Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 20 August 2011 - 14:09
Dzisiaj na trasie panowały bardzo trudne warunki, naprawdę trzeba było kombinować, bo wiatr szalał. Swiatek jak zwykle nadawał ton, próbowałem go odciążać, ale nie jestem w życiowej formie na pewno
Gosc_lukassss3_*
Posted 20 August 2011 - 16:34
Lukasss3 Ty miałeś dziś robić za lokomotywę i co? 8-)
Jutro wpadaj do Komorowa to nadrobisz.
No niestety rowerek sam nie pojedzie nawet najlepszy a u mnie z formą też nie za dobrze. W przeciwieństwie do frixfrot'a u mnie to efekt braku regularnych treningów. Oby chociaż jesień była bardziej łaskawa pogodowo. A co do jutra to jadę odwiedzić rodzinkę i wrócę dopiero po południu. Jeśli ktoś jest chętny na trening w okolicach 18 to zapraszam
Posted 20 August 2011 - 18:32
Startujemy jak zawsze o 10, więc możesz na nas czekać jak zwykle w Przypkach o stałej godzinie.Siema,
Jak byście jechali jutro w moje strony chętnie się dołączę! Zapewne jak zawsze gdzieś za Tarczynem. Rano się jeszcze odezwę, ponieważ teraz to grill mi się szykuję ;-)
Panowie, czy 140 km przez Mogielnicę jutro Wam pasuje? Oczywiście jest możliwość skrócenia trasy nawet w trakcie. Wygląda mniej więcej tak: http://www.bikemap.net/route/1202493 - oczywiście w zarysie, bo bikemap nie importuje poprawnie plików z Mapsouce. Narysowałem z Przypek, bo dojazd jest zawsze stały.
Posted 20 August 2011 - 20:16
A nam ten wiater dzisiaj mocno przeszkadzał i chyba w międzyczasie trochę zmienił kierunek. Nie ma co mocno wiało i przez to się trochę ujechałem. Gdyby frixfrot i pod koniec darco nie zaczęli wychodzić na zmiany to bym nie dał rady dociągnąć ich do końca. Wyszło mi 122 km. Lukasss3 Ty miałeś dziś robić za lokomotywę i co? 8-)
Jutro wpadaj do Komorowa to nadrobisz.
Firxfrot jak jutro nie pojedzieś na RB to może podjedź do nas do Komorowa.
Ja też dziękuję za fajny trening! Muszę częściej wychodzić na prowadzenie, bo mam trochę siły... Codzienne treningi robią swoje, no i jak się da to i do pracy śmigam. Tylko niech będzie "słońce i pogoda"! :-)
Posted 20 August 2011 - 22:01
nie oddałem roweru... ale mam go już złożonego, MiSzA pożyczył mi korbę Cannondale i właśnie ją dzisiaj zamontowałem. Nie będę wymieniał tej tulei w ramie bo nie mam na to pieniędzy, tylko zawiozę im swoją korbę żeby spróbowali naprawić gniazdo na pedał, może się uda... Jutro jadę na babkę już na swoim rowerze, a w poniedziałek idę do Ceranki żeby wymienił mi to lekko uszkodzone łożysko w ramie. Mam nadzieję że obędzie się bez wymiany tulei, MiSzA doradził mi żeby nie dokręcać korby mocno tylko tak żeby płynnie chodziła i zastosować klej do gwintów, może będzie dobrze...krzy1976, a jak ta firma od karbonu? Dają sobie radę z Twoimi uszkodzeniami?
W razie czego jak nie uda się naprawić korby to mam przejściówkę (dzięki Artur) z BB30 na Hollowtech II (taką tuleję aluminiową którą wsadza się zamiast łożysk BB30, ma ona gwint w który wkręca się łożyska z Hollowtech II) i spróbuję zamontować w niej swoją starą korbę Shimano 105, która niestety też jest lekko zużyta ;-)