Najpiękniejsze Rowery I Ramy Z Całego Świata :)
#23 Gosc_Bullet_*
Posted 14 December 2014 - 10:31
Te nisko położone połączenie tylniego trójkąta z rurą podsiodłową w Meridzie czy w Canyonie tak sobie wygląda. Może obniża wagę ramy i daje większą sztywność, ale pewnie mocniej bije po kregosłupie i - jak dla mnie - zaburza proporcje i wygląda mało estetycznie.
Posted 14 December 2014 - 12:21
Sorry Panowie i Panie ----> Giant, Merida, Trek i inne katagowo/pudełkowe piękności są jak vw passat i skoda octavia... i mało ich na naszych drogach - istne perełki ;-)
Najwyraźniej nie mam gustu, ale moim zdaniem produkty Rychtarskiego czy English Cycles oraz inne podobne warsztatowe wytwory poza duszą mają niepowtarzalny styl.
- Malik and qzn like this
Posted 14 December 2014 - 12:35
Ale nie jest powiedziane, że muszą być handmade, albo unikalne, tylko .... co się komu podoba.
Np. mi się podobają rowery KTM .... ze względu ma kolorystykę (jakem daltonista :-D ), choć to też masówka.
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Posted 14 December 2014 - 12:37
Festka robi fajne rowery
http://www.cycleexif...pha-continental
http://www.cycleexif...cr-modern-batak
- Koniunl likes this
Posted 14 December 2014 - 12:51
Pinarello
CarbonOne.pl - koła na szprychach karbonowych
Blackcatwheels.pl - Koła na zamówienie
Sklep - obręcze, piasty, szprychy
Wrocław
Kontakt na priv, @ lub tel: 604 40 95 04
Posted 14 December 2014 - 13:19
ouch.. ale wtopa
CarbonOne.pl - koła na szprychach karbonowych
Blackcatwheels.pl - Koła na zamówienie
Sklep - obręcze, piasty, szprychy
Wrocław
Kontakt na priv, @ lub tel: 604 40 95 04
#40 Gosc_Bullet_*
Posted 14 December 2014 - 20:55
Do wiktor24 i jego pierwszych dwóch rowerów.....seriously?! Ja rozumiem, że o gustach się nie dyskutuje ale kuźwa no one są brzydkie (zresztą pozostałe również szału nie robią )
Ten szary Look to kwintesencja prostoty i solidności. Piękna klasyka przewyższająca wszystkie plastikowo - karbonowe cuda. Ale to jest właśnie kwestia gustu.
- wiktor24 and KAEM like this