Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#3121 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 17 September 2011 - 20:29

Tak zaczęło się coś wykluwać. Dzisiaj cały dzień w łóżku przeleżała i jest jeszcze gorzej.
To jutro na RB będziesz się męczył.

#3122 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 17 September 2011 - 20:37

Tak zaczęło się coś wykluwać. Dzisiaj cały dzień w łóżku przeleżała i jest jeszcze gorzej.
To jutro na RB będziesz się męczył.

no, będzie ciężko :( i będzie bolało jeszcze bardziej niż w zeszłym tygodniu, ale masochiści tak lubią ;-)

#3123 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 posts
  • Skądwa-wa

Posted 17 September 2011 - 21:10

Czyli rozumiem że jutro z komorowa nikt nie jedzie?

#3124 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 posts
  • Skądwarszawa

Posted 17 September 2011 - 22:50

miejsce Jacka to 63 MEGA

Czołem Panowie.......Ja już sam nie wiem co i jak z tym miejscem......wszystko było ok gdzieś do 50-60kilometra mi wtedy wychodziła średnia 36km/h ale potem pomyliliśmy ku...........a mać trase i to z winy organizatorów bo nie namalowali na jezdni strzałki.......jednej jeb..............ne.j strzałeczki i wszystko w ch......... ech Dołożyliśmy 15-16 kilosów i ogólnie jak kończyłem z Piotrkiem777 wyszło nam zamiast 155kilo to 170kilo Tsza by odjąć od oficjalnego czasu jakieś 20-30min. ? i wtedy po czasie zobaczyć gdzie się mieścimy ot i cała historyja... Chłopaki Piotrek777 super gość doholował mnie do mety, żeby nie on to bym to wszystko piep.......ął w pitu-kuru po tym jak pomyliliśmy trase. Ale ogólnie wyjazd super i za rok jak dożyję i mnie nie wykończycie w międzyczasie to jadę na 100 procent :-P

#3125 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Posted 18 September 2011 - 09:49

Ja natomiast maraton mogę spisać na straty. Niestety wyeliminowały mnie problemy żołądkowe. Dojechałem z chłopakami do 60km i dalej już sam dotoczyłem się do mety.

#3126 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 18 September 2011 - 13:17

No właśnie widziałem w wynikach, że jechałes mini a przecież zapisałeś się na mega. Coś mi tu nie grało. To szkoda, bo nie przetestowałeś maszyny w warunkach bojowych.

#3127 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 18 September 2011 - 13:56

Panowie bardzo konkretne pożegnanie lata dziś było, oby to był prognostyk na nowy sezon :)

#3128 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 18 September 2011 - 14:58

Hmmm.... konkretnie.....

...ja to bym to nazwał "katownia czerwonych Khmerów"....

:mrgreen:

#3129 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 18 September 2011 - 15:10

no takie małe przesłuchanie ;)

#3130 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 18 September 2011 - 15:22

Fajnie dzisiaj było. Killer się zemścił za wczorajsze :mrgreen: Marco był dziś strasznie najarany. Pafcio żyjesz? Mnie w końcu się nogi odmuliły.

#3131 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 18 September 2011 - 15:28

Mścił się? Za co? ;)

#3132 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 18 September 2011 - 15:31

Za to, że wczoraj nikt nie kwapił się do dawania zmian. Żartuję przecież, ale wspomniał mi dziś o tym. W sumie to go rozumiem, ja też miałem taki etap na początku sezonu, ale mi przeszło :-) Przyznasz, że tak jak dziś po zmianach jedzie się dużo lepiej i to był jeden z szybszych naszych treningów.

#3133 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 18 September 2011 - 16:18

Za to, że wczoraj nikt nie kwapił się do dawania zmian. Żartuję przecież, ale wspomniał mi dziś o tym. W sumie to go rozumiem, ja też miałem taki etap na początku sezonu, ale mi przeszło :-) Przyznasz, że tak jak dziś po zmianach jedzie się dużo lepiej i to był jeden z szybszych naszych treningów.

No właśnie, ja też wczoraj jechałem i zastanawiałem się kiedy w końcu Piotrek się wkurzy że musi jechać cały czas pierwszy ale zasada jest prosta, to zawsze osoba która prowadzi decyduje kiedy schodzi ze zmiany, jakoś nie widziałem wczoraj żeby Piotrek dawał taki znak ani żeby zjechał do tyłu :-)

#3134 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 18 September 2011 - 16:19

Fajnie dzisiaj było. Killer się zemścił za wczorajsze :mrgreen: Marco był dziś strasznie najarany. Pafcio żyjesz? Mnie w końcu się nogi odmuliły.

szybko było ? :-)

#3135 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 18 September 2011 - 16:46

Jasne, zmiany dają moc grupie, ale, jak mówi Krzysiek, z reguły to prowadzący ustala koniec swojej zmiany. Przy okazji wspomnę, że jechaliśmy dziś i po sporym kawałku rundy KS "Wilanów", jak i rozbiegówkę Ośki.

#3136 Kowalski_vp

Kowalski_vp
  • Użytkownik
  • 234 posts
  • SkądRacibory

Posted 18 September 2011 - 16:53

Tak , panowie dzisiaj tempo było dobre. Mi wyszło tylko 81km, ale jestem zadowolony w koncu jest wrzesień i nie ma co się katować.

#3137 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 posts
  • SkądPruszków

Posted 18 September 2011 - 17:20

Długo nie jeżdżę, ale też mi się wydawało, że to osoba z przodu decyduje kiedy zejdzie ze zmiany, jakieś podrygi łokciem albo odpadam na koniec. 8-)
Ruch w interesie, to i kilometry szybciej zlecą. Nie jestem mocny, ale fajnie czasem pojechać z przodu i nie oglądać czyichś pleców. ;-)
A nie później jakieś dąsy i narzekania, jak to nie mogę się dzisiaj ruszyć bo musiałem ciągnąć grupę przez 100km.
Chociaż nie powiem, jak nam się wczoraj zrobił wachlarzyk na wietrze, to ślicznie to wyglądało z samego końca. Taki żywy organizm. :-)

#3138 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 posts
  • Skądwa-wa

Posted 18 September 2011 - 17:26

No to fajnie Panowie że ktoś wczoraj mi odpowiedział że dziś jeździcie... Jakoś nie chciało mi się jechać przez całą wa-we w ciemno...

#3139 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 18 September 2011 - 18:11

Vortac twoja wypowiedź jest conajmniej nie na miejscu. Przeważnie wozisz się na kole , więc nie pisz krytycznie o kimś kto faktycznie daj zmiany albo prowadzi grupę przez cały dystans, bo może sobie ponarzekać następnego dnia. To jest wysiłek. Co do Killera to jak schodzi ze zmiany to nagle tempo z 35 robi się 30 i niżej, więc siłą rzeczy dalej zaczyna ciągnąć. Właściwie w większości jazd z Killerem to on prowadzi, bo najczęściej żaden z nas nie jest w stanie tak jechać. Chociaż dzisiejsza jazda jednak pokazuje inaczej. Jak się wszyscy wezmą do pracy to jakoś idzie i to nawet szybko i sprawnie.

#3140 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Posted 18 September 2011 - 18:14

No właśnie widziałem w wynikach, że jechałes mini a przecież zapisałeś się na mega. Coś mi tu nie grało. To szkoda, bo nie przetestowałeś maszyny w warunkach bojowych.

Sprzęt udało mi się przetestować bo problemy dopadły mnie na 40 km. Do tego czasu trzymaliśmy się w całkiem mocnej grupce. Sprzęt sprawdził się bardzo dobrze.

Reply to this topic