Jump to content

Photo

Odzież rowerowa

• This topic is locked This topic is locked
1890 replies to this topic

#181 Tik_Tak

Tik_Tak
  • Użytkownik
  • 88 posts
  • Skądwschodnie rubieże

Posted 17 February 2008 - 19:23

ja u siebie też jestem jedynym kolażem w okolicy i wcale nie czuję się jakoś dziwnie w obcisłych spodenkach, wręcz przeciwnie, nie dość że mogę zrobić trening to jeszcze jakie dziewoje wyrywam od czasu do czasu ;-) bo wiesz aragorn2111, nie tylko panowie patrzą się na kobiece pupy, w drugą stronę jest identycznie!!! 8-)

#182 aragorn2111

aragorn2111
  • Użytkownik
  • 49 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 February 2008 - 20:39

Tak, tak wiem, ale owłosione nogi i obcisłe spodenki nie wyglądają zbyt apetycznie chyba? Nie odpowiadajcie, bo inaczej pomyślę sobie dziwne rzeczy o waszej seksualności. Miałem też pomysł żeby te spodenki z lycry zakładać pod normalne szorty, ale to chyba zbyt gorący pomysł?

#183 Gosc_zawodowiec_;)_*

Gosc_zawodowiec_;)_*
  • Gość

Posted 17 February 2008 - 20:57

ja teraz nie wyobrazam sobie zeby smiagac w jakis szoryach i zarośnietych nogach... tylko obcisłe spodenki i ogolone nogi, a jak piekna pogoda (lato i upał) to nogi posmarowane oliwka dla dzieci, i wtedy czuje sie prawie jak ZAWODOWIEC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#184 Gosc_noerror_*

Gosc_noerror_*
  • Gość

Posted 17 February 2008 - 21:15

Tak, tak wiem, ale owłosione nogi i obcisłe spodenki nie wyglądają zbyt apetycznie chyba? Nie odpowiadajcie, bo inaczej pomyślę sobie dziwne rzeczy o waszej seksualności. Miałem też pomysł żeby te spodenki z lycry zakładać pod normalne szorty, ale to chyba zbyt gorący pomysł?

Taki mały OT:
Niedawno czytałem w jakiejś gazecie, że dla większosści kobiet silne owłosienie u mężczyzn jest symbolem męskości i płodności :-D :D
A tak poza tym ja też nie golę nóg (bo by mnie moje otoczenie wyśmiało), i dość dobrze czuję się w obcisłych spodniach (zwłaszcza w zimie, bo włoski grzeją :-D )

#185 berski

berski
  • Użytkownik
  • 590 posts
  • SkądMałopolska

Posted 18 February 2008 - 18:43

Pytanie za 100 pkt - czym się różni "zestaw" luźne szorty + owłosione nogi od "zestawu" obcisłe spodenki + owłosione nogi? Bo na moje widzimisię to niczym, a wygoda jazdy jest nieporównywalna.

#186 aragorn2111

aragorn2111
  • Użytkownik
  • 49 posts
  • SkądWarszawa

Posted 18 February 2008 - 18:47

Odpowiedź: opinią otoczenia i znajomych nieświadomych, iż wszyscy tak jeżdżą. Uwierzcie mi, że za takie jak to nazywają osiedlowe gangi "pedalskie spodenki" można mieć kłopoty. A jako, że ja mieszkam właśnie na takim osiedlu, to żeby wyjechać na drogę muszę przemierzyć spory kawałek blokowiska i weź tu wytłumacz 5 kolesiom w dresach i z ogolonymi głowami, że to strój sportowy.

#187 kr1zje

kr1zje
  • Użytkownik
  • 1,165 posts
  • SkądWarszawa

Posted 18 February 2008 - 20:54

Nie przejmuj się drecholami, jeśli będziesz jechał 30km/h przez osiedle, to zanim wpadną na pomysł oklepania ciebie to znikniesz im z oczu, odwagi życzę i trochę więcej wiary w siebie, żyjemy w kraju, w którym indywidualiści są be :-o

#188 silverplacebo

silverplacebo
  • Użytkownik
  • 28 posts
  • SkądBogatynia

Posted 18 February 2008 - 21:22

U mnie w miescie do ludzi w obcislych ubraniach na rowerze juz sie wszyscy przyzwyczaili, w sumie juz nawet nie wypada sie pokazac w czym innym;] Kwestia kilku lat regularnych rajdow rowerowych, na ktorych jest kilkaset ludzi. Jak u Ciebie sie zaczna rajdy i ludzie zaczna jezdzic to to sie tez zrobi normalne.

