Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 maj 2011 - 10:15
Nie będzie przecinaków z RB to możemy sobie spokojnym tempem bez wariacji przejechać te 200. Godzinkę wcześniej to minimum. Tylko pytanie czy reszta się dostosuje :mrgreen:
Patrzyłem teraz na pogodynkę i w sobotę ma być chłodno czyli idealnie na taką traskę, bo jak będzie lampa 30 stopni to średnio widzę taką traskę
Patrzyłem teraz na pogodynkę i w sobotę ma być chłodno czyli idealnie na taką traskę, bo jak będzie lampa 30 stopni to średnio widzę taką traskę
Napisano 24 maj 2011 - 11:11
No ja rozmawiałem z Wikim w Ustroniu na Pucharze Równicy :-)wicklowman nie czuję się w żaden sposób urażony, i rozumiem Cię że czasem trzeba tupnąć. Akurat tematy o ustawkach podlegają najmniejszej ingerencji modów więc niech sobie żyją swoim życiem ;-)
Trzymaj się,
może gdzieś, kiedyś, kto wie :->
Napisano 24 maj 2011 - 13:13
Jak dla mnie to zależy w jakiej konwencji miałoby być takie 200.
Bo jak z takimi skokami i szarpnięciami jakie są normalnie - co jest fajne na trasie ok. 100km, to ja dziękuję. 200 w takim stylu nie wydolę.
Ale jakby to miało być cały czas toczenie się równym tempem 30 +-2km/h, to git.
+ jakieś dwa kilkuminutowe przystanki na uzupełnienie bidonów.
Mój rekord to chyba 320, ale jakoś nie mam ochoty go pobić.
Chociaż nie wiem czy jakaś moja wycieczka pobije 250 samotnie do Ciechocinka w ponad 30 stopniowym upale. Ach ten dźwięk klejących się opon do asfaltu... Bezcenne. ;-)
Bo jak z takimi skokami i szarpnięciami jakie są normalnie - co jest fajne na trasie ok. 100km, to ja dziękuję. 200 w takim stylu nie wydolę.
Ale jakby to miało być cały czas toczenie się równym tempem 30 +-2km/h, to git.
Mój rekord to chyba 320, ale jakoś nie mam ochoty go pobić.
Chociaż nie wiem czy jakaś moja wycieczka pobije 250 samotnie do Ciechocinka w ponad 30 stopniowym upale. Ach ten dźwięk klejących się opon do asfaltu... Bezcenne. ;-)
Napisano 24 maj 2011 - 13:44
Możliwe, że nie wczytałem się dogłębnie.
Pojęcie "spokojne tempo" dla każdego może być ciut inne, więc przynajmniej to będzie jasne. :-)
Co do trasy, to mi nie przeszkadza zrobienie 2-3 pętli gdzieś w znanych okolicach. Nie musi to być wycieczka krajoznawcza. Jeśli już ktoś chce planować trasę...
Pojęcie "spokojne tempo" dla każdego może być ciut inne, więc przynajmniej to będzie jasne. :-)
Co do trasy, to mi nie przeszkadza zrobienie 2-3 pętli gdzieś w znanych okolicach. Nie musi to być wycieczka krajoznawcza. Jeśli już ktoś chce planować trasę...
Napisano 24 maj 2011 - 17:58
Dokładnie tak!Ale jakby to miało być cały czas toczenie się równym tempem 30 +-2km/h, to git.
Trasa jest przygotowana. Około 100 km biegnie po znanych terenach a reszta jest dla Was nowa. Zawsze to jakieś urozmaicenie. Za ciepło (czyli powyżej 30 st) niedobrze, ale za zimno jeszcze gorzej. Zobaczymy jaka będzie pogoda. Ja swoje 200-tki robiłem przy temp. około 26-28 st i było git.
Obserwujmy prognozy - ostateczną decyzje podejmiemy w piątek. W sumie to gdyby byli koledzy z RB było by miło. Wiem, że też chcieli tą trasę pojechać.