Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#1161 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 posts
  • SkądKomorów

Posted 22 April 2011 - 11:53

Nas rzeczywiście nie będzie, ale wiem, że Marko bardzo chciał przetestować nogę w sobotę, więc mogę dać mu znać, że wybieracie się na 200-tkę w tlenie :-D

#1162 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 22 April 2011 - 11:54

Nie jedziemy na 200. Nie tym razem. Zawsze śmigamy w tlenie :-D

#1163 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2,670 posts
  • SkądJary

Posted 22 April 2011 - 12:00

krzy1976 wychodzi na to, że GreQa i braci Borowieckich nie będzie. Nie biedzie równeż Vortaca. Co do reszty trudno powiedzieć. Zaczynam się obawiać, że będziemy tylko pafcio z synem i ja

oj to niedobrze :-( wolałbym większą grupkę, może pojedziemy razem na rondo ? tam będzie więcej osób a jutro tempo powinno być spokojne. kurcze jeszcze wyjdzie na to że próbuję rozbić Waszą ustawkę...

#1164 PIOTR BOROWIECKI

PIOTR BOROWIECKI
  • Użytkownik
  • 43 posts
  • SkądKomorów

Posted 22 April 2011 - 12:04

Tak, oczywiście ... jak zawsze pod progiem tlenowym, nigdy nie zadłużeni :-D

#1165 dukez

dukez
  • Użytkownik
  • 60 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 April 2011 - 13:18

siemka, chetnie bym rozprostowal kosci po zimie. Jakie tempo jest teraz mniej wiecej krecone w soboty na RB i jakie z Pruszkowa/Komorowa?

#1166 Gosc_kluseczka85_*

Gosc_kluseczka85_*
  • Gość

Posted 22 April 2011 - 13:39

ja będę i kolega

#1167 qqx

qqx
  • Użytkownik
  • 850 posts
  • SkądPiaseczno/Sochaczew

Posted 22 April 2011 - 14:06

dukez, wpadaj koniecznie, grupa pruszkowska kręci bardzo przyjemnie i tępo jest w sam raz :mrgreen:

#1168 deska

deska
  • Użytkownik
  • 40 posts
  • SkądNowa Wieś/Pruszków

Posted 22 April 2011 - 14:51

marek z komo sie wybiera slyszalem i ja jako ze wolne z kumplem 1 raz wpadniemy ciesze sie ze poznam wkoncu ekipe :lol:

#1169 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 April 2011 - 16:27

...oj to niedobrze :-( wolałbym większą grupkę, może pojedziemy razem na rondo ? tam będzie więcej osób a jutro tempo powinno być spokojne. kurcze jeszcze wyjdzie na to że próbuję rozbić Waszą ustawkę...

Spokojnie - damy radę :mrgreen: Jednak będzie kilka osób - naliczyłem na razie około 10-ciu a może jeszcze ktoś dojedzie. Mogę wklepać do GPS-a obie trasy, ale na 200 faktycznie lepiej się umówić nieco wcześniej. Mamy jeszcze na to czas więc sugerował bym umiarkowanie.

Przetestowałem dziś kolejny fragment trasy między Grójcem a Mszczonowem i jeszcze nie jestem gotów do zasugerowania optymalnej marszruty. Po tej zimie kilka odcinków przestało być podobnych do drogi - nawet góralem było by niemiło. Dlatego muszę jeszcze ze zrobić ze 2 rundy w poszukiwaniu alternatyw.

#1170 deska

deska
  • Użytkownik
  • 40 posts
  • SkądNowa Wieś/Pruszków

Posted 22 April 2011 - 16:31

dla mnie 200 nieosiagalne jak narazie ale bede nad tym pracowal

#1171 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 April 2011 - 16:36

Trzeba jeszcze dodać, że sobotnie rondo ma sens jedynie towarzyski, bo cała fajna jazda to odcinek od Jabłonnej do starego mostu. Wcześniej jest dojazd po wyrypanych ulicach a od mostu zaczyna się powrót po jeszcze bardziej wyrypanej trasie - dlatego spora grupa zawraca przy moście, żeby nie jechać po dziurach.

#1172 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 22 April 2011 - 16:53

No to w takim razie widać, że będzie jutro pod fontanną kilka osób i co najważniejsze również nowych. Super nie ma co kombinować i jutro spotykamy się o 10:00 pod fontanną.
pafcio możemy jutro pojechać z Piotrkowic prosto do Mszczonowa i później w prawo są fajne góreczki a wrócić przez Chudolipie. Nigdy tak nie jechaliśmy a przy okazji zobaczymy jak po zimie wygląda kawałek Chudolipie Tarczyn.

