Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#1021 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 kwiecień 2011 - 18:58

Nie było tak źle, ja się zgrzałem na RB :-) No i frajda też była i to spora :-)

Nic dziwnego - drugie miejsce rozgrzewa. :-)

Vortac - To gdzie pojechaliście? I kto był?

#1022 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądKomorów

Napisano 10 kwiecień 2011 - 20:47

Też pozdrawiam wszystkich, którzy stawili się dzisiaj na treningu pod Domem Bożym w Komorowie. Pafciu, na treningu było 5 osób, tj. Vortac, Marko, ja (tj. Piotrek - starszy z braci B.) oraz dwóch fajnych - ale nieznanych mi bliżej ścigantów. Było zajefajnie, chociaż ostro wiało. W połowie treningu podzieliliśmy się na dwie grupy. Ja z dwoma zawodnikami zrobiłem małą 70-tkę, zaś Vortac z Marko (grupa prawdziwych profi) ... hmm... no właśnie, ile zrobiliście panowie?
Pozdrawiam, Piotrek

#1023 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 kwiecień 2011 - 08:19

O, no to wiem kto zacz, bo moja głowa do imion słaba. :oops:
Ja i profi :lol: chyba mam więcej wspólnego z pasztetami Profi.
No miało być 100 i było ciut ponad - mój licznik podobnie jak ja odmawiał posłuszeństwa i często pokazywał 0. A może chciał mi dać coś do zrozumienia? 8-) Zero, zero, zero.

#1024 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądKomorów

Napisano 11 kwiecień 2011 - 09:42

Nie przesadzaj Vortac. Widziałem, jak Ci wczoraj noga podawała. Poza tym, wybrać się z Marko na 100-kę przy takim wietrze i utrzymać z nim koło, to jest wyzwanie :-D . Do zobaczenia za tydzień. Miejmy nadzieję, że już niedługo zrobi się cieplej (jak w chomikowie u Jurka Brodawki :lol: )

#1025 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 kwiecień 2011 - 10:11

Marko to jakaś nowa postać u nas?

#1026 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądKomorów

Napisano 11 kwiecień 2011 - 10:21

Marco, to inaczej Marek Długołęcki - właściciel sklepu rowerowego KOMO-BIKE na ul. Ireny w Komorowie, w mojej ocenie najlepszy serwisant rowerów w powiecie pruszkowskim; zawodnik grupy ARMEXIM NORTHEC, wicemistrz świata w Bikejoringu, etc., etc. Wystarczy, czy coś jeszcze? :-D

#1027 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 kwiecień 2011 - 10:24

Spoko teraz kojarzę, bo chyba widziałem go parę razy na torze.

#1028 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądKomorów

Napisano 11 kwiecień 2011 - 10:35

Marko stwierdził, że o ile w niedzielę nie będzie miał wyścigu, to będzie zaglądał na nasze treningi, bo słyszał wiele dobrego o grupie zajawkowiczów spod Kościoła :lol: . Wczoraj akurat robił rozjazd po sobotniej wygranej u Wajsa na Poland Bike :lol:

#1029 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 kwiecień 2011 - 11:07

No to wymiatacz z niego. Na torze też nieźle dawal. Super przyda się mocny zawodnik do rozrywania grupy :-)

#1030 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądKomorów

Napisano 11 kwiecień 2011 - 11:20

Właśnie tego trochę się obawiam, aby nasze treningi nie przerodziły się w zabójcze quasi-RB. Ale nic, trudno... ważne, żeby pojeździć wspólnie, chociażby tylko do Tarczyna, a później ja i tak rezerwuję sobie rolę lidera grupetto :lol: Tam zamierzam rozdawać karty w tym roku. Szpicę peletonu i zaciągi zostawiam Wam, sam celując dopiero w jesienne klasyki :lol:

#1031 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 kwiecień 2011 - 11:34

U nas też mamy zamiar trochę potrenować odjazdy itp. :-) Coś sięmusi dziać bo tak tylko jeździć w kółko to trochę nudnawo. A taki mocny zawodnik podniesie poziom. Nich wpada jak najczęściej.

#1032 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądKomorów

Napisano 11 kwiecień 2011 - 12:27

Dobrze, trenujcie. Ja i tak muszę się przyzwyczaić do roli "strzelającego" przy zaciągu, ale i tak zawsze miło będzie się z Wami spotkać, a później poprawiać się stopniowo w trakcie roku. Cel na koniec sezonu - przyjechać z powrotem pod Kościół w Komo w limicie np. 10-15 minut po szpicy. Cel ambitny, ale realny :lol:

#1033 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 kwiecień 2011 - 12:49

oj marzy się ściganie :-P

to może zamiast na Tarczyn czy Leszno to trasą na Katowice i wachlarzyk taka jazda drużynowa na "czas" bez jego pomiaru 8-)

#1034 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 kwiecień 2011 - 12:59

GreQ najlepiej lewym pasem ;-)
Jak chcesz na czas to pojedź ze mną w niedzielę do Franciszkan

#1035 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 11 kwiecień 2011 - 14:01

PIOTR BOROWIECKI nie pękaj, niby dlaczego masz tak zaraz "strzelać". Każdy ma lepsze i słabsze momenty. Dasz radę chłopie. Przecież to nie RB :-). My zazwyczaj czekamy na grupetto

#1036 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądKomorów

Napisano 11 kwiecień 2011 - 15:16

Oj, to teraz czuję się spokojniejszy. Obiecuję przyprowadzać grupetto w rozsądnym czasie na punkty posiłkowo-regeneracyjne, żebyście nie musieli za długo czekać:lol: A jak noga się rozkręci, to i ja Was kiedyś zaskoczę jakimś niespodziewanym zaciągiem :-) Może kiedyś przyjdzie i u mnie "forma bez łańcucha", jak mawiał George Hincapie :lol:

#1037 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 kwiecień 2011 - 21:44

Wstępne prognozy na weekend - całkiem znośne. Może nawet da się pojeździć na świeżym powietrzu. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Dziś na torze było cieplutko ;-) .

#1038 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 13 kwiecień 2011 - 23:00

Będziecie jechali w sobotę ? Piszcie bo chętnie bym pojechał na Tarczyn albo Grójec, a jak nikogo nie będzie to pojadę na RB, tą samą trasą co zawsze...

#1039 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 14 kwiecień 2011 - 06:43

krzy1976 jak będzie znośnie to na pewno będziemy tylko, że w soboty to my raczej jeździmy w innym kierunku

#1040 Gosc_piotrek777_*

Gosc_piotrek777_*
  • Gość

Napisano 14 kwiecień 2011 - 07:46

Sobota zapowiada się pogodnie tak że powinno być ok. :-D

Dodaj odpowiedź