Będę na pewno, ile chcecie to pojedziemy byle więcej niż 120 ;-) W soboty mnie nie ma w Pruszkowie tylko wtedy jak jadę na jakiś wyścig albo maraton. Tak to jestem bo w porównaniu z rondem babka w soboty w pruszkowie jest dużo fajniej.To kto wpada w sobotę do Pruszkowa?
Jaki dystans chcemy pojechać?
Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?
Posted 01 June 2011 - 12:34
Posted 01 June 2011 - 14:24
W Pruszkowie trasy są ładniejsze i ciekawsze niż na RB. Ramka się trzyma, nie ma problemu, zaliczyłem parę mega dziur w Gliwicach na maratonie i ramka wytrzymała :-)a to my się cieszymy bardzo, że tak uważasz aczkolwiek nawet nie chcemy porównywać się do RB. No może za 10 lat :mrgreen:
PS. Jak ramka?
Posted 01 June 2011 - 14:26
Co do tras to faktycznie, niektóre kawałki są bombowe. Mnie szczególnie przypadła do gustu traska 135 km na Grójec. Może pojedziecie w tą sobotę to sam zobaczysz. Ciekawe jak krajobrazowo wygląda traska na 200 km?
Posted 01 June 2011 - 15:06
Mam nadzieję że pojedziemy tą traską na Grójec bo chyba właśnie wtedy mieliśmy kraksę i jej nie skończyłem. Z ramą super, gorzej z korbą kartonową w której rusza się gniazdo od pedałów, tym razem po prawej stronie...To super, że jesteś zadowolony i ramka działa bez zarzutów.
Co do tras to faktycznie, niektóre kawałki są bombowe. Mnie szczególnie przypadła do gustu traska 135 km na Grójec. Może pojedziecie w tą sobotę to sam zobaczysz. Ciekawe jak krajobrazowo wygląda traska na 200 km?
Gosc_lukassss3_*
Posted 01 June 2011 - 15:20
Mam nadzieję że pojedziemy tą traską na Grójec bo chyba właśnie wtedy mieliśmy kraksę i jej nie skończyłem. Z ramą super, gorzej z korbą kartonową w której rusza się gniazdo od pedałów, tym razem po prawej stronie...To super, że jesteś zadowolony i ramka działa bez zarzutów.
Za duża moc w nogach i korba nie wytrzymuje ;-)
Posted 01 June 2011 - 18:25
Piotruś, spoko - na pewno Cię 200-tka nie ominie. Wszak mamy zamiar je robić minimum raz w miesiącu ;-)...a z tą 200 to poczekajcie na mnie :-(
Fakt - to dobra jakościowo i urokliwa trasa. Cieszę się, że się spodobała.A dystans, może by jeszcze zrobić powtórkę ze 130-tki ...
Miło słyszeć - zarówno pierwsze jak i drugie ;-)W Pruszkowie trasy są ładniejsze i ciekawsze niż na RB. Ramka się trzyma, nie ma problemu...
MiSzA, lukassss3, GreQ, frixfrot, QQX, oraz pozostali niewymienieni z loginu bracia i siotry ;-) - wpadajcie w sobotę o 10:00 pod fontannę. Dziś pojechałem fragment trasy "200" (tak do Białobrzegów dla sprawdzenia) i znowu są kolejne nowe asfalty :shock: . W związku z tym trasa została zmodyfikowana, a konkretnie odsunięta o kilka kilometrów od S-7, żeby były lepsze widoczki i świeższe powietrze. Pokombinuję jak włączyć jej fragmenty do sobotniej trasy, żeby wyszło nie mniej niż 120, ale i nie więcej niż 130-140 km ( bo nie wszyscy są psychicznie nastawieni i fizycznie gotowi na więcej) i na starcie zdecydujemy, który wariant wybrać.
Posted 01 June 2011 - 19:33
Powiem Ci Krzychu, że w sumie też nie jestem do końca zadowolony bo przy mojej masie czuję jak rama pracuje na boki. Sądzę, że byłbym bardziej zadowolony jakbym kupił CAAD 10. Dużo sztywniej i wagowo wyszło by pewnie lepiej.Po kraksie w Grójcu nie znam słowa karbon ;-) Bardziej mi ten materiał przypomina karton :-)No i karton to nie to samo co karbon
Posted 01 June 2011 - 19:38
Hehe, a wiesz, że do niedawna moje stanowisko w pracy nazywało się "nawigator przyziemia"? :-)o to niedługo będą sami nawigatorzy :-)
I bynajmniej nie macham lizakami przed kołującym samolotem na lotnisku, ale każdy samolot lądujący na Okęciu ma w sobie coś ode mnie. :-P
Posted 01 June 2011 - 21:05
Dla Ciebie wszystko ;-) . Przed piątkiem wieczór obydwa warianty będą gotowe do pobrania. Który model nabyłeś?Jakby była jakaś traska na sobotę do wgrania do garmina, to ja bardzo poproszę. Potrzebuję pożywki dla mojej nowej zabawki. :-D
A ja nie zgłaszam na razie problemów ze swoim kartonikiem ;-)...w sumie też nie jestem do końca zadowolony bo przy mojej masie czuję jak rama pracuje na boki...
Nie przypominam sobie, ale może wreszcie zaczną bywać :mrgreen:pafcio była u nas już jakaś siostra?
:mrgreen:@pafcio: mnie dwa razy namawiać nie trzeba, skoro wzywasz, to ja się melduję w sobotę