Jump to content

Photo

Dobór Odpowiednich Sterów I Inne

2 replies to this topic

#1 BourBoN

BourBoN
  • Użytkownik
  • 4 posts

Posted 25 November 2014 - 15:54

Witam, ostatnio udało mi się zakupić ramę Viking XRR Road Race VenTour, mam parę pytań odnośnie sterów do tej ramy i odnośnie samej ramy:

1. Na pierwszym zdjęciu widać łożyska sterów z wymiarami, czy ten komplet sterów z tej aukcji będzie pasował do tej ramy:
http://allegro.pl/no...4809322482.html
2. Rura sterowna ma długość 16 cm, widelec o jakiej długości rury sterownej zakupić 18 cm czy 21 cm ?
3. Ostatnie pytani na zdjęciu z hakiem widać dwa otwory (są po obu stronach widełek) czy są to otwory przystosowane do montażu bagażnika czy służą do czegoś innego.

Za wszystkie odpowiedzi, pomocne rady bardzo dziękuje, nie wiem czy w dobrym dziale założyłem ten temat w razie czegoś edytuje go odpowiednio. Dziękuje i pozdrawiam.

Attached Files

• Attached File  1.jpg   81.83KB   10 downloads
  • Attached File  2.jpg   332.77KB   11 downloads
  • Attached File  3.jpg   170.22KB   11 downloads

#2 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 25 November 2014 - 19:32

Lozyska beda pasowaly.

Widelec kupujesz z duzo dluzsza rura sterowa ktora sie tnie do odpowiedniej dlugosci - fabrycznie jest chyba 28 lub 30 cm.

W tych otworach jest gwint? Jesli tak to sa przeznaczone do wkrecenia w nie srub.

#3 BourBoN

BourBoN
  • Użytkownik
  • 4 posts

Posted 27 November 2014 - 22:02

Bardzo dziękuję za odpowiedź, stery kupię co do widelca to będę szukał, jeszcze mam pytanie odnośnie widelców szukać czegoś na aluminium czy raczej na węglu, pozdrawiam.

Reply to this topic