Możesz podać link do aukcjiPotrzebuję taki srebrnych naklejek, ta na główkę ramy jest na allegro,
http://allegro.pl/na...2284887851.html
Tylko nie wiem jak jest z wymiarami, bo ta naklejka jest do Komara.
Napisano 21 kwiecień 2012 - 20:10
Możesz podać link do aukcjiPotrzebuję taki srebrnych naklejek, ta na główkę ramy jest na allegro,
Napisano 24 kwiecień 2012 - 08:18
Mierzyłem kawał czasu temu i wnioskuję, że z tymi piastami to są naprawdę różne wariacje. Mam ramkę Jaguara, która miała koło 119 mm rozstawu, musiałem ją wyginać pod piastę HB-1055. Z tego wnioskuję, że rama wcześniej miała włożone koła pod wolnobieg 5-biegowy - świetnie rozstawy były rozpisane na stronie Sheldona Browna, która niestety nie działa teraz. :roll:A ja mam pytanie co do kół.
h/k, nie wiem, czy czytałeś mój temat, który dotyczy ramy Jaguar, ale mam mały problem z kołami.
Piasty jakie posiadam w kołach nie pasują do rozstawu haków Jaguara.
Pytanie, jakiej szerokości piasty wstawiasz w Jaguary i czy mógłbyś mi zwymiarować rozstaw haków Jaguara?
Malowany był sprayem, 3 warstwy: podkład, baza, klar. Niestety, rysuje się niemało, ale o wiele lepiej trzyma niż standardowy lakier akrylowy na samochodzie. ;-) Głównie od stania i obijania jest porysowany - swego czasu prawie wcale na nim nie jeździłem.h/k, tego złotego Jaguara malowałeś sprayem czy proszkowo ?
Trochę czasu zjeździłem po tych złomowcach i generalnie rzadko się takie fajne nabytki zdarzają. Najlepiej to mieć wtyki u "szperaczy", albo na samych skupach - dobre interesy ubijać i w zamian dostawać cynki o takich maszynach. ;-)Kurcze że ja nie mogę trafić takich skarbów na szrotach szok
Napisano 24 kwiecień 2012 - 16:31
Napisano 25 kwiecień 2012 - 12:30
Napisano 25 kwiecień 2012 - 23:27
Napisano 26 kwiecień 2012 - 17:29
Napisano 09 maj 2012 - 21:37
Napisano 11 maj 2012 - 16:44
Napisano 07 lipiec 2012 - 12:51
Napisano 17 lipiec 2012 - 21:53
Spod suportu sygnowany litera A ,czyli rama zbudowana z stalowych angielskich rurek REINOLDSA