Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 24 czerwiec 2011 - 08:54
Witam......a jaki kierunek tej wichury ? Fajnie by było jak w drodze powrotnej dmuchałoby w plecy :-> Ja jeśli będzie sucho też sie melduje przy fontannie tylko ta pora troche nieludzka jakaś...8.30 :roll: To już pewne :?:Na razie zapowiadają silniejszy niż wczoraj :mrgreen: .
Napisano 24 czerwiec 2011 - 09:58
Będzie sucho, ale chłodniej niż dziś.Ja jeśli będzie sucho też sie melduje przy fontannie tylko ta pora troche nieludzka jakaś...8.30 :roll: To już pewne :?:
Z tego, co czytam - tak. Zjawią się zainteresowani jazdą.Pafcio tą 8:30 to mamy już potwierdzoną?
Napisano 24 czerwiec 2011 - 11:58
Jacuś, zrób to dla mnie, muszę być wcześniej w domu i dlatego taka godzina wczesna. Pogoda na jutro: http://new.meteo.pl/...type=2n&id=2774
Witam......a jaki kierunek tej wichury ? Fajnie by było jak w drodze powrotnej dmuchałoby w plecy :-> Ja jeśli będzie sucho też sie melduje przy fontannie tylko ta pora troche nieludzka jakaś...8.30 :roll: To już pewne :?:Na razie zapowiadają silniejszy niż wczoraj :mrgreen: .
Gosc_lukassss3_*
Napisano 24 czerwiec 2011 - 12:17
Szybkiej regeneracji życzę. Mnie jeszcze tyle okolice pobolewają, a już trochę czasu minęło. Więc jak po kolanie będziesz w stanie stawić się w sobotę, to powiedz czym się kurowałeś.Zaliczyłem glebę jak ostatnia pierdoła :oops:
I witam w ekskluzywnym klubie pierdołowatych upadków. ;-) Może jakieś karty klubowicza wyrobimy i będziemy sprzedawać abonament na membership. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
W sobotę, jak będzie pogoda, to będę o 10 - jakby ktoś nie chciał jechać 200. Dla mnie 8:30 to zbyt masakryczna pora. Sorry, ale jeszcze mi nikt nie płaci za jeżdżenie. 8-) Ani ja nie płacę za tydzień na jakiejś Majorce gdzie trzeba korzystać z każdej chwili. Chociaż nie byłem, to nie wiem jak to wygląda...
Wojtek chyba podłączę się do ciebie na 10. Nie czuję się jeszcze na siłach na te 200 więc sory panowie może następnym razem.
Napisano 24 czerwiec 2011 - 13:28
Pogoda na jutro: http://new.meteo.pl/...type=2n&id=2774
to jest nieaktualne: Z powodu awarii, prognozy modeli UM, COAMPS i WAM są wczasowo wstrzymane.
Napisano 24 czerwiec 2011 - 14:42
to jest nieaktualne: Z powodu awarii, prognozy modeli UM, COAMPS i WAM są wczasowo wstrzymane.
W ogóle całe te meteo z którego korzystacie jest do d. Nie wiem czy zauważyliście ale prawie zawsze krótko i długoterminowa prognoza się różni od siebie?
Na innych portalach podają ze ma być deszcz, no ale nigdy nie wiadomo.
Co do mnie, to raczej sobie jeszcze odpuszczę, muszę potrenować przed 200, bo miałem spora przerwę, wczoraj pierwszy raz zrobiłem samotną rundkę po wypadku (zrobił bym wcześniej, ale albo brak czasu, albo deszcz :/). W sumie nie jest źle, ale jednak trzeba się trochę rozjeździć przed takim dystansem. A jeszcze męczyłem się z godzinę aby wyregulować tylną przerzutkę, bo po wypadku się rozregulowała. Podskoczyłem nawet do serwisu i się wkurzyłem bo przez te p. święta mieli nieczynne. No ale w końcu sam to zrobiłem, tylko że trochę czasu mi to zajęło, a chciałem wyjechać z rana...
Napisano 24 czerwiec 2011 - 15:01
Panowie - przylatujcie na poranną zbiórkę - wiem, że wcześnie, ale to wyjątkowo, a poza tym potem dzień będzie dłuższy ;-). Sławek też wpadnie a jedzie nie więcej niż 100 - po prostu wcześniej odłączy od reszty - może w Tarczynie na Piotrkowice a może w Lewiczynie na Grójec. Nie jest też wykluczone, że synek może nie dać rady (bo baluje od zakończenia szkoły) a jak strzeli to dziecka nie zostawię.Wojtek chyba podłączę się do ciebie na 10. Nie czuję się jeszcze na siłach na te 200 więc sory panowie może następnym razem.
Napisano 24 czerwiec 2011 - 17:19
:shock: ...no to lepiej samemu nie wracać...
swiatek - łyknij sobie dziś magnezu i potasu. I rano też...
Gosc_Pegos_*
Napisano 24 czerwiec 2011 - 17:57
Napisano 24 czerwiec 2011 - 18:12
...temperatura jutro niska, ale bez opadów po 10:00, natomiast wiatr pln-zach 18 km/h w porywach do 38, czyli do Białobrzegów jakoś pójdzie... a na powrocie wmordęwind ...
:shock: ...no to lepiej samemu nie wracać...
swiatek - łyknij sobie dziś magnezu i potasu. I rano też...
pafcio tylko wychodzi na to, że oprócz przecinaków tylko my dwaj chcemy jechac 200. Jak synek odpusci to zostane sam. Źle to widzę z mordewind