mi wyszło dokładnie 108.04km w sumie, przyjedź na rondo jutro, jesteś mocny dasz sobie radę !ile km wyszło Krzysiek>?
bo licznik mi nie działał....dopiero jak odłączyłem w ursusie to go naprawiłem.??
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Gosc_kluseczka85_*
Posted 16 April 2011 - 14:37
mi wyszło dokładnie 108.04km w sumie, przyjedź na rondo jutro, jesteś mocny dasz sobie radę !ile km wyszło Krzysiek>?
bo licznik mi nie działał....dopiero jak odłączyłem w ursusie to go naprawiłem.??
no..czy mocny.,..raczej tego o sobie nie powiem..
pod koniec...już na oparach jechałem..
Szkoda że tak słabo znam te trasy..mam nadzieje że w przyszłą sobotę....będzie taka sama frekwencja,albo lepsza
Dziękuje za wspólne szosowanie
Posted 16 April 2011 - 15:17
Nie wiedzieliśmy, czy zwolnicie, więc pojechaliśmy zaplanowaną pętlą. Jak poznacie trasę to będzie mniej takich pomyłek.... A nasza ucieczka skończyła się kilometr dalej, wiadomo było że poczekamy na grupę, naszym celem nie było oderwanie się od reszty tylko chwilowe przyśpieszenie :-)
Ale są też zalety późniejszej godziny zbiórki. Można pospać spokojnie. I nawet jak poprzedni wieczór był lekko zakrapiany to da radę wstać. ;-)...tylko ta godzina zbiórki trochę późno :-(
Później wrzucę, bo teraz muszę załatwić jedną sprawę nie cierpiącą zwłoki.Ja rownież dziekuję za trening, mam nadzieję częściej do Was wpadać
ps Może warto byłoby opisać zbiorowe zdjęcie Pafcia, tak żeby było wiadomo kto jest kto
Mi wyszło 97 km. Traskę też wrzucę.
Posted 16 April 2011 - 15:42
Posted 16 April 2011 - 15:55
Mi wyszło 132km.
Ja(fioletowo-biały strój Enzo) byłem na przedzie i starałem się trochę popracować.Niewiem kto był dziś u nas z W-wy no oprócz Krzy1976 ale wielki szacun dla Was bo jesteście jakby z innej ligi :-). Jedna tylko uwaga na przyszłość jak się jest mocnym to wypadałoby trochę popracować dla grupy.
kluseczka85, to Ty byłeś tym czwartym kolegą jak się rozłączyliśmy z grupą?
Świetny pomysł, można by taka fotkę wrzucić na waszą stronkę, albo na forum.ps Może warto byłoby opisać zbiorowe zdjęcie Pafcia, tak żeby było wiadomo kto jest kto
Czy kolega w stroju Liquidgas`u chyba Piotrek jest na forum
Posted 16 April 2011 - 16:04
...tylko ta godzina zbiórki trochę późno :-(
Z drugiej strony rondo w Trójmieście, na którym czasem bvwam, spotyka się o 11:00 i też jest fajnie.
Tak, to prawda, chłopaki z RB są z innej ligi (pro-ligi). Ja akurat, zgodnie z przewidywaniami, szybko zaliczyłem strzała (dla mnie jest za wcześnie jeszcze na prawdziwe kolarstwo), ale całe szczęście mój brat obronił honor Rodziny i wytrzymał tempo do końca. Podobno było ostro, ale bardzo przyjemnie
Dla kolegów z RB był to pewnie jedynie lekki rozjazd przed jutrzejszym prawdziwym ściganiem, ale cóż ... hmm... Pozdrawiam i dozo jutro pod Kościołem w Komo.
Piotrek, miłe słowa, ale ja osobiście naprawdę na rondzie robię za ariergardę, a nie awangardę i po solidnym treningu i na RB będziesz sobie radził doskonale. Poza tym RB to tylko mocny trening, a przecież są jeszcze zawody.
Posted 16 April 2011 - 17:49
A fotka tu: http://img854.images...ta16042011.jpg/ - trochę przyciąłem z góry i z dołu, żeby się szybciej ładowało.
Na zdjęciu pomiędzy Piotrkiem (liquigas) a Grzesiem (CCC) stoi synek. Ja jestem z drugiej strony obiektywu :-)
Posted 16 April 2011 - 18:15
Traska już wrzucona tu: http://www.bikemap.n...&zoom=11&type=2
A fotka tu: http://img854.images...ta16042011.jpg/ - trochę przyciąłem z góry i z dołu, żeby się szybciej ładowało.
Na zdjęciu pomiędzy Piotrkiem (liquigas) a Grzesiem (CCC) stoi synek. Ja jestem z drugiej strony obiektywu :-)
świetnie
Posted 16 April 2011 - 18:51
Posted 16 April 2011 - 18:57
Pewnie, że tak dałby sobie radę. Zawsze powtarzam, że nawet jak sobie nie dasz rady na rondzie to motywacja do dalszych treningów jest bezcenna.przyznasz, że kluseczka85 spokojnie mógłby pojechać na rondo ?
pafcio, A mógłbyś wrzucić to drugie zdjęcie, bo jak patrzę na siebie na tym to nie wiem czy śmiać się czy płakać :-D może na tym drugim lepiej wyszedłem.
Posted 16 April 2011 - 19:04
Jest jeszcze jedno wyraźne (bo pozostałe niestety nie wyszły dobre jakościowo - zabrudzony obiektyw), ale chyba nie będziesz zachwycony. Zresztą oceń sam ;-) .pafcio, A mógłbyś wrzucić to drugie zdjęcie, bo jak patrzę na siebie na tym to nie wiem czy śmiać się czy płakać :-D może na tym drugim lepiej wyszedłem.
http://img51.imagesh...zdjcie0317.jpg/