Ból jądra-co robić ?
Posted 10 September 2009 - 21:27
Mustafa30.
Posted 11 September 2009 - 06:32
Ale tak na wszelki wypadek idź do urologa, lepiej na zimne dmuchać, niż iść w ślady np. Lance Armstrong'a (o ile się nie mylę miał raka jądra?).
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Gosc_szudri_*
Posted 11 September 2009 - 09:33
niż iść w ślady np. Lance Armstrong'a (o ile się nie mylę miał raka jądra?).
Nie strasz kolegi ale trzy miesiące czekania to trochę przesadziłeś już powinieneś być dwa tygodnie najpóżniej miesiąc, a Ty trzy miesiące czekasz oj lekarz Cię OP urolog czeka!
Posted 13 September 2009 - 13:45
2.temat nie jest mi obcy, bo przewlekle sie lecze na prostate - miales wczesniej problemy z prostata, czy nie?
3.zbyt pochylona pozycja, wtedy wiekszy nacisk idzie na krocze (prostata, jadra), a nie na posladki.
4.jadro boli tylko na rowerze? czy bol sie utrzymuje cialy czas, taki subtelny?
Posted 14 September 2009 - 12:58
A tak z ciekawości jak wy układacie swoje klejnoty podczas jazdy??
Pozdrawiam Mustafa30
Gosc_Anonymous_*
Posted 14 September 2009 - 13:41
W długich spodniach wpuszczam je w jedną z nogawek a w krótkich zarzucam na plecy lub owijam wookół szyi. ;-)A tak z ciekawości jak wy układacie swoje klejnoty podczas jazdy??
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Układanie nic nie da bo dobrze wiemy, że na wskutek różnych temperatur jajka zmieniają swoją objętość a na wskutek wibracji, cały czas się przemieszczają i czasami trzeba poprostu je pomiętosić i poprawić. :idea:
Posted 16 August 2010 - 14:58
Ponieważ dotknął mnie opisywany wyżej problem z identycznymi objawami mam pytanie. Czy ktoś był z tą przypadłością u lekarza czy wystarczy krótka przerwa w treningach. Jeśli ktoś był to jaka była rada lekarza ewentualnie czy konieczne jest jakieś leczenie.
Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
Gosc_Łukasz W._*
Posted 16 August 2010 - 20:32
Posted 16 August 2010 - 21:07
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Gosc_Stas_*
Posted 19 August 2010 - 07:46
Oczywiście w celu rozproszenia wszelkich wątpliwości konieczna jest wizyta u lekarza specjalisty.
Stas
Gosc_Stas_*
Posted 19 August 2010 - 07:50
jak czytam takie posty to mnie roznosi... czy myslisz, ze tu na forum jest jakis jasnowidz albo lekarz który leczy przez internet? ...
Podstawą prawidłowo postawionej diagnozy lekarskiej jest ... na szczęście prawidłowy wywiad przeprowadzony z pacjentem, a ten można przeprowadzić telefonicznie lub przez internet. Nie dotyczy lekarzy pediatrów w przypadku pacjentów przed ukończeniem drugiego roku życia. :-)
Stas
Posted 19 August 2010 - 12:51
czyli jądro się przekęciło-wynik ciasnych spodni, lekarz miętosi i obraca je tak jak ma być jeśli nie skutkuje to operacja
Posted 19 August 2010 - 17:25
Więcej seksu, a jąderka będą takie wyluzowane, że im żaden przygniot nie będzie straszny :mrgreen:
jak ci kiedyś jądro urośnie do wielkości pięści a z bólu będziesz dostawał morfinę to zobaczymy czy taki kozak będziesz
a co do problemu to jeśli boli i nie przestaje a co gorsza ból narasta to szukać dobrego lekarza bo można sobie zafundować naprawdę nieciekawą historię. wiem z praktyki ża w takich wypadkach może zdarzyć się wszystko. znam przykład gdzie facet stracił jądro w wyniku błędnej diagnozy . jądro można też stracić w wyniku źle leczonego głupiego zapalenia i warto o tym pamiętać zeby nie zostać z łapą w nocniku