Jump to content

Campagnolo Bora Ultra Two

3 replies to this topic

#1 Gosc_Grzegoez30_*

Gosc_Grzegoez30_*
  • Gość

Posted 25 January 2015 - 08:39

Witam. Poproszę o opinie na temat kół jak w tytule?

#2 Gosc_gienek_*

Gosc_gienek_*
  • Gość

Posted 06 March 2015 - 21:53

hi

Mam je od dwoch lat,kupilem  prawie nowe za 1100 euro w Niemczech.

Jeszcze z folia na felgach.Pierwsza jazda to byl horror-cos stukalo w przednim kole.

Najmadrzejsi z madrych wiescili rozne powody takiego stanu rzeczy wlacznie z peknieta

wewnarz felga....Rozebralismy cala piaste na czesi pierwsze u mnie w domu..-

bylo to banalnie proste zadanie jak sie okazalo.Ceramiczne kulki lozysk wygladaja jak

male plastikowe groszki w prawie bialym kolorze...rozpierzchly sie wesolo po podlodze.....

Krok po kroku wyeliminowalismy wszystkie mozliwe przyczyny...okazalo sie-ze rytmiczny stukot

pochodzil od ...maszynki szytki :-)

Kamien z serca,owinalem  przedluzke tasiemka i dzwiek znikl ... ;-)

Od tamtej pory tylko jezdze i jezdze sobie....a koledzy patrza z zazdroscia ;-)

Kola wylacznie dla doswiadczonych jezdzcow i na dobre drogi(mieszkam w Niemczech)

Sztywne,stabilne,bardzo szybkie i niesamowicie piekne.

Bory to moje pierwsze karbonowki,wczesniej zastanawialem sie nad kupnem Lightsow

badz ich namiastki-czyli Ultimata Mavica.Wybralem Bory ze wzgledu na ich niepowtarzalnosc,

elegancje,prostote obslugi.Ujezdzam je z Vittoria Corsa SC-wiec czysta wloska klasyka w najlepszym wydaniu.Jesli szukasz uzywanych to najlepiej z pewnego zrodla,jesli nowych to tylko zza zachodniej granicy

.duuuuzo taniej niz u nas w Polsce.

polecam 8-)

#3 mag...

mag...
  • Użytkownik
  • 590 posts
  • Skądpomorskie

Posted 06 March 2015 - 23:36

Po co się pytasz, jak w innym temacie pochwaliłeś się że je użytkujesz ? Nie wiesz czy dobrze ci się na nich jeździ, czy może  poprzednio poniosła cię fantazja ?  :-D

• KSiedlaczek likes this

#4 Gosc_Grzegoez30_*

Gosc_Grzegoez30_*
  • Gość

Posted 06 March 2015 - 23:41

Po co się pytasz, jak w innym temacie pochwaliłeś się że je użytkujesz ? Nie wiesz czy dobrze ci się na nich jeździ, czy może  poprzednio poniosła cię fantazja ?  :-D

nie w tym temacje napisałem:-)

Reply to this topic