Problemiki Małe I Duże
Napisano 06 styczeń 2018 - 21:05
Ktos z obslugi moze mi dac znac czemu moj post nie jest zatwierdzony od dwoch dni?
Napisano 16 styczeń 2018 - 17:47
Po aktualizacji forum brak powiadomień na @ o obserwowanych tematach i poczcie. Tylko u mnie, czy u wszystkich?
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 17 styczeń 2018 - 14:20
Powiadomienia o wpisach w wątkach częściowo są (ale nie w spamie ) jednak nie wszystkie obserwowane tematy, nie dostaję w ogóle wiadomości o poczcie, co więcej dostęp do samej poczty jakiś dziwny ze strony głównej po kliknięciu na kopertę często się nie otwiera dymek, z podstron już tak i wtedy dostęp do poczty jest. Ale dzisiaj jeszcze często komunikaty o błędach SQL w dostępie do poczty np. przy wysyłaniu.
Zresztą również w dostępie do forum:
If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.
You can try to refresh the page by clicking here
Napisano 17 styczeń 2018 - 20:34
Forum mogę otworzyć, ale są problemy z wpisami np. dzisiaj:
mySQL query error: SELECT cs_value, cs_updated FROM ips_cache_store WHERE cs_key='mail_processing'
This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above.
Brak możliwości dodania grafik do galerii.
(spróbuję Firefoxa...)
Napisano 16 luty 2024 - 18:54
Cześć,
Czy ktoś jeszcze zatwierdza ogłoszenia sprzedaży? Mój post już czeka drugi dzień.
Pozdrawiam
Napisano 02 kwiecień 2024 - 11:45
Czy tylko u mnie jest problem z wyświetlaniem nowej zawartości?
Właśnie zorientowałem się, że przy wejściu na https://szosa.org/in...arch_app=forumsdostaję "Brak nowej zawartości", a przy przeglądaniu struktury forum nowe wypowiedzi jak najbardziej są.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 02 kwiecień 2024 - 12:52
Czy tylko u mnie jest problem z wyświetlaniem nowej zawartości?
Właśnie zorientowałem się, że przy wejściu na https://szosa.org/in...arch_app=forumsdostaję "Brak nowej zawartości", a przy przeglądaniu struktury forum nowe wypowiedzi jak najbardziej są.
Ja widzę listę nieprzeczytanych wątków pod tym linkiem.