Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#2301 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 czerwiec 2011 - 15:55

I jak wam się potem dojechało? Bo ja od Przypek to sobie niezłe tempo narzuciłem do domu.... ;-)

Dobrze się z Tobą jechało... i gadało ;-) .

A powrót pod wiatr. Cały czas promocja :mrgreen: .

#2302 miszleu

miszleu
  • Użytkownik
  • 96 postów
  • SkądWarszawa/Piaseczno

Napisano 23 czerwiec 2011 - 15:57

Ja po tym jak się od Was odłączyłem w Grójcu, wpakowalem się na procesję "pod prąd". Pani policjant zezwoliła na kontunuację poruszania się kursem kolizyjnym. A zatem zdjąłem licznik, obróciłem kask, zamknąłem oczy i nura w tłum. A potem jeszcze 30 km tytłania pod wiatr, w sumie 115.

#2303 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 23 czerwiec 2011 - 17:41

Panowie,
Dzięki za dzisiejszą wspólną jazdę..................przez 5 km :mrgreen: Tak na poważnie to ze mną ok. Zawróciłem bo kolano jednak zaczęło mnie boleć i sączyła się krew,więc nie chciałem ryzykować. Z rowerem też OK. Klasycznie ucierpiała klamka, owijka i pedał.
Zaliczyłem glebę jak ostatnia pierdoła :oops:
Pafcio dzięki za opiekę i opatrunek. Jak zwylke jesteś niezastąpiony.
Co z sobotą? CZy wszyscy są zgodni co do wyruszenia o 8:30? Muszę powiadomić przecież Killera :-P.

#2304 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 23 czerwiec 2011 - 17:46

@Swiatek: koniecznie okładaj to miejsce lodem, po parę minut i dość często, to fenomenalnie przyspiesza regenerację

Dziękuję Wszystkim za dziś - jak zwykle, w dobrym towarzystwie, to można jechać i jechać :)

#2305 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 23 czerwiec 2011 - 18:21

Szybkiej regeneracji życzę. Mnie jeszcze tyle okolice pobolewają, a już trochę czasu minęło. Więc jak po kolanie będziesz w stanie stawić się w sobotę, to powiedz czym się kurowałeś. :)
I witam w ekskluzywnym klubie pierdołowatych upadków. ;-) Może jakieś karty klubowicza wyrobimy i będziemy sprzedawać abonament na membership. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

W sobotę, jak będzie pogoda, to będę o 10 - jakby ktoś nie chciał jechać 200. Dla mnie 8:30 to zbyt masakryczna pora. Sorry, ale jeszcze mi nikt nie płaci za jeżdżenie. 8-) Ani ja nie płacę za tydzień na jakiejś Majorce gdzie trzeba korzystać z każdej chwili. Chociaż nie byłem, to nie wiem jak to wygląda...

#2306 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 czerwiec 2011 - 18:57

[quote name="swiatek"]Panowie,
Dzięki za dzisiejszą wspólną jazdę..................przez 5 km :mrgreen:/quote]Wspólna to tylko 1 km :mrgreen: :lol: , bo reszta to dojazdówki.

vortac, mi też się trudno wstaje rano, ale czego się nie robi dla dobra grupy ;-) (no i dla siebie też, bo sam nigdy się tak nie ujadę). To jest raczej jednorazowa akcja z tą 8:30, bo kolejne 200-tki najwcześniej o 9:00. Przemyśl - wszak to tylko 30 minut, może jednak się zdecydujesz, a jak nie, to można Ci tak ułożyć trasę, żebyś dołączył do grupy porannej..

#2307 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 23 czerwiec 2011 - 19:13

Zaliczyłem glebę jak ostatnia pierdoła

Mógłbyś napisać co się stało ?

#2308 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 23 czerwiec 2011 - 19:27

Vortac przybij piątkę :-) Trzeba będzie się spytać chłopaków, która gleba była bardziej pierdołowata. Ktoś musi prezesować.
krzy1976 mogę opisać tylko usiądź proszę w fotelu żebyś nie spadł jak się zaśmiejesz. Dojeżdzaliśmy z chłopakami prostopadłą do głownej drogi na Nadarzyn i zauważyłem samochód. Myślałem, że pojedzie prosto a on się w ostatnim momencie zatrzymał i chciał skręcić w naszą. Jak stanął to i ja stanąłem, ale nie zdążyłem już nóg wypiąć z bloków i poleciałem na lewo.
Niezła pierdoła jestem co?

