Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Started By
Nastyk993
, 23 wrz 2009 21:47
4326 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 maj 2011 - 07:55
Przykra wiadomosc !Przez nastepne 6 tygodni 'doktor" wylaczony z jazdy,zlamana reka w nadgarstku,zeby to chociaz na rowerze ale przy pracach domowych?! :cry:Jeśli nie będzie padało to widzimy się o 10:00 w Komorowie na rogu 3 Maja i Kotońskiego (czyli prawie pod kościołem).Pafcio......Jak z jutrzejszym dniem? Będzie trening?
Napisano 29 maj 2011 - 17:33
He...He... :-) Wiatr........akurat jak podbiłem do Was pierwszy raz to był wiatr no i Killer się pojawił i do tego się spieszył.... :oops: Bardzo Wszystkim dziękuję za wspólną jazdę i za fajne drogi no i za atmosferę jaka panuje w Waszej grupie....Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień jak nic się nie wydarzy i będzie pogoda Jacek. :-)PS Ujechałem się dzisiaj :-( . Ten wiater dziś dał nam popalić
Napisano 29 maj 2011 - 18:11
To chyba dobrze ,ze musialem sie urwac wczesniej bo gdybym z wami pojechal dalej reanimacja moglaby nie pomocNa początku podobną do tej 120 na Mszczonów tylko w pewnym momencie skręt w przeciwną do Grójca. Szczerze powiem to jest ta trasa dużo fajniejsza od Mszczonowskiej.
Szczegóły to poda z Garmina pafcio