Interesowały by mnie skarpetki w przystępnej cenie. Zamawiał ktoś jakieś, polecicie coś ???
Znalazłem takie http://www.intymna.p...ki-rowerowe-rs5 ale nie wiem czy nie będą za ciasne w okolicach kostki.
Czekam na wasze opinie.
Pozdrawiam !!!
Napisano 24 kwiecień 2014 - 14:18
Interesowały by mnie skarpetki w przystępnej cenie. Zamawiał ktoś jakieś, polecicie coś ???
Znalazłem takie http://www.intymna.p...ki-rowerowe-rs5 ale nie wiem czy nie będą za ciasne w okolicach kostki.
Czekam na wasze opinie.
Pozdrawiam !!!
Napisano 24 kwiecień 2014 - 16:00
nie powinny być ciasne, o ile dobry rozmiar weźmiesz ![]()
Napisano 27 kwiecień 2014 - 22:31
http://www.danielo.p...5,skarpety.html
Skarpety bardzo fajne, ciekawa kolorystyka. Nic się nie dzieje po praniu, przewiewne. Stopa jakoś specjalnie się nie poci jak w nessi.
Bez porównania z tą firmą. Także polecam.
Napisano 30 kwiecień 2014 - 13:10
zamówiłem skarpetki w danielo.pl, mają napisane w regulaminie, że wysyłka dociera w 24h. Ja potwierdzenie, że wysłano dostałem w poniedziałek o 11, minęło już 50h i przesyłki jeszcze nie ma.... Może mają dużo zamówień i nie wyrabiają, ale to po co piszą, jeszcze w dodatku na czerwono, że czas realizacji to 24h.....
Napisano 30 kwiecień 2014 - 13:39
zamówiłem skarpetki w danielo.pl, mają napisane w regulaminie, że wysyłka dociera w 24h. Ja potwierdzenie, że wysłano dostałem w poniedziałek o 11, minęło już 50h i przesyłki jeszcze nie ma.... Może mają dużo zamówień i nie wyrabiają, ale to po co piszą, jeszcze w dodatku na czerwono, że czas realizacji to 24h.....
Po to, żeby przyciągnąć klienta i zarobić ?
Napisano 30 kwiecień 2014 - 19:06
może i tak, ale potem pozostaje niesmak klienta, co więcej po takich rzeczach ludzie mogą nie wybrać ponownie sklepu i nie polecą go znajomym, mogą napisać na forum. Takie rzeczy z punktu widzenia marketingowego jak zaufanie do marki są jednak ważne. Tylko po co wysyłać potwierdzenie, jeżeli się nie wysyła. Wiadomo może Poczta, ale polecony priorytetowy idzie 1-2 dni.
Napisano 30 kwiecień 2014 - 22:18
Napisano 01 maj 2014 - 22:42
może i tak, ale potem pozostaje niesmak klienta, co więcej po takich rzeczach ludzie mogą nie wybrać ponownie sklepu i nie polecą go znajomym, mogą napisać na forum. Takie rzeczy z punktu widzenia marketingowego jak zaufanie do marki są jednak ważne. Tylko po co wysyłać potwierdzenie, jeżeli się nie wysyła. Wiadomo może Poczta, ale polecony priorytetowy idzie 1-2 dni.
U mnie nie było problemów z zamówieniem. Zamówiłem telefoniczne - wysyłka tego samego dnia. Od wysyłki przesyłka dotarła w przeciągu 1-2 dni roboczych.
Napisano 02 maj 2014 - 09:53
Jeżeli okaże się, że faktycznie wysłali w 24 godziny, to przecież zrealizowali obietnicę: zamówienie zostało wysłane w 24 godziny. Chyba nie będziesz obwiniał Danielo za opóźnienie ze strony Poczty Polskiej?jest tam tak:
Czas realizacji/wysyłki zamówień odzieży z kolekcji Danielo - 24 godziny!

A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 02 maj 2014 - 15:23
ja też mam nadzieję, że wysłali tego samego dnia co dostałem potwierdzenie i nadal myślę, że to ze strony Poczty, ale tyle razy zamawiałem poleconym priorytetem, że zawsze dochodziło 1-2 dni po wysłaniu, no ale trudno trzeba poczekać... później będzie można zobaczyć po nr paczki kiedy wysłali...
Napisano 11 listopad 2014 - 09:50