Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 kwiecień 2011 - 08:33
Jak będzie znośnie (bo przy 12 stopniach trudno mówić o ładnej pogodzie - nawet jak nie pada i coś tam świeci ;-) ) to ja z synkiem też wpadniemy.
No właśnie. Jak to w końcu jest z jakością tej trasy. Podobno spory kawał na dojazdówce do Leszna jest jakiś koszmarny wyryp i duży ruch.krzy1976 jak będzie znośnie to na pewno będziemy tylko, że w soboty to my raczej jeździmy w innym kierunku
Napisano 14 kwiecień 2011 - 09:18
pafcio trzeba jechać przez Brwinów. Odcinek Pruszków-Brwinów wzdłuż torów jest słaby ale da się radę. Z Brwinowa na Błonie jest ok. W Rokitnie w prawo na Święcice i też jest ok. Później na Pilaszków jest słabo ale jak się przejedzie ten odcinek to dalej do Leszno jest spoko. W Puszczy można zmodyfikować trasę i pojechać odwrotnie a na rondzie prosto i wrócić Kampinoską
Napisano 14 kwiecień 2011 - 15:29
A możesz to ująć na mapie (bikemap.net)- nie znam jakości tych dróg. Do Grodziska chyba nie główną? Strasznie duży tam ruch i zakaz wjazdu dla rowerów na wielu odcinkach. W sobotę ciężarówki chyba mają zakaz?Mozemy spróbować w innym kierunku np. Grodzisk-Radziejowcie-Mszczonów-Chudolipie-Tarczyn. Dawno tam nas nie było.
Napisano 14 kwiecień 2011 - 19:44
To możemy pojechać z Nadarzyna przez Szamoty koło Jurka do Wólki Kosowskiej przeciąć
8 na Złotokłos i nawrót do Tarczyna i później na Piotrkowice albo przez Nos do starej trasy.
pafcio Ty coś wspominałeś o jakimś nowym asfalcie z miejscowości Przypki. Ciekawi mnie droga od tej wioski ulicą Klonową do Nadarzyna
8 na Złotokłos i nawrót do Tarczyna i później na Piotrkowice albo przez Nos do starej trasy.
pafcio Ty coś wspominałeś o jakimś nowym asfalcie z miejscowości Przypki. Ciekawi mnie droga od tej wioski ulicą Klonową do Nadarzyna
Napisano 14 kwiecień 2011 - 20:30
ej Panowie co tu się rozwodzić nad trasą... taki czas nadszedł wszędzie dziury albo budowa obwodnic :evil: mi się podoba trasa na Tarczyn i mogę nią jeździć, będzie troszkę cieplej to się każdy zapuści w teren po okolicy i zwiedzi asfalty i jakaś alternatywa się znajdzie...
a przy okazji nie widział ktoś "wolnego czasu" kręcącego się po okolicy 8-) pilnie potrzebny
a przy okazji nie widział ktoś "wolnego czasu" kręcącego się po okolicy 8-) pilnie potrzebny
Napisano 14 kwiecień 2011 - 20:46
Ok - to w takim razie w sobotę testujemy kierunek na Tarczyn. Jeśli ktoś jest przeciwko to proszę o zgłaszanie obiekcji teraz. Jeśli nie ma sprzeciwów to zapraszamy kolegów z RB do nas na spokojny sobotni trening przed ich niedzielną walką o punkty ;-)
No właśnie - u mnie się zamelinował :mrgreen:. Na początku przyszłego tygodnia pokręcę się przełajówką albo góralem po okolicy dojazdówki z Pruszkowa do Leszna i zobaczę czy coś tam się da wykombinować znośnego jakościowo.a przy okazji nie widział ktoś "wolnego czasu" kręcącego się po okolicy 8-) pilnie potrzebny
Napisano 15 kwiecień 2011 - 12:03