Domane 2.3 Vs Konkurencja
Napisano 21 marzec 2015 - 17:39
Proponuję aby użytkownicy wyrazili swoje opinie dotyczące rowerów alu z carbonowym widelcem, osprzęt Tiagra, 105, ultegra
Ja od siebie mogę opisać domane ale Carbon 5.2 - wygodna pozycja, rama dobrze tłumi, dobrze wykonany, nie mam jeszcze przekonania do siodełka żelowe niby wygodne ale coś mi nie podchodzi może to kwestia przyzwyczajenia -jeśli ktoś z Was uzyskuje takie siodełko chętnie poznam opinie
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam
Napisano 21 marzec 2015 - 17:56
Pomijając kwestie budżetowe totalnym absurdem dla mnie jest kupowanie drugiego takiego samego roweru, tylko w biedniejszej konfiguracji. Rynek rowerowy jest teraz różnorodny jak nigdy dotąd. Kup sobie przełaja / ostre koło / jednobiegowego przełaja / moster crossa... Cokolwiek co będzie jakąś odmianą, przy okazji lepiej nadająca się do w/w założeń. Dzięki temu jazda na Domanie będzie ci sprawiała większą frajdę, bo będziesz miał jakąś odskocznię od niego.
Napisano 21 marzec 2015 - 18:11
cenna uwaga rozważam zakup przełajki na szosie jeździ mi się najlepiej
ale pomijając kwestię zasadności zakupu 2-go takiego samego roweru - co oczywiście doceniam i rozumiem proszę o wyrażenie swojej opinii jakość vs cena vs konkurencja - niech ten wątek wniesie coś dla potencjalnych kupujących poszukujących podobnego sprzętu
Napisano 21 marzec 2015 - 18:30
http://aventurasport...vo-4.0-2014/831
Moim zdaniem stosunek cena/jakość jest lepszy. Rama z karbonu.
Ewnetualnie, z ramą alu jest culebro za jakieś 2000 zł mniej.