#1173 dukez

dukez
  • Użytkownik
  • 60 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 April 2011 - 17:07

Panowie jak nie przekroczycie średniej 30 i pozwolicie sie wiezc na kole to tez moze bym sie zabral...:) Tylko jaka trasa jutro spod tej fontanny? Bo dla mnie teraz wszystko co wiecej niz 80 na raz bez nawet 1 piwa, to zapalenie pluc i zakwasy...:)

#1174 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 22 April 2011 - 17:08

dukez nie marudź ;-) wpadaj, dasz radę. Traska wyjdzie w praniu

#1175 dukez

dukez
  • Użytkownik
  • 60 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 April 2011 - 17:14

kurde, latwo Ci mowic. jakbys cala zime przesiedzial na kanapie wpieprzajac chispy i popijajac hektolitrami taniego wina to bys byl bardziej empatyczny...:)

wrzuci ktoś tą trasę na jutro? Bym od razu sobie awaryjny skrót namalował... :)

#1176 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 April 2011 - 17:15

pafcio możemy jutro pojechać z Piotrkowic prosto do Mszczonowa i później w prawo są fajne góreczki a wrócić przez Chudolipie. Nigdy tak nie jechaliśmy a przy okazji zobaczymy jak po zimie wygląda kawałek Chudolipie Tarczyn.

Ja jestem jak najbardziej za. Możesz na bikemap.net narysować ten kawałek, bo coś nie mogę go sobie zwizualizować. Wiem ,że od Piotrkowic do Mszczonowa jest nowiutki asfalt a od drogi 50 przez Lasek do Piotrkowic taki wyryp, że zęby wypadają (dziś tamtędy jechałem i jeszcze mną telepie). A czy jest jakaś ładna droga z Mszczonowa do Pruszkowa?

Panowie jak nie przekroczycie średniej 30 i pozwolicie sie wiezc na kole to tez moze bym sie zabral...:) Tylko jaka trasa jutro spod tej fontanny? Bo dla mnie teraz wszystko co wiecej niz 80 na raz bez nawet 1 piwa, to zapalenie pluc i zakwasy...:)

Nie pękaj - dasz radę. Wpadaj! Ciepło jutro będzie a my będziemy delikatni :mrgreen: .

#1177 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 22 April 2011 - 17:24

Z Mszczonowa to chyba tylko przez Radziejowice do Grodziska i z Grodziska bokiem. Tylko ponoć z Radziejowic do Grodziska też nie ciekawie, ale możemy spróbować. Jutro nie będzie na drodze ciężarówek. Kurcze szkoda, że z Chudolipia przez Lasek jest wyryp bo tam są fajne pagórki. To możemy w Chudolipiu pojechać w prawo 50 na Pniewy i w Pniewach w lewo na Michrów-Stefów, Stara Wieś i wyjedziemy na główną do Tarczyna i przez Nosy

#1178 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 April 2011 - 17:39

Chodzi Ci o ten kawałek? http://www.bikemap.net/route/922403 Jeśli ma służyć jako dojazd do większej całości to trzeba go przeboleć (i tak będzie), ale jechać dla niego samego to już raczej nie.

Jeśli tam są fajne pagórki to poczeka aż skończę opracowanie tej trasy, która m.in dziś testowałem. Tam są podjazdy po 400m 6-8%. Jak na Mazowsze to całkiem nieźle.

utro nie będzie na drodze ciężarówek.

Ciężarówek nie - będzie gorzej, bo wyjedzie mnóstwo niedzielnych kierowców, przy których ciężarówkowi debile są tytanami intelektu :evil:

#1179 deska

deska
  • Użytkownik
  • 40 posts
  • SkądNowa Wieś/Pruszków

Posted 22 April 2011 - 18:06

radziejowice odpadaja szkoda zdrowia i roweru

#1180 deska

deska
  • Użytkownik
  • 40 posts
  • SkądNowa Wieś/Pruszków

Posted 22 April 2011 - 18:07

ostatnio jechalem taka wasza trasa
http://www.bikemap.n...&zoom=11&type=2
i powiem ze trasa super moze by cos z nia pokombinowac bo drogi sa swietne na niej

Reply to this topic