Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 16 kwiecień 2011 - 19:10
:mrgreen:Jest jeszcze jedno wyraźne (bo pozostałe niestety nie wyszły dobre jakościowo - zabrudzony obiektyw), ale chyba nie będziesz zachwycony. Zresztą oceń sam ;-) .
Napisano 16 kwiecień 2011 - 19:18
Napisano 16 kwiecień 2011 - 19:28
To do Grzesia - ja nie mam dostępu.Pafciu, fajne zdjęcia. Trzeba je wrzucić do galerii na stronce AGK.
Nie rób scen - ja tylko starałem się utrzymać :-P . A Doktor jutro wpadnie to sam ocenisz. Ale na któryś z moich wyjazdów może uda się Wam dołączyć - w końcu zima jest długa. Zawsze będzie mi miło.A bym jeszcze zapomniał, słyszałem od brata, że noga Ci podaje nieźle w tym roku. Kurcze, widzę, że te zgrupowania zimowe wyszły Ci na dobre. Chyba Doktor i Sławciu w tym roku nie powąchają nawet Twoich gum :-D Ładnie tak uciec kolarsko kumplom?
No, ale przynajmniej wiadomo skąd miałeś dziś siłkę :-)Mnie boli brzuch ze śmiechu a żona weszła pod biurko i nie chce się odezwać ani słowem.
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:25
Siedzę właśnie nad projektem i tak sobie myślę że chyba każdy z nas ma podobny problem ;-) Dwa tygodnie siedziałem przy komputerze do 4 nad ranem, o 7:30 wstałem na rondo a w między czasie syn mi się obudził pomiędzy 5 a 5:30... Na szczęście to było ekstremum nie zawsze tak jest heheI tak się cieszę, że przy takim trybie pracy zawodowej (vide: ciągłe siedzenie nad dokumentami do później nocy) i fakcie, że trenuję 2-3 razy w tygodniu, że daję w ogóle radę dojechać z Wami chociaż w okolice Tarczyna, to cud.
Napisano 17 kwiecień 2011 - 18:26
W porządku, wczoraj był właśnie taki trening jak potrzeba żeby dzisiaj powalczyć, ale nie udało się zrobić niczego konstruktywnego niestety bo grupa nie chciała odpuścić, zbyt wyrównane towarzystwo żeby odjechać :-) Skończyło się finiszem z grupy.Pafciu, jak będziesz miał trochę czasu, to wrzuć na forum dzisiejsze zdjęcia spod Kościoła.
A jak koledzy było dzisiaj na RB po wczorajszym lekkim przetarciu nogi z grupą pruszkowską? :-)
Napisano 17 kwiecień 2011 - 22:48
Troszkę (jak to zwykle ja) przyciąłem góra-dół, ale rozmiaru nie zmieniałem - komórka niestety robi w takiej słabej jakości.
swiatek - jak Ty to robisz, że masz tyle pary??? :-D