Skocz do zawartości

Zdjęcie

Skarpetki

19 odpowiedzi w tym temacie

#1 Hub1

Hub1
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 24 kwiecień 2014 - 14:18

Interesowały by mnie skarpetki w przystępnej cenie. Zamawiał ktoś jakieś, polecicie coś ???

Znalazłem takie http://www.intymna.p...ki-rowerowe-rs5 ale nie wiem czy nie będą za ciasne w okolicach kostki.

Czekam na wasze opinie.

Pozdrawiam !!!

#2 kubens

kubens
  • Użytkownik
  • 543 postów
  • SkądPodhale

Napisano 24 kwiecień 2014 - 16:00

nie powinny być ciasne, o ile dobry rozmiar weźmiesz :)

#3 MaRcIn30

MaRcIn30
  • Użytkownik
  • 440 postów
  • SkądPomorskie

Napisano 24 kwiecień 2014 - 16:52

Mam sakrpetki tej firmy, wygląd oki tylko jak dla mnie za niskie, osobiście wolę wyższe

#4 mobilo

mobilo
  • Użytkownik
  • 41 postów
  • Skądsilesia

Napisano 27 kwiecień 2014 - 22:31

http://www.danielo.p...5,skarpety.html

Skarpety bardzo fajne, ciekawa kolorystyka. Nic się nie dzieje po praniu, przewiewne. Stopa jakoś specjalnie się nie poci jak w nessi.

Bez porównania z tą firmą. Także polecam.

#5 Hub1

Hub1
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 28 kwiecień 2014 - 10:51

Dzięki mobilo.

Na dniach chyba zamówię skarpety tej firmy.

#6 Macko

Macko
  • Użytkownik
  • 71 postów
  • SkądWrocław

Napisano 30 kwiecień 2014 - 13:10

zamówiłem skarpetki w danielo.pl, mają napisane w regulaminie, że wysyłka dociera w 24h. Ja potwierdzenie, że wysłano dostałem w  poniedziałek o 11, minęło już 50h i przesyłki jeszcze nie ma.... Może mają dużo zamówień i nie wyrabiają, ale to po co piszą, jeszcze w dodatku na czerwono, że czas realizacji to 24h.....

#7 B25CX

B25CX
  • Użytkownik
  • 282 postów
  • SkądWLKP

Napisano 30 kwiecień 2014 - 13:39

zamówiłem skarpetki w danielo.pl, mają napisane w regulaminie, że wysyłka dociera w 24h. Ja potwierdzenie, że wysłano dostałem w  poniedziałek o 11, minęło już 50h i przesyłki jeszcze nie ma.... Może mają dużo zamówień i nie wyrabiają, ale to po co piszą, jeszcze w dodatku na czerwono, że czas realizacji to 24h.....

Po to, żeby przyciągnąć klienta i zarobić ?

#8 Macko

Macko
  • Użytkownik
  • 71 postów
  • SkądWrocław

Napisano 30 kwiecień 2014 - 19:06

może i tak, ale potem pozostaje niesmak klienta, co więcej po takich rzeczach ludzie mogą nie wybrać ponownie sklepu i nie polecą go znajomym, mogą napisać na forum. Takie rzeczy z punktu widzenia marketingowego jak zaufanie do marki są jednak ważne. Tylko po co wysyłać potwierdzenie, jeżeli się nie wysyła. Wiadomo może Poczta, ale polecony priorytetowy idzie 1-2 dni.

#9 nick

nick
  • Użytkownik
  • 2254 postów
  • Skądkrakow

Napisano 30 kwiecień 2014 - 20:22

Mają napisane że dociera, czy że wysyłka w 24 godziny? To różnica.  pozdr

#10 Macko

Macko
  • Użytkownik
  • 71 postów
  • SkądWrocław

Napisano 30 kwiecień 2014 - 20:46

jest tam tak:

Czas realizacji/wysyłki zamówień odzieży z kolekcji Danielo - 24 godziny!

nie zmienia to faktu, że dostałem potwierdzenie o wysłaniu towaru.

