potwierdzam można zamawiać kolor black fluo. Deluss nie musisz wybierać skrócenia nogawek o 5 cm gdyż jest też taka opcja aby skrócić nawet o 3 cm nogawki i moim zdaniem będą oki. Na maila trzeba pisać takie informacje co się chce aby zrobili.
Mam właśnie kolor black kiwi skrócone o 3 cm i dla mnie są oki a w kolorze niebieskim mam pełną nogawkę i zakrywa całe udo.
Można również skrócić od razu szelki na linii produkcyjnej. Później to jest koszt 30 zł więc lepiej od razu.
Ja miałem trochę szelki za długie więc od razu zamawiając 2 spodenki podałem aby mi je skrócili o 7 cm i teraz lepiej trzymają gdyż są napięte cały czas. Trzeba po prostu przymierzyć spodenki i już później się wie co trzeba zrobić aby były jeszcze lepsze.
Vitesse jest elastyczne także nie ma z nimi problemu.
Powiem Wam iż jest jeszcze opcja zamówienia w Vitesse wkładek (ergo plus gel w cenie 40 zł i ergo plus w cenie 30 zł) i krawcowa spokojnie poradzi sobie. Vitesse do nie swoich spodenek nie wszywa wkładek, więc pozostaje radzić sobie w inny sposób. Ja wkładki również zamówiłem i wczoraj z kolejnymi spodenkami dostałem zamówienie po 7 dniach roboczych.
Wkładki będą wszyte do spodenek z Decathlona, które od dłuższego czasu posiadam. Te wkładki z insertami żelowymi są za słabe do mojej wagi a wkładka od początku i tak źle była przyszyta trochę za nisko, więc warto je zmodyfikować i mieć ze 4 pary spodenek na wymianę
Zamiast kupować nowe spodenki to lepiej zmienić wkładkę na nową i mieć spokój na dłuższy czas.
Pozdrawiam