Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pierwsza Szosa, Nowy-Używany? Pomóżcie :)

9 odpowiedzi w tym temacie

#1 steja

steja
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 19 czerwiec 2014 - 07:22

Cześć,
Noszę się z za zamiarem kupna pierwszej szosy.
Ale brak mi zdecydowania :)
Już chciałem nowego, ze sklepu, Tribana, to mi się zaczął mniej... podobać. Sorry, rower też ma się podobać, normalne. To też nie jest do końca że Triban jest jak jakaś maszkara ;) ale widziałem ładniejsze.
Dodatkowo, były problemy z dostępnością co też wpłynęło na rozglądanie się za używanym. Teraz rozmiar 60cm jest dostępny i czas na podjęcie decyzji.
Szukając używki znalazłem relatywnie blisko mnie taki rower:
http://allegro.pl/fo...4322639581.html
I mocno zastanawiam się nad nim.

Doradźcie coś. Używany czy nowy ze sklepu?
Ma być to pierwsza szosa, jeśli to istotna informacja :)

#2 Rudanaszosie

Rudanaszosie
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • SkądOlkusz

Napisano 19 czerwiec 2014 - 14:15

Sie masz, podepnę się chamsko od razu pod Twój post, ja kilka dni temu też kupiłam sobie pierwszą kolarzówkę (http://allegro.pl/ro...4332719032.html) i jest bardzo zadowolona, nie jest to takie cacko jakie Ty masz w planach, nie znam się fest na rowerach itd , ale to co powinnam wiedzieć wiem na pewno :)

Osobiście nie wiedziałam, że szosa jest tak dobra, ogólnie jazda super, osprzęt dobry, wszystko cacy, nic tylko wsiadać i ciosać kilometry. 

Wiem, że mój rower może wydawać wam się troche słaby ale jak dla mnie jest super. 

Przedtem jeździłam na mtb i też było spoko ale wydaje mi się, że teraz tylko szosa ! :)

Pozdrawiam wszystkich czytających i ogólnie witam grono rowerowe :) Jak macie jakieś info dla mnie to pisać 

Anka

#3 Ultek

Ultek
  • Użytkownik
  • 1695 postów

Napisano 19 czerwiec 2014 - 14:32

brak mi zdecydowania

Kup go, bo znów się rozmyślisz i sezon się skończy, a Ty dalej będziesz wybierał.

Ruda, podoba mi się Twój dzwon. :D Na kogo chcesz nim dzwonić? Zamierzasz jeździć po ścieżkach rowerowych? To szosówka! :D

#4 Rudanaszosie

Rudanaszosie
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • SkądOlkusz

Napisano 19 czerwiec 2014 - 14:37

Dokładnie , nie myśl za dużo nad kupnem bo się zwyczajnie rozmyślisz, ja jak kupowałam to popytałam kumpli co i jak, wysłałam linka oni napisali ,ze warto brać, szybki przegląd wydatków i heja i już śmigam. 

Mnie też się podoba, dodatkowo powiem Ci, że super drynda ;p Po ścieżkach to raczej nie bo takowych w moim mieście nie ma , tylko szosa i asfalt , średnio dziennie z 30-40 chce robić jak czas pozwoli :) 

#5 Malina123

Malina123
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 10 lipiec 2014 - 08:37

Ja polecam zapoznać się z ofertą sklepu http://www.secesja.pl/  . Mają tam rowery górskie, szosowe i nie tylko. Ceny może nie są najniższe, ale sprzęt najwyższej klasy, nie to co te marketowe. Do tego można liczyć na profesjonalną obsługę i ich porady. Sama kupowałam tam rower i nie mam w zwyczaju zachwalania zadnych firm, ale kupilam rower wczoraj i jeszcze jestem podekscytowana.

#6 RoadBikeRider

RoadBikeRider
  • Użytkownik
  • 119 postów
  • SkądKraków

Napisano 10 lipiec 2014 - 09:03

Ja polecam zapoznać się z ofertą sklepu http://www.secesja.pl/  . Mają tam rowery górskie, szosowe i nie tylko. Ceny może nie są najniższe, ale sprzęt najwyższej klasy, nie to co te marketowe. Do tego można liczyć na profesjonalną obsługę i ich porady. Sama kupowałam tam rower i nie mam w zwyczaju zachwalania zadnych firm, ale kupilam rower wczoraj i jeszcze jestem podekscytowana.

Dziękujemy za reklamę.

#7 marcin.

marcin.
  • Użytkownik
  • 327 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 10 lipiec 2014 - 09:08

ale bzdurny wpis hahahahah

omijajcie ten sklep z daleka, marketing poniżej poziomu :)

#8 saj

saj
  • Użytkownik
  • 50 postów
  • SkądKRAKÓW

Napisano 10 lipiec 2014 - 19:37

nie wiem co wy chcecie od tej secesji, znam ten sklep od powstania co prawda drogi i to nawet bardzo :-(  ale raz na 2 lata nawet tam coś kupię jak potrzeba nagli :-D

#9 uxs

uxs
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • SkądW-wa

Napisano 11 lipiec 2014 - 07:10

Sklepów gdzie jest bardzo drogi sprzęt jest mnóstwo. Dziękujemy.

Wysłane z mojego Dołączona grafika przez Dołączona grafika

#10 Garyf

Garyf
  • Użytkownik
  • 72 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 20 lipiec 2014 - 13:30

Witam
Czy ktoś miał do czynienia z kellys arc 1.0 z 2013 roku? Mam 174 cmok wzrostu a rowerek to rozmiar M rura 54cm. Rowerek nowy mogę go mieć za 1950 zł na pełną fakturę. Przejechalem się trochę na niej całkiem ok. Co sądzicie?

[Szosa] Kelly's URC 5.0 2015 r.

[MTB] Kelly's GATE 5.0 2015 r.

www.easyapartamenty.pl

FB/easyapartamenty

Dodaj odpowiedź