Raczej tak ;-) .Wtyczka zainstalowana ale mapa dalej się nie wyświetla, może dlatego, że nie mam śladu zapisanego (posiadam polara)
Darmowy dziennik treningowy - Sporttracks
Napisano 04 styczeń 2012 - 00:04
Ok - zaktualizowana paczka na serwerze:
SportTracks 2.1 (2011.06)
Login bez zmian, do hasła dodać bieżący rok (bez przerw). Poprzedni link nie aktualny - mogłem zamienić pliki, ale coś się rozpowszechniło bezpośrednie kopiowanie linku, bez odwiedzenia naszego forum
Ps. W paczce są dwa pluginy Trails - jeśli ten nowszy nie będzie działać (u mnie nie działa), to zainstalujcie starszy.
W tej paczce jest wirus -> OziExplorer Map Plugin_Setup.exe w tym
Napisano 03 luty 2012 - 12:45
A tak na marginesie - kto chce pobrać i nie pobrał, to niech się spieszy, zrezygnowałem z serwera gdzie jest umieszczony w/w plik i wkrótce już tam dostępy nie będzie. Oczywiście dostęp indywidualny na prośbę przez pw będzie ;-)
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 13 luty 2012 - 23:30
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 14 luty 2012 - 11:38
Ale leniwa ta młodzież dzisiaj ;-)
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
#71 Gosc_szymas_*
Napisano 14 luty 2012 - 18:51
sebospi, jakbyś raczył przejrzeć wątek, to byś znalazł: post prozora (któremu po raz kolejny dzięki!) z 2011.06.03 i wszystko powinno być jasne...
Ale leniwa ta młodzież dzisiaj ;-)
masz racje ja też kochma pozora i nawet na www.bieganie.pl dawalem go super pakunek z wersja 2 i multum nakladem darmowych do tej wersji
Tompoz
Napisano 21 luty 2012 - 23:11
-Czy możecie mi w wskazać lokalizację, gdzie mam wpisać wartość FTP by była brana pod uwagę do wtyczki Wytrenowanie?
W skreenach inych użytkowników widziałem, że wykres obejmuje jeszcze część przewidywalną, u mnie się kończy na ostatnim dniu, to można jakoś zmienić?
Jest może jakiś instruktarz jak to ustawić krok po kroku?( ja nie znalazłem, a ten do wersji 3. mało mówi)
Dzięki
Napisano 20 maj 2012 - 07:42
Posiadam aplikacje Sports Tracker na Symbiana i używam jej na mojej NOKI.Jestem również z niej zadowolony jak wy tylko mam jedno pytanie.Czy spalenie 1 885.6 kCal na trasie 45km. przy śr.26 km/h, czas ok 1:40 h jest możliwe??Bo ja na te dane jakoś z przymrużeniem oka patrze.Macie jakiś pewniejszy sposób zbadania ilości zużytej energii??
#80 Gosc_szymas_*
Napisano 27 maj 2012 - 06:07
pytanie wy nikajace z twej niewiedzyWitam ja trochę z innej paczki.
Posiadam aplikacje Sports Tracker na Symbiana i używam jej na mojej NOKI.Jestem również z niej zadowolony jak wy tylko mam jedno pytanie.Czy spalenie 1 885.6 kCal na trasie 45km. przy śr.26 km/h, czas ok 1:40 h jest możliwe??Bo ja na te dane jakoś z przymrużeniem oka patrze.Macie jakiś pewniejszy sposób zbadania ilości zużytej energii??
Tompoz