Szczelny bidon
Started By
nessie
, 04 lip 2009 20:20
21 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 lipiec 2009 - 20:26
ISTNIEJE !!!!!!!! Nowe bidonu CAMELBAKa ( nazywa sie Podium ). Ma zupelnie inny "wentyl". Musisz albo go sciskac ( bidon ) aby sie napic , albo ssac . Inaczej nawet przewrocony do dolu "glowa" nie cieknie . REWELACJA. W Szwecji kosztuje 8 EUR
(w przeliczeniu) za 0,7 L. Kolorow multum. Od momentu zakupu mam sucha rame !!!!
Wspaniala inwestycja .
http://www.bikeradar...er-bottle-32110
Oto link .
P.S. Ja go nie sciskam , SSANIE jest przyjemniejsze ;-)
(w przeliczeniu) za 0,7 L. Kolorow multum. Od momentu zakupu mam sucha rame !!!!
Wspaniala inwestycja .
http://www.bikeradar...er-bottle-32110
Oto link .
P.S. Ja go nie sciskam , SSANIE jest przyjemniejsze ;-)
Napisano 04 lipiec 2009 - 20:30
Wlasnie o tym bidonie myslalem i zamowilem go nawet u naszego wspanialego dystrybutora na polske ale dostalem odpowiedz ze w tym roku nie beda ich mieli. A z zagranicy zamowic tylko bidon to raczej slaby pomysl ekonomiczny ale jak nic innego nie znajde to chyba nie bede mial wyboru.
Napisano 04 lipiec 2009 - 20:33
I to POLSKA jest ku...wa wlasnie !!! Ceny przewaznie wyzsze jak na TZW zachodzie , a nic nie ma !!! SKANDAL ! Bo bidony to nie ramy. Zadna inwestycja dla dystrybutora , ale trzeba chciec !
NESSIE . Moja dziewczyna leci 14 (czy 15) do naszych przyjaciol do Gdyni. Jak chcesz to ci kupie i odbierzesz u kolegi na Dabrowie. Podaj ilosc i kolor ( jak sie zdecydujesz).
Tu masz fotke z dostepnymi kolorami :
http://www.wiggle.co...tle/5360033553/
NESSIE . Moja dziewczyna leci 14 (czy 15) do naszych przyjaciol do Gdyni. Jak chcesz to ci kupie i odbierzesz u kolegi na Dabrowie. Podaj ilosc i kolor ( jak sie zdecydujesz).
Tu masz fotke z dostepnymi kolorami :
http://www.wiggle.co...tle/5360033553/
Napisano 05 lipiec 2009 - 08:59
Mam zwyklasty bidon Authora i jak go mocno dokręcę to nic nie cieknie, ssać ani lizać go też nie trzeba :-P . Jedynie nie powinno się w bidon wlewać napojów gazowanych.
P.S. Wczoraj w Polo Markecie w Legionowie z dziewczyną znaleźliśmy zaj... bidon - w promocji do kakała w proszku Nesquika go dodają :mrgreen:
P.S. Wczoraj w Polo Markecie w Legionowie z dziewczyną znaleźliśmy zaj... bidon - w promocji do kakała w proszku Nesquika go dodają :mrgreen:
Napisano 05 lipiec 2009 - 12:10
Po jakims czasie ciekną ... Np otwieranie zębami (nawet delikatnie) powoli niszczy obrzeże ustnika, co powoduje z czasem niedomykanie ... a przy pełnym bidonie niestety nieszczelność i kropelka by kropelka cieknie ...
Tak mam z maximami - które lubie ...
Tak mam z maximami - które lubie ...
Gosc_Pegos_*
Napisano 05 lipiec 2009 - 13:33
Ja mogę polecić bidony Astany, nic nie cieknie a raczej nie ciekło... straciłem ten bidon na treningu:/ wleciałem z mega dołek i hop siup bidon na asfalt, a ze peleton leciał 45km/h to już się po niego nie zatrzymywałem, jak wracałem to bidon był już przejechany przez jakiś samochód:/... zauważyłem że bidony używane przez zawodników są troszkę leprze od tych sklepowych.
Znajomi polecają bidony jakie miało na TdP Scott American Beef, ale ponoć nie ma ich do kupienia w Polsce.
Authory mam i również mogę polecić...
Znajomi polecają bidony jakie miało na TdP Scott American Beef, ale ponoć nie ma ich do kupienia w Polsce.
Authory mam i również mogę polecić...
Napisano 05 lipiec 2009 - 13:53
Ja mogę polecić bidony Tacx, te które po wciśnięciu mozna jeszcze przekecić (jesto to dodatkowa blokada, która bardzo dobrze się sprawdza).
na allegro jest ich sporo
pzdr
na allegro jest ich sporo
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 05 lipiec 2009 - 17:53
Ze swojej strony polecam bidon Enervit'u. Zakręcany szczelny, praktyczna podziałka na boku. I kosztuje grosze.
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Gosc_Stas_*
Napisano 05 lipiec 2009 - 19:12
Też mam Isostary i Bianchi. Nic się nie leje, pod warunkiem, że nie wlewam nic gazowanego. Na napoje gazowane żaden bidon nie poradzi :-)Miałeś jakiś bidon Isostara :?: Ja mam i nie leje mi się po rami chyba że dam coś gazowanego i wtedy wystrzela przy otwieraniu zaworka.
Stas