Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_lukassss3_*
Napisano 19 maj 2011 - 09:47
To już bardzo indywidualna sprawa. Ja akurat lubię pracę przy domu majsterkowanie itp. pod warunkiem że nie zajmuje to większości mojego wolnego czasu. Ale widać gdzieś daleko daleko światełko w tunelu że kiedyś przyjmie to formę zabawy po pracy a nie pracy po pracy ;-)
Napisano 19 maj 2011 - 18:02
Jutro wieczorem popatrzę na mapę, bo dziś dopiero wróciłem z "patrolu". Znalazłem kilka kolejnych, nowych asfaltów, które na mapach są oznaczone jako szutry :-D .
Oczywiście jeśli będzie ładnie to też jestem w sobotę, a jak nie - to w niedzielę. Na razie zdecydowana większość prognoz straszy deszczem :cry: . Chociaż pogodynka i inni na razie mówią o popołudniowych burzach, więc może zdążymy :-P .
Oczywiście jeśli będzie ładnie to też jestem w sobotę, a jak nie - to w niedzielę. Na razie zdecydowana większość prognoz straszy deszczem :cry: . Chociaż pogodynka i inni na razie mówią o popołudniowych burzach, więc może zdążymy :-P .
Napisano 20 maj 2011 - 10:41
Chłopaki jeśli pogoda bedzie ok i nic niespodziewanego mi nie wypadnie, to chciałbym z wami pokręcić w sobotę. Nie wiem dokładnie gdzie i o której sie zbieracie. Czy ktos mógłby mi podać adres. W tamtych okolicach jeszcze nie jeździłem i słabo się orientuje w terenie.
Napisano 20 maj 2011 - 10:54
Dobry wybór, ekipa fajna, trasa nieziemska, tereny piękne czyli w sobotę na rondo to pojadę dopiero w listopadzie ;-) tutaj masz info: www.agk-pruszkow.cba.plChłopaki jeśli pogoda bedzie ok i nic niespodziewanego mi nie wypadnie, to chciałbym z wami pokręcić w sobotę. Nie wiem dokładnie gdzie i o której sie zbieracie. Czy ktos mógłby mi podać adres. W tamtych okolicach jeszcze nie jeździłem i słabo się orientuje w terenie.