Witam
Są chętni do wspólnych treningów po okolicach wymienionych w temacie? Inauguracyjny trening na dystansie ok. 80km planuję w najbliższą niedzielę - tempo umiarkowane, ok. 30km/h. Start o 10:00 z pod pływalni "Polonez" przy rondzie Łabiszyńska
Napisano 04 wrzesień 2014 - 22:46
Witam
Są chętni do wspólnych treningów po okolicach wymienionych w temacie? Inauguracyjny trening na dystansie ok. 80km planuję w najbliższą niedzielę - tempo umiarkowane, ok. 30km/h. Start o 10:00 z pod pływalni "Polonez" przy rondzie Łabiszyńska
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 05 wrzesień 2014 - 12:12
Witam
Moje trasy, moje okolice... Dołożyłbym jeszcze Dębe, Zegrze, Nasielsk.
Chętnie się kiedyś przyłączę, ale na tę niedzielę to mam już inne plany.
Pozdrawiam z Praga North
Napisano 07 wrzesień 2014 - 12:29
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 21 październik 2014 - 10:22
Też często się poruszam się w tamtych okolicach i robię dokładnie takie trasy ![]()
Napisano 05 czerwiec 2015 - 14:20
X-RAY, ja planuję jutro, ale w sumie to mogę wyskoczyć też w nd ;-) Jakby co to daj znać gdzie i o której, to może się uda złapać.
Ja planuję zacząć na Modlińskiej razem z RB o 9:30, dojechać do NDW a potem odbić z powrotem na Wieliszew, Nieporęt i może Radzymin, łącznie to wychodzi prawie setka. Moje tempo to min. 30km/h
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 06 czerwiec 2015 - 21:39
Kurcze, ja dzisiaj walnąłem ponad setkę w kierunku na Łepice i Pułtusk, także jutro odpuszczam, ale może się uda złapać w inny weekend albo w tyg :-)
Spoko, jezdżę 2-3 razy w tygodniu, startuję z Bródna w kierunku na Zegrze, Legionowo, czasem Radzymin, zazwyczaj wychodzi 60-70km w weekendy raczej bliżej setki
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3