Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jeździ ktoś z okolic PIASTOWA, PRUSZKOWA bądz URSUSA ?

4326 odpowiedzi w tym temacie

#1881 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 01 czerwiec 2011 - 22:45

Oooooo.....widzę, że na sobotę szykuje się ładna wycieczka z konkretnym składem :mrgreen: Ja się też melduję :oops: :-P

#1882 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 01 czerwiec 2011 - 22:46

Karbon-karton... dzisiaj złamałem sztycę karbonową :-( Muszę szybko kupić jakąś chyba aluminiową tym razem na trening w sobotę w Pru :-)

I dlatego lubię swój aluminiowo/karbonowy jednoślad...... :-)

#1883 Aranau

Aranau
  • Użytkownik
  • 18 postów
  • SkądKomorów

Napisano 01 czerwiec 2011 - 23:05

To i ja się stawie punkt 10. Tylko nie wiem czy to dobrze, czy źle, że "szykuje się ładna wycieczka z konkretnym składem" - czy tzn ze na mtb się nie da już z taką ekipa polecieć ?

#1884 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 czerwiec 2011 - 23:10

Muszę szybko kupić jakąś chyba aluminiową tym razem na trening w sobotę w Pru :-)

Nie wiem czy celujesz bardziej w koszty czy wagę, ale ja mam w przełajówce TAKĄ i nie ma z nią problemów a jest lżejsza od większości kartonowych. Nie ma tylko "setback-u" .

...czy tzn ze na mtb się nie da już z taką ekipa polecieć ?

Lepiej tym razem przyjedź na szosowym :mrgreen:

#1885 vortac

vortac
  • Użytkownik
  • 291 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 czerwiec 2011 - 06:53

Jakby była jakaś traska na sobotę do wgrania do garmina, to ja bardzo poproszę. Potrzebuję pożywki dla mojej nowej zabawki. :-D

Dla Ciebie wszystko ;-) . Przed piątkiem wieczór obydwa warianty będą gotowe do pobrania. Który model nabyłeś?

Edge 800 (z hr i cad).

#1886 Gosc_lukassss3_*

Gosc_lukassss3_*
  • Gość

Napisano 02 czerwiec 2011 - 08:48

Ja też się pojawię. Ostatnio mało jeździłem więc może być ze mną słabo ale najwyżej odbiję sobie w bok w okolicach Tarczyna.

#1887 maxi

maxi
  • Użytkownik
  • 105 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 czerwiec 2011 - 08:52

widzę, że szykuje się fajna ekipa w sobotę więc będę. :mrgreen:

#1888 maxi

maxi
  • Użytkownik
  • 105 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 czerwiec 2011 - 08:53

To i ja się stawie punkt 10. Tylko nie wiem czy to dobrze, czy źle, że "szykuje się ładna wycieczka z konkretnym składem" - czy tzn ze na mtb się nie da już z taką ekipa polecieć ?

Może się i da tylko pytanie po co?

#1889 Aranau

Aranau
  • Użytkownik
  • 18 postów
  • SkądKomorów

Napisano 02 czerwiec 2011 - 12:04

Bo moja szosa nie jeździ, ciężki grzmot na nie kręcących się kółkach, co innego mtb.

#1890 maxi

maxi
  • Użytkownik
  • 105 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 czerwiec 2011 - 12:29

Bo moja szosa nie jeździ, ciężki grzmot na nie kręcących się kółkach, co innego mtb.

Ok to wpadaj na MTB.

PS. w Olsztynie byłem o 2 min wolniejszy od Ciebie :-|

#1891 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 czerwiec 2011 - 13:33

PS. w Olsztynie byłem o 2 min wolniejszy od Ciebie :-|

za to w sobotę mu "dokopiesz" jak przyjedzie na mtb :mrgreen:

też się pojawię, ale pewnie urwę się wcześniej :-/

#1892 adao

adao
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 czerwiec 2011 - 13:40

Witam
Mam pytanie, jak pojade z Wami w sobotę pierwszy raz, to nie zostawicie mnie gdzieś w lesie? Bo 130 km to napewno nie dam rady przejechać.
Ale podejmę wyzwanie.

