Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 Sep 2009 21:47
4326 replies to this topic
Posted 17 July 2011 - 14:51
Dojechaliśmy do Komorowa tradycyjnie, czyli "Swiatek-Ekspresem", tj. za Piotrem, który jak zwykle ma niewyczerpane zasoby energii, ale (jak to ekspres) nie staje obok baru Karpik w Walendowie - zwłaszcza, że z powodu dwóch defektów miał spóźnienie. Następnym razem może się uda ;-) .
Posted 17 July 2011 - 15:34
Aaa rybka!
Normalnie węszę jakiś sabotaż. ;-) Najpierw te gumy, a później tak się skołowałem kręceniem po nieznanych mi drogach koło Tarczyna (bardzo fajne, musimy tam zaglądać), że kompletnie zapomniałem! :-D
No a jak na koniec się już wsiadło do "Swiatek-Ekspresu", to nie było rady. Ja tam z pociągu nie będę skakał. 8-) Chociaż czasem ten ostatni wagon trochę się odczepia...
Dzięki wszystkim. Musze się mentalnie przygotować na obśmiewanie jutro w pracy moich białych rękawiczek. Może pójdę na całość i zrobię jeszcze fryzurę "zdjąłem właśnie kask z głowy". :mrgreen:
Do zobaczenia.
Normalnie węszę jakiś sabotaż. ;-) Najpierw te gumy, a później tak się skołowałem kręceniem po nieznanych mi drogach koło Tarczyna (bardzo fajne, musimy tam zaglądać), że kompletnie zapomniałem! :-D
No a jak na koniec się już wsiadło do "Swiatek-Ekspresu", to nie było rady. Ja tam z pociągu nie będę skakał. 8-) Chociaż czasem ten ostatni wagon trochę się odczepia...
Dzięki wszystkim. Musze się mentalnie przygotować na obśmiewanie jutro w pracy moich białych rękawiczek. Może pójdę na całość i zrobię jeszcze fryzurę "zdjąłem właśnie kask z głowy". :mrgreen:
Do zobaczenia.
Posted 17 July 2011 - 16:51
Coś czuję, że następnym razem to zacznę kasować bilety :-D Sorki, że znowu pod koniec Was trochę przegoniłem, ale to prawda byłem trochę w niedoczasie. Miałem sprawę do załatwienia i ciężki tydzień przede mną.
Co do rybki to mam propozycję żeby ją zrobić w przyszłym tygodniu przy okazji traski na 200 km. Na koniec jazdy myślę, że każdemu się przyda chwila wytchnienia i uzupełnienie węglowodanów :-P
Kowalski_vp Ty też masz nogę niczego sobie
Co do rybki to mam propozycję żeby ją zrobić w przyszłym tygodniu przy okazji traski na 200 km. Na koniec jazdy myślę, że każdemu się przyda chwila wytchnienia i uzupełnienie węglowodanów :-P
Kowalski_vp Ty też masz nogę niczego sobie
Posted 17 July 2011 - 17:18
Pozwoliłem sobie wrzucić dzisiejszą trasę:
http://www.bikemap.net/route/1118975
Chyba dobrze zaznaczyłem ten żwirek?
Posted 17 July 2011 - 18:55
Bardzo dobrze - jak?Pozwoliłem sobie wrzucić dzisiejszą trasę:
Jak zaznaczyłeś?
Posted 17 July 2011 - 19:04
Zastanawiałem się przez chwilę czy czegoś nie zmienili, bo pisałeś że się nie da wstawić pinezki, a kiedyś wstawiałem.
Z tych 3 ikonek w lewym górnym roku trzeba wybrać tego lizaka - dodaj punt i kliknąć gdzieś obok trasy, to wtedy nie wstawi niebieskiego "lizaka", tylko punkt do opisania. Później można go przesunąć na trasę.
A działa ci importowanie trasy bezpośrednio z garmina do bikemap?
Bo mi wypluło, że nie znaleziono urządzenia - garminową wtyczkę mam zainstalowaną. Więc musiałem zrobić eksport pliku.
Z tych 3 ikonek w lewym górnym roku trzeba wybrać tego lizaka - dodaj punt i kliknąć gdzieś obok trasy, to wtedy nie wstawi niebieskiego "lizaka", tylko punkt do opisania. Później można go przesunąć na trasę.
A działa ci importowanie trasy bezpośrednio z garmina do bikemap?
Bo mi wypluło, że nie znaleziono urządzenia - garminową wtyczkę mam zainstalowaną. Więc musiałem zrobić eksport pliku.
Posted 17 July 2011 - 23:22
Nawet zdjęcia można wstawiać w bikemapie: http://www.bikemap.net/route/553562Pojechaliśmy inną, bo most w Jazgarzewie jest zamknięty i musieliśmy wybrać wariant alternatywny. Może uda się następnym razem.
Posted 18 July 2011 - 20:16
Bardzo chętnie bym wpadał częściej, ponieważ fajnie z wami się śmiga, ale ja w soboty pracuję do 13h, tak że w soboty to ja jeżdżę po południu. A w niedzielę bardzo chętnie jak tylko mogę się dołączę.
A co do jazdy, to ja często jak wiem że będę jechał w grupie to nie zabieram pulsometru, bo tylko mnie denerwuję, w z grupą i tak ciężko jest się trzymać swego planu.
A co do jazdy, to ja często jak wiem że będę jechał w grupie to nie zabieram pulsometru, bo tylko mnie denerwuję, w z grupą i tak ciężko jest się trzymać swego planu.
Posted 19 July 2011 - 19:51
Witam jestem nowy na forum...poszukuje kolegów / kolezanki na wspólne jazdy...krece w okolicach wawa-ochota w strone Janek Tarczyna... jeśli ktos kreci w tych okolicach chetnie pojezdze z kims... (jezdze amatorsko nie na jakims super sprzecie...około 50-70 km dziennie jezdze)
[email protected]
Pozdrawiam
[email protected]
Pozdrawiam