Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 Sep 2009 21:47
4326 replies to this topic
Posted 29 March 2011 - 17:07
W najbliższą sobotę pewnie się wybiorę z Michasiem na Rondo, bo nie przepadam zbytnio za dziurawą trasa na Leszno, ale w niedzielę już jestem z Wami i robimy ;-) (jak nie będzie lało oczywiście).A swoją drogą to ciekawe jak będzie w sobotę z frekwencją ;-)
Czy na naszej pruszkowskiej stronie jest możliwość dołożenia mini forum?
Posted 29 March 2011 - 21:05
W najbliższą sobotę pewnie się wybiorę z Michasiem na Rondo, bo nie przepadam zbytnio za dziurawą trasa na Leszno
hmmm wcale nie musimy jechać na Leszno, ostatnio się zastanawiałem że do póki nie skończą budowy obwodnicy i A2 to chyba tylko na Pęcice normalnie wyjadę.
Czy na naszej pruszkowskiej stronie jest możliwość dołożenia mini forum?
zastanawiałem się nad tym i może w jakiejś bliżej nie określonej przyszłości zrobię, choć tu można dyskutować po co się dublować
Posted 29 March 2011 - 21:12
Tez tak słyszałem. Dlatego na pierwsze wiosenne "wypady" wyskakuję na przełajówce na grubej oponie (i może nawet błotniki założę :-P ).pafcio z relacji chłopakow to traska RB tez jest bardzo dziurawa. Ponoć kilka osób koła rozwaliło
To nie tylko kwestia trasy. Obiecałem, że zacznę się pojawiać. Po takiej integracji jaka miała miejsce na Cyprze zdecydowanie nie wypada łamać danego słowa, ale 1 raz w miesiącu wystarczy. Sam też wolę starować o 10:00.... wcale nie musimy jechać na Leszno...
Pogadamy w niedzielę ;-)... można dyskutować po co się dublować...