Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 19 April 2011 - 10:58
A dlaczego niedziela nie? Ja bym tam pojechał - oczywiście jak pogoda pozwoli. Kwiecień jest na tyle kapryśny, że szkoda każdego ładnego dnia. Rondo np. jeździ normalnie.Panowie, jak jeździmy w okresie świątecznym? Sobota to raczej bez zmian, niedziela chyba jednak nie. Może w poniedziałek zamiast niedzieli?
Posted 19 April 2011 - 20:30
Posted 20 April 2011 - 09:03
Mówisz i masz. ;-) Ja znikam pobujać się trochę w okolicach Kłodzka itp. Moje pierwsze spotkanie z szosowaniem nie po płaskim. :mrgreen: Zobaczymy kto wyjdzie z tego zwycięsko - ja czy góra. :mrgreen:Ja też, ale... .... na Majorce :mrgreen:
Chętnie bym się kiedyś podłączył na jakiś wyjazd w ciepłe kraje. Oczywiście nie na taki rodzinny, tylko coś do poszosowania. :-) Bo po tegorocznej zimie tutaj mam dość. Kartonik na rowerek mam, niby jakiś gratis transport cywilizowanymi liniami, urlopu masa, dutki też się jakieś wyskrobie.
Gosc_piotrek777_*
Posted 20 April 2011 - 09:17
Mówisz i masz. ;-) Ja znikam pobujać się trochę w okolicach Kłodzka itp. Moje pierwsze spotkanie z szosowaniem nie po płaskim. :mrgreen: Zobaczymy kto wyjdzie z tego zwycięsko - ja czy góra. :mrgreen:Ja też, ale... .... na Majorce :mrgreen:
Chętnie bym się kiedyś podłączył na jakiś wyjazd w ciepłe kraje. Oczywiście nie na taki rodzinny, tylko coś do poszosowania. :-) Bo po tegorocznej zimie tutaj mam dość. Kartonik na rowerek mam, niby jakiś gratis transport cywilizowanymi liniami, urlopu masa, dutki też się jakieś wyskrobie.
Też myślę o takim wyjeżdzie.Znalazłem firmę która specjalizuje się w takich wyjazdach.
http://www.wyprawyro....pl/index1.html
Myślę konkretnie o wyprawie "Szlakiem Tour de France"-mogłoby być ciekawie :-D
Posted 20 April 2011 - 18:23
Posted 20 April 2011 - 19:40
Ja jestem za :-) . Żeby tylko pogoda dopisała.Chłopaki to jak sobota i poniedziałek jeździmy?
A my (ja z synkiem) taką pętlę dziś testowaliśmy. 95% bardzo ładny asfalt. Pozostałe 5% - szału nie ma, ale akceptowalne ;-) .
http://www.bikemap.net/route/918178
Posted 20 April 2011 - 21:10
jak dla mnie trasa marzenie na sobotnie treningi z Pruszkowa, w sumie ze 170-180km :-) znam odcinek od Michalczewa do Nowej Woli i tylko trylinka jest problemem i kilometr przed Warką jest kiepski asfalt.Ja jestem za :-) . Żeby tylko pogoda dopisała.Chłopaki to jak sobota i poniedziałek jeździmy?
A my (ja z synkiem) taką pętlę dziś testowaliśmy. 95% bardzo ładny asfalt. Pozostałe 5% - szału nie ma, ale akceptowalne ;-) .
http://www.bikemap.net/route/918178
Posted 20 April 2011 - 22:17
A odcinek od Grójca do Białobrzeg to bajka :-) . Potem piekna droga przez laski aż do Stromca. Słabszy odcinek z "telewizorami" (ale nie plazmy, tylko takie do 14" :mrgreen: ) od Boże do Augustowa, ale to akurat dobry moment na spokojniejszy bufet.
A jak Wasz dzisiejszy trening? Cieplutko, co?
Posted 21 April 2011 - 07:02
Posted 21 April 2011 - 07:13