner cyfrowy. Dla niektórych mankamentem może być, że komentarz jest po niemiecku:) dla mnie to plus:P

#23 p9375

p9375
  • Użytkownik
  • 48 posts
  • SkądGdańsk

Posted 08 July 2009 - 09:36

Nie wiem jak dla Was, jednak według mnie polscy komentatorzy relacjonujący TdF na Eurosporcie to nudziarze z beznadziejnym poczuciem humoru. Nie wnoszą ani kszty emocji, gdzie ich głosy przyprawiają o senność. Podczas relacji zajmują się jakimiś głupotami i nie mówią o tym o czym powinni. Są najogólniej mówiąc beznadziejni.

#24 Gosc_Stas_*

Gosc_Stas_*
  • Gość

Posted 08 July 2009 - 10:43

Nie wiem jak dla Was, jednak według mnie polscy komentatorzy relacjonujący TdF na Eurosporcie to nudziarze z beznadziejnym poczuciem humoru. Nie wnoszą ani kszty emocji, gdzie ich głosy przyprawiają o senność. Podczas relacji zajmują się jakimiś głupotami i nie mówią o tym o czym powinni. Są najogólniej mówiąc beznadziejni.

Nie zgadzam się. Jaroński i Wyrzykowski to fachowcy najwyższych lotów. Znają się na kolarstwie, dziennikarstwie, kulturze i historii krajów europejskich, znają biegle języki obce na poziomie symaultanicznym i tworzą w relacji TV szczególną atmosferę.
Jak zawsze są pewne niedociągnięcia: otóz Panowi owi nie znają się na sprzęcie kolarskim i technice, nie raz dali tego dowód, ale czy to jest sprawa dyskwalifikująca ? Chyba nie.

Stas

#25 krzysztof1985

krzysztof1985
  • Użytkownik
  • 1,682 posts
  • SkądWLKP

Posted 08 July 2009 - 11:06

Zastanow sie dobrze co napisales komentuj prawie 3 godziny caly czas to samo to nie wiem czy by ci sie to nie znudzilo . Natomias jezeli chodzi o ich zarciki mi to pasuje bo podchodza do tego z dystansem poporstu nie maja nadynaego ego ja tam ich lubie sluchac :mrgreen:

SPT_20130518_SOT_053_27640268_I1.jpg

#26 p9375

p9375
  • Użytkownik
  • 48 posts
  • SkądGdańsk

Posted 08 July 2009 - 11:16

Stas: nie podważam ich wiedzy tylko cechy induwidualne. Krzysiu: zastanowiłem się. W 3h znudziłoby mi się i widoczbnie im także (przynajmniej na to wygląda).

#27 Platon

Platon
  • Użytkownik
  • 558 posts
  • SkądWrocław

Posted 08 July 2009 - 11:37

Ja oglądam ripy z Versus, podobnie jak w zeszłym roku w moim odczuciu bije Eurosport na głowę, dodatkowo stała ekipa komentatorów (Phil Ligget i Paul Scherman + Bob Roll i Craig Hummer w studiu). Etapy dostępne są na mininova i demonoid w godzinach wieczornych po każdym ściganiu. Tutaj: http://twitter.com/TourTorrents można śledzić postępy w ripowaniu kolejnych części. Relacje z etapów trwały jak na razie od 2 do 3 godzin, ale w zeszłym roku z górskich relacje były ponad 4-godzinne. Reklamy są oczywiście wycięte :)

Reply to this topic