Skocz do zawartości

Zdjęcie

Giant Defy 5 2014

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 rommel

rommel
  • Użytkownik
  • 60 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 11 styczeń 2015 - 15:09

Mój nowy nabytek - Giant Defy 5 model 2014 . Rozmiar M/L  . Ogólnie opisując : prawie cały na grupie Claris . Wprowadziłem kilka zmian . Wymieniłem kierownicę , mostek  i  sztycę na 3T carbon oraz widelec carbonowy . Z widelcem był problem bo Giant stosuje dziwny wymiar 1-1/8 na 1-1/4 cala , ale znajomy tokarz dorobił specjalny pierścień i po problemie .    Wiem  , że to podróby . Jednak na tyle mnie było stać  , wszystko spasowane w kolorze srebrno-czarno-czerwonym . Owijka dwukolorowa czerwono - czarna firmy Lizard Skins . Koszyki czerwone Bontrager . Opony Duro czerwone 700x25 . Licznik SIGMA  Rox 6.0 .

Siodełko to podróba  Specialized  Romin szer.143 mm . jak tak patrzę na mój rower to jedna wielka podróbka .

Oto fotka :

20141230_191857a.jpg

#2 marcin.

marcin.
  • Użytkownik
  • 327 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 11 styczeń 2015 - 17:15

wrzuć lepsze zdjęcie, niewiele na tym widać.

#3 Dwa Baranki

Dwa Baranki
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 11 styczeń 2015 - 23:09

Budżet to trudna sprawa ale czy ufasz, że te podróby nie pękną w trakcie jazdy? Taka przygoda może być bolesna. No i pieniądze w błoto...

#4 rommel

rommel
  • Użytkownik
  • 60 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 12 styczeń 2015 - 09:02

Też nad tym myślałem . Jeżdżę dość delikatnie , nadzieja umiera ostatnia :-D . Co do jakości zdjęć to nie bardzo wiem jak wrzucić lepsze . Miałem tylko 100kb do wrzucenia .

• rommel lubi to