W sobotę jestem nie ma bata. Tylko potwierdźmy ostatecznie godzinę wyjazdu. Jazdy na 200 z Killer w życiu nie odpuszczę 8-)

#2309 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 23 czerwiec 2011 - 19:39

Jak stanął to i ja stanąłem, ale nie zdążyłem już nóg wypiąć z bloków i poleciałem na lewo.
Niezła pierdoła jestem co?

a to dobrze że tylko taki upadek, myślałem że coś gorszego skoro nie jechałeś już dalej z grupą. Zdarza się :-)

#2310 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 23 czerwiec 2011 - 19:45

Krzychu zawróciłem, bo mimo opatrunku pafcia dość mocno krwawiło to kolano i zacząłem czuć ból przy pedałowaniu. W domu zapodałem lód, maść którą polecił mi pafcio i teraz prawie nie ma śladu. W sobotę będę już w pełni sprawny :-)
A Tobie jak poszło dziś na babce?

#2311 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 postów
  • SkądRacibory

Napisano 23 czerwiec 2011 - 20:51

pafcio

"Dobrze się z Tobą jechało... i gadało" i nawzajem.
Dzięki za jazdę. I jak tylko będę mógł za pewne to będą niedzielę to się chętnie z wami przejadę, o ile utrzymam się na kole :)

#2312 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 23 czerwiec 2011 - 21:08

Krzychu zawróciłem, bo mimo opatrunku pafcia dość mocno krwawiło to kolano i zacząłem czuć ból przy pedałowaniu. W domu zapodałem lód, maść którą polecił mi pafcio i teraz prawie nie ma śladu. W sobotę będę już w pełni sprawny :-)
A Tobie jak poszło dziś na babce?

To miałeś pecha :-( ja dzisiaj miałem za to szczęście i dojechałem na kreskę jako 2 z ucieczki 5 osobowej.

#2313 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 23 czerwiec 2011 - 21:18

no to gratulacje

#2314 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 postów
  • SkądPruszków

Napisano 24 czerwiec 2011 - 07:16

Panowie,
Dzięki za dzisiejszą wspólną jazdę..................przez 5 km :mrgreen: Tak na poważnie to ze mną ok. Zawróciłem bo kolano jednak zaczęło mnie boleć i sączyła się krew,więc nie chciałem ryzykować. Z rowerem też OK. Klasycznie ucierpiała klamka, owijka i pedał.
Pafcio dzięki za opiekę i opatrunek. Jak zwylke jesteś niezastąpiony.
Co z sobotą? CZy wszyscy są zgodni co do wyruszenia o 8:30? Muszę powiadomić przecież Killera :-P.

Fakt , jak ostatnia pierdola :mrgreen: ilu ludzi przewidujecie na sobote ?

#2315 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 24 czerwiec 2011 - 07:42

Sławek będziesz mógł ze mnie teraz łacha drzeć :-P.
Na sobotę Killer, Krzysiek,MiszA,pafcio,Lukasz,ja i Ty na pewno

#2316 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 postów
  • SkądPruszków

Napisano 24 czerwiec 2011 - 07:49

Sławek będziesz mógł ze mnie teraz łacha drzeć :-P.
Na sobotę Killer, Krzysiek,MiszA,pafcio,Lukasz,ja i Ty na pewno

jak sie znam to na starcie bede napewno :lol: wazne ,ze nic powaznego ci sie nie stalo

#2317 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 24 czerwiec 2011 - 08:02

Nie tam nie po takiej wywrotce, chociaż dzisiaj czuję drugą nogę i bark w prawej ręce bo się nią asekurowałem. Po tej maści od pafcia to prawie nie widać szlifu.
Mam tylko nadzieję, że wiatru zbyt silnego nie będzie

#2318 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 postów
  • SkądPruszków

Napisano 24 czerwiec 2011 - 08:13

Nie tam nie po takiej wywrotce, chociaż dzisiaj czuję drugą nogę i bark w prawej ręce bo się nią asekurowałem. Po tej maści od pafcia to prawie nie widać szlifu.

wczoraj byl zaj...ty wiatr a ja cala droge musialem ich ciagnac :lol: a pafcie ma zawsze wszystko co potrzeba przy sobie :!:

#2319 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 czerwiec 2011 - 08:33

Na razie zapowiadają silniejszy niż wczoraj :mrgreen: .

#2320 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 24 czerwiec 2011 - 08:49

Na razie zapowiadają silniejszy niż wczoraj :mrgreen: .

a jak wczoraj wyglądał trening pruszkowski ? :-) jaka trasa, ile osób, jak się jechało ?

Dodaj odpowiedź