#189 aragorn2111

aragorn2111
  • Użytkownik
  • 49 posts
  • SkądWarszawa

Posted 18 February 2008 - 22:39

Pożyjemy zobaczymy, bez sexi spodenek się chyba jednak nie obejdę, a 30 kmph przez moje osiedle to pewna śmierć, baaaardzo wąskie chodniki, dróg brak, takie duże osiedle, z małymi blokami bardzo blisko siebie i z mnóstwem ciemnych zaułków :-D

#190 Gosc_szudri_*

Gosc_szudri_*
  • Gość

Posted 11 March 2008 - 18:44

mam pytanie czy ktoś używał lub używa spodenek firmy cormaxy bo mogę kupić za 120zł nawet dobrze wykonane i dobrą mają wkładkę 8-)

#191 aragorn2111

aragorn2111
  • Użytkownik
  • 49 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 March 2008 - 19:34

Czy znajdę jakieś w miarę porządne siodełko za 60 zł, żeby nie miał problemów z pachwinami i w tej samej cenie spodenki? Mój budżet jes na wyczerpaniu i nic więcej niestety z niego nie wycisnę. Polećcie coś.

#192 kr1zje

kr1zje
  • Użytkownik
  • 1,165 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 March 2008 - 19:36

http://www.allegro.p..._wyprzedaz.html

#193 aragorn2111

aragorn2111
  • Użytkownik
  • 49 posts
  • SkądWarszawa

Posted 13 March 2008 - 20:58

A co sądzą inni o tym siodełku? Może jeszcze jakieś tanie spodenki?:]

#194 Malik

Malik
  • Administrator
  • 2,523 posts
  • SkądZielona Góra

Posted 13 March 2008 - 21:14

A może by tak o siodełkach w temacie o siodełkach?
Jak tak dalej pójdzie to nie dam rady z czytaniem i porządkowaniem tego wszystkiego.

#195 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Posted 15 March 2008 - 15:31

Poszukuję kurtki lub ocieplanej bluzy koniecznie jakiejś zawodowej grupy.
Mniejwięcej coś takiego

#196 Gosc_Qba_*

Gosc_Qba_*
  • Gość

Posted 15 March 2008 - 15:35

BTW jak spojrzałem na kurtkę CSC to mi się skojarzyło...

http://sport.onet.pl...,wiadomosc.html

Ciekawe...
Sory za OT. Pozdro!

#197 slawek

slawek
  • Użytkownik
  • 8 posts
  • Skądpabianice

Posted 16 March 2008 - 10:00

moie gacie maia wkladke z gabki pewnie dlatego mam klopoty z tylkiem
piszecie o gaciach z wkladka zelowa gdzie ie kupic

[ Dodano: 2008-03-16, 12:16 ]
czy wkladka HYGIENIC 4WAY-PAD to wkladka zelowa

#198 Gosc_szudri_*

Gosc_szudri_*
  • Gość

Posted 16 March 2008 - 18:43

ja kupiłem ostatatnio włoskie firmy biemme jak na razie to szewek mnie uwiera ale myśle że się przyzwyczaję? hm, hm,
http://www.otb.pl/po...=Biemme lato#up

#199 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Posted 16 March 2008 - 20:37

Witaj szudri

W zeszłym roku kupiłem identyczne spodenki i jak narazie żyję. Istotnie ten typ wkładki ma nieco uwierający szewek.

Przejechałem w tych spodenkach 2500 km

Pozdrawiam

#200 Gosc_szudri_*

Gosc_szudri_*
  • Gość

Posted 16 March 2008 - 20:50

Hejka kormoran to znaczy że nie mam sie tak przejmować wszystko sie ułoży z tym szewkiem, co wiem to inni chwalą tą wkładkę. 8-)