#11 er_te

er_te
  • Użytkownik
  • 710 postów

Napisano 30 kwiecień 2014 - 21:22

Bez przesady, ogarnięcie zamówienia od momentu przyjęcia do wysyłki to 24 godziny. Za czas wysyłki nie mogą odpowiadać, bo realizuje go firma kurierska bądź poczta. 

#12 Julkos

Julkos
  • Użytkownik
  • 468 postów
  • SkądBolesławiec

Napisano 30 kwiecień 2014 - 22:18

Ja kupuje od vikingsport na allegro. Takie http://allegro.pl/te...4145036753.html czasami są w promocj albo z wyższym ściągaczem, chociaż ten średni też jest ok :)

#13 mobilo

mobilo
  • Użytkownik
  • 41 postów
  • Skądsilesia

Napisano 01 maj 2014 - 22:42

może i tak, ale potem pozostaje niesmak klienta, co więcej po takich rzeczach ludzie mogą nie wybrać ponownie sklepu i nie polecą go znajomym, mogą napisać na forum. Takie rzeczy z punktu widzenia marketingowego jak zaufanie do marki są jednak ważne. Tylko po co wysyłać potwierdzenie, jeżeli się nie wysyła. Wiadomo może Poczta, ale polecony priorytetowy idzie 1-2 dni.

U mnie nie było problemów z zamówieniem. Zamówiłem telefoniczne - wysyłka tego samego dnia. Od wysyłki przesyłka dotarła w przeciągu 1-2 dni roboczych.

#14 mikroos

mikroos
  • Użytkownik
  • 8664 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 02 maj 2014 - 09:53

jest tam tak:
Czas realizacji/wysyłki zamówień odzieży z kolekcji Danielo - 24 godziny!

Jeżeli okaże się, że faktycznie wysłali w 24 godziny, to przecież zrealizowali obietnicę: zamówienie zostało wysłane w 24 godziny. Chyba nie będziesz obwiniał Danielo za opóźnienie ze strony Poczty Polskiej?

Osobiście nigdy nie kupowałem nic z Danielo, ale słyszałem na ich temat mnóstwo dobrych opinii. Wątpię, by ot tak sobie składali obietnice, których potem by nie dotrzymywali.

rowerplus-logo-2.png

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?

#15 Macko

Macko
  • Użytkownik
  • 71 postów
  • SkądWrocław

Napisano 02 maj 2014 - 15:23

ja też mam nadzieję, że wysłali tego samego dnia co dostałem potwierdzenie i nadal myślę, że to ze strony Poczty, ale tyle razy zamawiałem poleconym priorytetem, że zawsze dochodziło 1-2 dni po wysłaniu, no ale trudno trzeba poczekać... później będzie można zobaczyć po nr paczki kiedy wysłali...

#16 L00zak

L00zak
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 11 listopad 2014 - 09:50

Czy warto zainwestować w skarpetki? Na przykład te http://www.decathlon...id_8300406.html

#17 Ultek

Ultek
  • Użytkownik
  • 1695 postów

Napisano 11 listopad 2014 - 15:02

Warto. Bardzo przewiewne i delikatne w dotknięciu ze skórą. Idealne na rower, o ile masz dobre buty, z otworami na wentylację. Jedne z lepszych, w jakich jeździłem.

#18 GoscNiedzielny

GoscNiedzielny
  • Użytkownik
  • 563 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 listopad 2014 - 17:22

Też je mam i są ok.
Inne skarpetki, które mam są nieco lepiej wykonane, ale też ich poziom cenowy jest nieco inny.

#19 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Napisano 26 listopad 2014 - 10:41

Ja jeżdżę w skarpetach trekkingowych x socks trek light. Kupiłem je za 2 złote w ciucholandzie, a normalnie kosztują 70 :-P

#20 paczmej

paczmej
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 29 listopad 2014 - 09:57

Szymonbjki najlepsze xd

Dodaj odpowiedź