Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#1081 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 16 April 2011 - 14:25

ile km wyszło Krzysiek>?
bo licznik mi nie działał....dopiero jak odłączyłem w ursusie to go naprawiłem.??

mi wyszło dokładnie 108.04km w sumie, przyjedź na rondo jutro, jesteś mocny dasz sobie radę !

#1082 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 16 April 2011 - 14:36

Ja rownież dziekuję za trening, mam nadzieję częściej do Was wpadać :) ps Może warto byłoby opisać zbiorowe zdjęcie Pafcia, tak żeby było wiadomo kto jest kto :)

#1083 Gosc_kluseczka85_*

Gosc_kluseczka85_*
  • Gość

Posted 16 April 2011 - 14:37

ile km wyszło Krzysiek>?
bo licznik mi nie działał....dopiero jak odłączyłem w ursusie to go naprawiłem.??

mi wyszło dokładnie 108.04km w sumie, przyjedź na rondo jutro, jesteś mocny dasz sobie radę !

no..czy mocny.,..raczej tego o sobie nie powiem..:)
pod koniec...już na oparach jechałem..;)

Szkoda że tak słabo znam te trasy..mam nadzieje że w przyszłą sobotę....będzie taka sama frekwencja,albo lepsza

Dziękuje za wspólne szosowanie

#1084 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 16 April 2011 - 15:17

My z synkiem też dziękujemy - było bardzo sympatycznie, a i tempo "akuratne". :-) Mam nadzieję, że Was znów zobaczymy za tydzień.

... A nasza ucieczka skończyła się kilometr dalej, wiadomo było że poczekamy na grupę, naszym celem nie było oderwanie się od reszty tylko chwilowe przyśpieszenie :-)

Nie wiedzieliśmy, czy zwolnicie, więc pojechaliśmy zaplanowaną pętlą. Jak poznacie trasę to będzie mniej takich pomyłek.

...tylko ta godzina zbiórki trochę późno :-(

Ale są też zalety późniejszej godziny zbiórki. Można pospać spokojnie. I nawet jak poprzedni wieczór był lekko zakrapiany to da radę wstać. ;-)

Ja rownież dziekuję za trening, mam nadzieję częściej do Was wpadać :) ps Może warto byłoby opisać zbiorowe zdjęcie Pafcia, tak żeby było wiadomo kto jest kto :)

Później wrzucę, bo teraz muszę załatwić jedną sprawę nie cierpiącą zwłoki.

Mi wyszło 97 km. Traskę też wrzucę.

#1085 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 posts
  • SkądKomorów

Posted 16 April 2011 - 15:42

Tak, to prawda, chłopaki z RB są z innej ligi (pro-ligi). Ja akurat, zgodnie z przewidywaniami, szybko zaliczyłem strzała (dla mnie jest za wcześnie jeszcze na prawdziwe kolarstwo), ale całe szczęście mój brat obronił honor Rodziny i wytrzymał tempo do końca. Podobno było ostro, ale bardzo przyjemnie :lol: Dla kolegów z RB był to pewnie jedynie lekki rozjazd przed jutrzejszym prawdziwym ściganiem, ale cóż ... hmm... Pozdrawiam i dozo jutro pod Kościołem w Komo.

#1086 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Posted 16 April 2011 - 15:55

Trening z Wami chłopaki to czysta przyjemność. Mam zaliczoną drzemkę regeneracyjną i patrząc na pogodę, to w sumie jeszcze miał bym ochotę pokręcić :mrgreen:
Mi wyszło 132km.

Niewiem kto był dziś u nas z W-wy no oprócz Krzy1976 ale wielki szacun dla Was bo jesteście jakby z innej ligi :-). Jedna tylko uwaga na przyszłość jak się jest mocnym to wypadałoby trochę popracować dla grupy.

Ja(fioletowo-biały strój Enzo) byłem na przedzie i starałem się trochę popracować.
kluseczka85, to Ty byłeś tym czwartym kolegą jak się rozłączyliśmy z grupą?

ps Może warto byłoby opisać zbiorowe zdjęcie Pafcia, tak żeby było wiadomo kto jest kto :)

Świetny pomysł, można by taka fotkę wrzucić na waszą stronkę, albo na forum.

Czy kolega w stroju Liquidgas`u chyba Piotrek jest na forum

#1087 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 16 April 2011 - 16:04

...tylko ta godzina zbiórki trochę późno :-(

Z drugiej strony rondo w Trójmieście, na którym czasem bvwam, spotyka się o 11:00 i też jest fajnie.

Tak, to prawda, chłopaki z RB są z innej ligi (pro-ligi). Ja akurat, zgodnie z przewidywaniami, szybko zaliczyłem strzała (dla mnie jest za wcześnie jeszcze na prawdziwe kolarstwo), ale całe szczęście mój brat obronił honor Rodziny i wytrzymał tempo do końca. Podobno było ostro, ale bardzo przyjemnie :lol: Dla kolegów z RB był to pewnie jedynie lekki rozjazd przed jutrzejszym prawdziwym ściganiem, ale cóż ... hmm... Pozdrawiam i dozo jutro pod Kościołem w Komo.

