Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 20 July 2011 - 10:24
Chętnie bym się podłączył na wspólne pojeżdżawki w okolicach: Mszczońow, Tarczyn, Żyrardów, Radziejowice.
Wczoraj na przykład pozdrawiałem wracając do Mszczonowa z Tarczyna silną ekipę około godziny 18:40. Gdyby to coś regularnego, to ja bardzo chętnie.
Jeżeli jest pogoda, to nawet codziennie od godziny 18:00 wzwyż.
Pozdrawiam.
Posted 20 July 2011 - 13:43
Pozdrawiam "
Posted 20 July 2011 - 13:51
Tak jest! Pruszków, fontanna godz. 10:00. Do soboty ma już się sytuacja pogodowa wyklarować.Chłopaki w najbliższą Sobotę ruszacie po staremu?
Możesz się do nas podłączyć na trasie - linki do tras zwykle są publikowane dzień przed. Oczywiście jeśli ma być jakaś niestandardowa.Chętnie bym się podłączył na wspólne pojeżdżawki w okolicach: Mszczońow, Tarczyn, Żyrardów, Radziejowice.
Nie chcę być nieuprzejmy, ale to nie w tym temacie. Tutaj (jak to już słusznie zasygnalizował frixfrot) ustawki Pruskowsko-komorowskie. Zapraszamy w sobotę i niedzielę o 10:00.Kriss...niewychodza wiadomosci odemnie...napisze tu zatem... "Ok... zatem ja w granicach 19.30 jestem na Grójeckiej róg Łopuszańskiej i bede leciał w strone Janek , jak bysmy sie niezjechali proponuje przystanek na rondzie w Jankach ( strona na Nadarzyn ) Ja bede na szosówce niebiesko białej Author
Pozdrawiam "
Przy okazji - wczoraj znalazłem objazd tego słabego odcinka z Belska Dużego do Lewiczyna. Od teraz już będzie po nowym :mrgreen: . Narysuję i opublikuję propozycję w Piątek. Ile ma być kilometrów?
Posted 20 July 2011 - 14:33
To akurat znaczy, że będziesz super wypoczęty i pewnie nie damy rady za Tobą nadążyć :mrgreen: . A jak jeszcze wpadnie Kiler to mogiła......ja w tym tygodniu nie zrobię pewnie nawet 1 km i nie wiem czy będę miał siły być lokomotywą przez caly dystans.
To by nawet pasowało - przetestujemy komisyjnie ten objazd po nowych asfaltach odcinka Belsk-Lewiczyn: http://www.bikemap.net/route/1126739 . Jest wprawdzie dłużej, ale to akurat dobrze.pafcio w tą sobotę to chyba jednak pojedźmy jakąś normalną 120-140 km trasę...
Krytyczny był do niedawna odcinek trasy 728 Belsk-Stara Wieś, ale od tygodnia jest tam nowiutki asfalt. :-D
Przy okazji – wczoraj asfaltowali 728 od Mogielnicy w kierunku Grójca, więc niedługo może dojść kolejna ciekawa alternatywna traska.