Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 10 marzec 2012 - 15:35
Mi wyszło 157km, dopiero wszedłem do domu. Zaraz wrzucę traskę, zobaczysz Piotrek czy dobrze poprawiłem.
Na szczęście Piotrek nie miałeś racji:
http://wiadomosci.on...-wiadomosc.html
widzieliśmy ten przewrócony bus.
Napisano 10 marzec 2012 - 18:08
Swiatek miło słyszeć, dziś namawiałem kolejne dwie osoby na Pruszków, ale jednak większość odpuszcza bo za daleko :/
To kwiestia chęci. Wszędzie trzeba dojechać. Krzysiek z Ursynowa ma 25 km a jednak przeyjechał. Może jak się zrobi cieplej to wpadną. Jak przejadą się jedną z naszych tras to jest szansa, że będą częściej przejeżdzać.
Napisano 10 marzec 2012 - 18:12
Dzięki Piotrek za prowadzenie i za robienie za przewodnika, dzięki Darek za towarzystwo.
Mi wyszło 157km, dopiero wszedłem do domu. Zaraz wrzucę traskę, zobaczysz Piotrek czy dobrze poprawiłem.
Na szczęście Piotrek nie miałeś racji:
http://wiadomosci.on...-wiadomosc.html
widzieliśmy ten przewrócony bus.
To super, że nic się stało. Widocznie oczami mojej wyobraźni widziałem te ciała, ale były tam jakieś ciemne folie porozkładane. Może rzeczy na nie zbierali. Tak czy inaczej wolę coś zmyślać niż faktycznie miałyby być jakieś śmiertelne ofiary.
Gosc_Pegos_*
Napisano 10 marzec 2012 - 20:24
z bemowa mam 18 a do wypadku też starałem się być co weekend:)Swiatek miło słyszeć, dziś namawiałem kolejne dwie osoby na Pruszków, ale jednak większość odpuszcza bo za daleko :/
To kwiestia chęci. Wszędzie trzeba dojechać. Krzysiek z Ursynowa ma 25 km a jednak przeyjechał. Może jak się zrobi cieplej to wpadną. Jak przejadą się jedną z naszych tras to jest szansa, że będą częściej przejeżdzać.
dla chcącego nic trudnego:)
Napisano 11 marzec 2012 - 01:07
Gosc_Pegos_*
Napisano 11 marzec 2012 - 08:12
może śmignijcie w lipcu bo w okolicach 8.07 na tydzień się wybieram;)W pierwszym tygodniu czerwca wybieramy się pokręcić nieco po górkach - do Karpacza. Spać będziemy prawdopodobnie w hotelu Karkonosze. Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć – zapraszamy. Kontakt i szczegóły na priv. Hotel będziemy rezerwować po moim powrocie z Cypru, czyli 26-go marca.
Napisano 13 marzec 2012 - 09:29
Gosc_Pegos_*
Napisano 13 marzec 2012 - 11:22
poproszę o trasę na jakieś 150km z pagórkami na sobotę jeśli można:)Mam nadzieję, że i w W-wie z dnia na dzień zrobią się fajne warunki do pedałowania. Co prawda nasze okoliczne pagóki to nie to samo co Cypr, ale też można się zmęczyć. W sobotę sezon w Pruszkowie został rozpoczęty, więc teraz tylko zostało nabijać km. Trzymajcie się chłopaki. Może w przyszłym roku i mnie uda się załapać na jakiś wiosenny wyjazd rowerowy.