Piotrek, miłe słowa, ale ja osobiście naprawdę na rondzie robię za ariergardę, a nie awangardę i po solidnym treningu i na RB będziesz sobie radził doskonale. Poza tym RB to tylko mocny trening, a przecież są jeszcze zawody.

#1088 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 16 April 2011 - 16:55

Czy kolega w stroju Liquidgas`u chyba Piotrek jest na forum

Tak jestem. Mój nick to swiatek.

#1089 Gosc_kluseczka85_*

Gosc_kluseczka85_*
  • Gość

Posted 16 April 2011 - 17:40

ps Może warto byłoby opisać zbiorowe zdjęcie Pafcia, tak żeby było wiadomo kto jest kto :)

tak to ja byłem tym czwartym

#1090 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 16 April 2011 - 17:49

Traska już wrzucona tu: http://www.bikemap.n...&zoom=11&type=2

A fotka tu: http://img854.images...ta16042011.jpg/ - trochę przyciąłem z góry i z dołu, żeby się szybciej ładowało.
Na zdjęciu pomiędzy Piotrkiem (liquigas) a Grzesiem (CCC) stoi synek. Ja jestem z drugiej strony obiektywu :-)

#1091 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 posts
  • SkądPruszków

Posted 16 April 2011 - 18:12

A ja a ja z saxobanku jestem. ;)
Normalnie sobie dzisiaj nos zjarałem! :shock: Nieźle słonko dawało.

#1092 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 16 April 2011 - 18:15

Traska już wrzucona tu: http://www.bikemap.n...&zoom=11&type=2

A fotka tu: http://img854.images...ta16042011.jpg/ - trochę przyciąłem z góry i z dołu, żeby się szybciej ładowało.
Na zdjęciu pomiędzy Piotrkiem (liquigas) a Grzesiem (CCC) stoi synek. Ja jestem z drugiej strony obiektywu :-)

świetnie :) ja to ten ósmy od lewej.

#1093 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 16 April 2011 - 18:26

przyznasz, że kluseczka85 spokojnie mógłby pojechać na rondo ?

#1094 Gosc_kluseczka85_*

Gosc_kluseczka85_*
  • Gość

Posted 16 April 2011 - 18:50

czasem na rondo wpadam nie powiem...:),,utrzymać czasem tam koło jest problemem ,zbieram raczej doświadczenie jutro będę na pewno..,

#1095 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 posts
  • SkądKomorów

Posted 16 April 2011 - 18:51

frixfrot, miło z Twojej strony, ale z tym dobrym radzeniem sobie na RB to trochę przesadziłeś. Ja znam swoje miejsce w szeregu i dobrze mi w grupetto (dzisiaj trochę smutno, bo byłem sam). I tak się cieszę, że przy takim trybie pracy zawodowej (vide: ciągłe siedzenie nad dokumentami do później nocy) i fakcie, że trenuję 2-3 razy w tygodniu, że daję w ogóle radę dojechać z Wami chociaż w okolice Tarczyna, to cud. Reszte dokańcza za mnie dzielny brat :lol: . Dzisiaj się spisał na medal, jak na osobę, która zerwała sobie więzadła krzyzowe w grudniu.

#1096 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Posted 16 April 2011 - 18:57

przyznasz, że kluseczka85 spokojnie mógłby pojechać na rondo ?

Pewnie, że tak dałby sobie radę. Zawsze powtarzam, że nawet jak sobie nie dasz rady na rondzie to motywacja do dalszych treningów jest bezcenna.
pafcio, A mógłbyś wrzucić to drugie zdjęcie, bo jak patrzę na siebie na tym to nie wiem czy śmiać się czy płakać :-D może na tym drugim lepiej wyszedłem.

#1097 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 16 April 2011 - 18:57

4 osób nie udało mi się zidentyfikować :-)
Pierwszy kolarz z lewej i trzech z prawej strony zdjęcia, napiszcie kto jest kto :-)

#1098 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 posts
  • SkądVarsovia

Posted 16 April 2011 - 19:02

4 osób nie udało mi się zidentyfikować :-)
Pierwszy kolarz z lewej i trzech z prawej strony zdjęcia, napiszcie kto jest kto :-)

od prawej licząc (chyba) Piotr Borowiecki, jego brat i Marcines

#1099 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 posts
  • SkądKomorów

Posted 16 April 2011 - 19:04

Z prawej strony, pierwsi dwaj w strojach CSC - Piotrek (białe skarpety) i Paweł (czerwone) - bracia B.

#1100 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 16 April 2011 - 19:04

A pierwszy z lewej - też Piotr. Dziś był wysyp imion na "P" :-P

pafcio, A mógłbyś wrzucić to drugie zdjęcie, bo jak patrzę na siebie na tym to nie wiem czy śmiać się czy płakać :-D może na tym drugim lepiej wyszedłem.

Jest jeszcze jedno wyraźne (bo pozostałe niestety nie wyszły dobre jakościowo - zabrudzony obiektyw), ale chyba nie będziesz zachwycony. Zresztą oceń sam ;-) .
http://img51.imagesh...zdjcie0317.jpg/

Reply to this topic