Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 Sep 2009 21:47
4326 replies to this topic
Posted 24 May 2011 - 19:39
Witam wszystkich,
Śledząc parę dni temu relację Giro na Eurosport.pl trafiłem na link agk-pruszków.
Bardzo chętnie chciałbym dołączyć w sobotę, jednak po ostatnich problemach z kolanem 200km to dla mnie za dużo.
Jeżeli będziecie jechać krótszą to chętnie dołączę.
Śledzę wątek,
pozdrawiam,
Tomek
Śledząc parę dni temu relację Giro na Eurosport.pl trafiłem na link agk-pruszków.
Bardzo chętnie chciałbym dołączyć w sobotę, jednak po ostatnich problemach z kolanem 200km to dla mnie za dużo.
Jeżeli będziecie jechać krótszą to chętnie dołączę.
Śledzę wątek,
pozdrawiam,
Tomek
Posted 25 May 2011 - 09:13
Ale przecież nie jeden raz będziemy jechać ten dystans, a sam widzisz, że w tym tygodniu jest wyraźny opór materii ;-)no to super, że za tydzień te 200 bo mnie akurat za tydzień i dwa tygodnie nie będzie :-(
No, to trzeba wziąć więcej batonów energetycznych :mrgreen:dobrze, że w sobotę będzie Killer :mrgreen:
Posted 25 May 2011 - 09:44
Łukasz daj spokój . Koło się nacentruje, a najważniejsze że nam sie nic nie stało.
pafcio to była trochę komiczna sytuacja. Jechaliśmy odwrotną stoną Nosy i pod górkę jak zwykle sprint, Łukasz z lewej ja z prawej. Na skrzyżowaniu ja w lewo na Księżak, a Łukasz w prawo na Przypki i bum. Za nami jechał jeszcze koleś i miał pewnie niezły ubaw :mrgreen:
pafcio to była trochę komiczna sytuacja. Jechaliśmy odwrotną stoną Nosy i pod górkę jak zwykle sprint, Łukasz z lewej ja z prawej. Na skrzyżowaniu ja w lewo na Księżak, a Łukasz w prawo na Przypki i bum. Za nami jechał jeszcze koleś i miał pewnie niezły ubaw :mrgreen:
Posted 25 May 2011 - 09:46
i linke holownicza !!! :mrgreen:Ale przecież nie jeden raz będziemy jechać ten dystans, a sam widzisz, że w tym tygodniu jest wyraźny opór materii ;-)no to super, że za tydzień te 200 bo mnie akurat za tydzień i dwa tygodnie nie będzie :-(
No, to trzeba wziąć więcej batonów energetycznych :mrgreen:dobrze, że w sobotę będzie Killer :mrgreen: