Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Napisano 22 kwiecień 2011 - 12:00
oj to niedobrze :-( wolałbym większą grupkę, może pojedziemy razem na rondo ? tam będzie więcej osób a jutro tempo powinno być spokojne. kurcze jeszcze wyjdzie na to że próbuję rozbić Waszą ustawkę...krzy1976 wychodzi na to, że GreQa i braci Borowieckich nie będzie. Nie biedzie równeż Vortaca. Co do reszty trudno powiedzieć. Zaczynam się obawiać, że będziemy tylko pafcio z synem i ja
Napisano 22 kwiecień 2011 - 16:27
Spokojnie - damy radę :mrgreen: Jednak będzie kilka osób - naliczyłem na razie około 10-ciu a może jeszcze ktoś dojedzie. Mogę wklepać do GPS-a obie trasy, ale na 200 faktycznie lepiej się umówić nieco wcześniej. Mamy jeszcze na to czas więc sugerował bym umiarkowanie....oj to niedobrze :-( wolałbym większą grupkę, może pojedziemy razem na rondo ? tam będzie więcej osób a jutro tempo powinno być spokojne. kurcze jeszcze wyjdzie na to że próbuję rozbić Waszą ustawkę...
Przetestowałem dziś kolejny fragment trasy między Grójcem a Mszczonowem i jeszcze nie jestem gotów do zasugerowania optymalnej marszruty. Po tej zimie kilka odcinków przestało być podobnych do drogi - nawet góralem było by niemiło. Dlatego muszę jeszcze ze zrobić ze 2 rundy w poszukiwaniu alternatyw.
Napisano 22 kwiecień 2011 - 16:36
Napisano 22 kwiecień 2011 - 16:53
pafcio możemy jutro pojechać z Piotrkowic prosto do Mszczonowa i później w prawo są fajne góreczki a wrócić przez Chudolipie. Nigdy tak nie jechaliśmy a przy okazji zobaczymy jak po zimie wygląda kawałek Chudolipie Tarczyn.
Napisano 22 kwiecień 2011 - 17:15
Ja jestem jak najbardziej za. Możesz na bikemap.net narysować ten kawałek, bo coś nie mogę go sobie zwizualizować. Wiem ,że od Piotrkowic do Mszczonowa jest nowiutki asfalt a od drogi 50 przez Lasek do Piotrkowic taki wyryp, że zęby wypadają (dziś tamtędy jechałem i jeszcze mną telepie). A czy jest jakaś ładna droga z Mszczonowa do Pruszkowa?pafcio możemy jutro pojechać z Piotrkowic prosto do Mszczonowa i później w prawo są fajne góreczki a wrócić przez Chudolipie. Nigdy tak nie jechaliśmy a przy okazji zobaczymy jak po zimie wygląda kawałek Chudolipie Tarczyn.
Nie pękaj - dasz radę. Wpadaj! Ciepło jutro będzie a my będziemy delikatni :mrgreen: .Panowie jak nie przekroczycie średniej 30 i pozwolicie sie wiezc na kole to tez moze bym sie zabral...
Tylko jaka trasa jutro spod tej fontanny? Bo dla mnie teraz wszystko co wiecej niz 80 na raz bez nawet 1 piwa, to zapalenie pluc i zakwasy...
Napisano 22 kwiecień 2011 - 17:24
Napisano 22 kwiecień 2011 - 17:39
Jeśli tam są fajne pagórki to poczeka aż skończę opracowanie tej trasy, która m.in dziś testowałem. Tam są podjazdy po 400m 6-8%. Jak na Mazowsze to całkiem nieźle.
Ciężarówek nie - będzie gorzej, bo wyjedzie mnóstwo niedzielnych kierowców, przy których ciężarówkowi debile są tytanami intelektu :evil:utro nie będzie na drodze ciężarówek.
Napisano 22 kwiecień 2011 - 18:07
http://www.bikemap.n...&zoom=11&type=2
i powiem ze trasa super moze by cos z nia pokombinowac bo drogi sa swietne na niej