#1893 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 02 czerwiec 2011 - 13:43

Witam
Mam pytanie, jak pojade z Wami w sobotę pierwszy raz, to nie zostawicie mnie gdzieś w lesie? Bo 130 km to napewno nie dam rady przejechać.
Ale podejmę wyzwanie.

Jak będzie MiSzY tak szło jak wczoraj to nawet nie bierz pod uwagę tego że nie odpadniesz ;-) Weź mapkę okolicy i jakoś trafisz z powrotem.

#1894 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 czerwiec 2011 - 13:44

Dawaj ktoś się pewnie ulituje nad Tobą :-P

a tak na poważnie to zawsze się z kimś zabierzesz

#1895 adao

adao
  • Użytkownik
  • 2 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 czerwiec 2011 - 13:48

OK przyjadę z mapą

#1896 MiSzA

MiSzA
  • Użytkownik
  • 805 postów
  • SkądKonstancin

Napisano 02 czerwiec 2011 - 13:55

Proszę ze mnie nie robić jakiegoś wariata :)

Wczoraj miało być szybko, to każdy jechał szybko (polecam: środa, start Powsin, trasa 110-143k). Dawałem zmiany jak każdy, no, może pary razy dłużej pojechałem na przedzie i nie zawsze schodziłem na koniec.

Na sobotę na pewno nie będę skakać ani szaleć tylko jadę jak inni - jak ktoś zacznie uciekać to będę gonić; jak trzeba będzie dociągnąć do uciekających - dociągnę. Element treningu.
Tylko prośba żeby nie szaleć na dziurach - bo to bez sensu. Jak ktoś będzie chciał dać rurę - jest parę hopek - niech sobie wyjedzie, strzeli z łydy i poczeka na górze; rozciągać peletonik to można na ładnym, gładkim asfalcie - nikt nie urwie, nikt nie będzie się bać jechać na kole - jednym słowem - luzik i przyjemność w jednym :)

A czarnym charakterem (w pozytywnym sensie) grupy Pruszkowskiej (jak to brzmi...) jest Killer (adekwatnie) :))

#1897 swiatek

swiatek
  • Użytkownik
  • 1060 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 czerwiec 2011 - 14:50

Kurde taka fajna się ekipa zbiera, że chyba odwołam swój wyjazd :-(

#1898 pafcio

pafcio
  • Użytkownik
  • 1343 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 czerwiec 2011 - 15:31

Mam pytanie, jak pojade z Wami w sobotę pierwszy raz, to nie zostawicie mnie gdzieś w lesie?

W lesie na pewno nie - już prędzej w polu między plantacją jabłek i truskawek :mrgreen:
A tak poważnie - jak napisał GreQ - zawsze ktoś odpada. Zwykle z 14-16 startujących do fontanny dojeżdża 4-6. Ważne jest aby ci, którzy odpadają robili to w grupkach 2-3 osobowych bo wtedy jest przyjemniej wracać.

Trasa jest ta samo co 14 maja (i w ubiegłym tygodniu też)- już można ją wrzucać do GPS-ów i ew drukować mapki. Do jutra (przed 18:00) przeanalizuję jeszcze drugi wariant, który mi przyszedł do głowy po wczorajszym patrolu i wrzucę sznurka jeśli będzie spełniał kryteria dot. dystansu (bo jakościowo i krajobrazowo jest super).

A czarnym charakterem (w pozytywnym sensie) grupy Pruszkowskiej (jak to brzmi...) jest Killer (adekwatnie) :))

Do tej pory był, ale w sobotę może się okazać, że został zdetronizowany :mrgreen:

#1899 maxi

maxi
  • Użytkownik
  • 105 postów
  • SkądPruszków

Napisano 02 czerwiec 2011 - 15:52

Kurde taka fajna się ekipa zbiera, że chyba odwołam swój wyjazd :-(

odwołuj :mrgreen:

#1900 condoor

condoor
  • Użytkownik
  • 361 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 02 czerwiec 2011 - 17:22

MiSzA napisał/a:
Do tej pory był, ale w sobotę może się okazać, że został zdetronizowany :mrgreen:

Ojjjjjj........coś mi mówi Panowie, że w sobotę mogą być dożynki :oops: Ale co tam.....najwyżej....... :-P

Dodaj odpowiedź