Jump to content

Photo

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 replies to this topic

#1801 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 May 2011 - 18:37

W sumie to nie taki głupi pomysł żeby w jakąś sobotę zrobić pit stop np. u pafcia na działce i pogrilować. Już kilka razy coś wspominał na ten temat. No ale nie wychodzę przed orkiestrę. Niech pafcio się wypowie.

Macie naturalnie cały czas otwarte zaproszenie. Jedyne co jest do ustalenia to termin, który wszystkim będzie pasował. Im nas będzie więcej - tym weselej ;-) . Rowery można w razie czego (wiadomo czego) zostawić w domku a do wozu serwisowego wchodzi 6+kierowca. Po większą ilość biesiadników trzeba dodatkowe wozy sprowadzać, ale to chyba nie będzie problemem :mrgreen: .

Może zacznijmy wstępne planowanie - czekam na propozycje terminu. Jestem do 27 czerwca i potem od 12 lipca.

#1802 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 26 May 2011 - 19:21

W sumie to nie taki głupi pomysł żeby w jakąś sobotę zrobić pit stop np. u pafcia na działce i pogrilować. Już kilka razy coś wspominał na ten temat. No ale nie wychodzę przed orkiestrę. Niech pafcio się wypowie.

Macie naturalnie cały czas otwarte zaproszenie. Jedyne co jest do ustalenia to termin, który wszystkim będzie pasował. Im nas będzie więcej - tym weselej ;-) . Rowery można w razie czego (wiadomo czego) zostawić w domku a do wozu serwisowego wchodzi 6+kierowca. Po większą ilość biesiadników trzeba dodatkowe wozy sprowadzać, ale to chyba nie będzie problemem :mrgreen: .

Może zacznijmy wstępne planowanie - czekam na propozycje terminu. Jestem do 27 czerwca i potem od 12 lipca.

W twoim przypadku to chyba powinno byc jeszcze sushi :lol:

#1803 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 May 2011 - 19:27

Niekoniecznie - jak się w tygodniu nawpieprzam tej surowizny, to w weekend chętnie opie...lę karkówkę, kurczaczka czy nawet kiełbasę z grilla i popiję piwkiem :-P

#1804 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 26 May 2011 - 19:48

Niekoniecznie - jak się w tygodniu nawpieprzam tej surowizny, to w weekend chętnie opie...lę karkówkę, kurczaczka czy nawet kiełbasę z grilla i popiję piwkiem :-P

i pieczone kartofelki !Nie wiem jak tylko pogoda nam dopisze w sobote bo zapowiada sie h..... :evil: pamietaj,ze moge pozyszyc synkowi gorala na Pomiechowek

#1805 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 26 May 2011 - 19:54

pafcio ja jestem za. Co do terminu to 4-11.06 mnie nie ma więc najchętniej po tym terminie. Możemy pogrilować i sushi też nie wzgardzę. Może ktoś z Was kręci maki :mrgreen:
Sławek nie pękaj. W sobotę będzie trochę chłodniej. Najwyżej się nie zapocisz :-)

#1806 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 26 May 2011 - 20:03

pafcio ja jestem za. Co do terminu to 4-11.06 mnie nie ma więc najchętniej po tym terminie. Możemy pogrilować i sushi też nie wzgardzę. Może ktoś z Was kręci maki :mrgreen:
Sławek nie pękaj. W sobotę będzie trochę chłodniej. Najwyżej się nie zapocisz :-)

Ja sie nigdy nie poce,przy tych szbkosciach z jakimi z wami jezdze,ped wiatru mnie wysusza :lol:

#1807 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 posts
  • Skądwa-wa

Posted 26 May 2011 - 22:21

Coś mi się wydaje że niestety w sobotę może być lipa... z deszczem. Miejmy nadzieję że nie, ale większość prognoz wskazuje że jednak będzie padać. Jeśli tak to co, niedziela? Czy odpuszczata?

Ku., zawsze coś musi być nie tak, albo mi coś wypadnie, albo deszcz :evil: :-/

#1808 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 May 2011 - 22:23

Jeździmy zarówno w sobotę jak i w niedzielę, tylko w niedzielę startujemy z Komorowa - 3 km dalej (albo bliżej do dobrych asfaltów ;-) ). Nie ma co jednak panikować - ubiegły weekend też miał być do kitu a było fantastycznie.

#1809 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 posts
  • Skądwa-wa

Posted 26 May 2011 - 23:18

No zobaczymy, chociaż wolał bym wiedzieć wcześniej, bo mam konkurencyjną imprezkę w piątek wieczór, tak więc szkoda było by nie pójśc jak i tak ma padać... :-?

#1810 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 27 May 2011 - 09:53

Jeździmy zarówno w sobotę jak i w niedzielę, tylko w niedzielę startujemy z Komorowa - 3 km dalej (albo bliżej do dobrych asfaltów ;-) ). Nie ma co jednak panikować - ubiegły weekend też miał być do kitu a było fantastycznie.

musisz przygotowac na jutro jakas alternatywna traske ,na wypadek deszczyku

#1811 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 27 May 2011 - 11:16

Mamy takie już opracowane ;-) .

#1812 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 27 May 2011 - 12:28

Mamy takie już opracowane ;-) .

Zawsze mozna na ciebie liczyc kierowniku nasz kochany :mrgreen:

#1813 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 posts
  • Skądwa-wa

Posted 27 May 2011 - 14:06

No, ja to odpadam w takim razie. Deszcze przyszły i klapa, nawet jak się wypada do jutra to i tak będzie mokro i brzydko :-( :roll:

#1814 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1,343 posts
  • SkądWarszawa

Posted 28 May 2011 - 06:08

Mokro... brzydko.... zimno... :cry:

Ma jeszcze padać :cry:

Dziś nie jadę - wracam spać....

Może jutro będzie dobra pogoda.

#1815 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 28 May 2011 - 07:02

Mokro... brzydko.... zimno... :cry:

Ma jeszcze padać :cry:

Dziś nie jadę - wracam spać....

Może jutro będzie dobra pogoda.

trudno,moze na godzinke zeby nogi sie nie zastaly,ale faktycznie syf i mogila :cry:

#1816 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 28 May 2011 - 07:09

Czy ktoś będzie dziś pod fontanną?

#1817 S³awek Wieczorek

S³awek Wieczorek
  • Użytkownik
  • 115 posts
  • SkądPruszków

Posted 28 May 2011 - 08:06

Czy ktoś będzie dziś pod fontanną?

z tego co wiem to nie :cry:

#1818 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 28 May 2011 - 08:16

No nic może jutro uda się nam zebrać i pojechać traskę na Grójec

#1819 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1,060 posts
  • SkądPruszków

Posted 28 May 2011 - 13:14

Chłopaki żałujcie, że spękaliscie przed deszczem. Deszczu zero, w sumie nie za chłodno, tak akurat. Super trzygodzinny trening. Jutro nię pękać tylko stawiać się na treningu w Komorowie.

#1820 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 posts
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Posted 28 May 2011 - 13:45

Zgadza się, jak widać zresztą asfalty suche, wiatr słabiutki, mimo że temperatura na poziomie 17st. czyli niby rześko to miałem wrażenie że jest duszno. Udało się bujnąć 3,5h. Jutrzejsza pogoda zadowolić powinna każdego, 20-22st.C, bez opadów. Nie wiem czy starczy mi jutro czasu na dojechanie do Komorowa, chyba pokręcę się gdzieś koło siebie.

Reply to this topic