"Miss world ram rowerowych" ...
Started By
Gosc_Stas_*
, 26 Oct 2009 20:13
88 replies to this topic
Posted 28 October 2009 - 19:42
Karbon, byloby pieknie i milo , gdyby jeden jegomosc nie wlaczyl sie w taki oto sposob do dyskusji : alez ta rama to SYF !!!
Dlaczego Ty mogles ( widze , ze tez ORKI tez nie kochasz ) kulturalnie napisac , ze Ci sie nie podoba , a pewien koles skacze nam od razu do gardel , drazni i wyzywa od glupkow ( nie pierwszy raz zreszta ) ???
Dlaczego Ty mogles ( widze , ze tez ORKI tez nie kochasz ) kulturalnie napisac , ze Ci sie nie podoba , a pewien koles skacze nam od razu do gardel , drazni i wyzywa od glupkow ( nie pierwszy raz zreszta ) ???
Posted 28 October 2009 - 20:02
Patrzę na tą ramę i wygląda przyciężkawo jak dla mnie. Faktycznie widelec jakby z innej parafi. Trochę taki niedopasowany do główki. Może i się zlewa z rurą podsiodłową, ale z główką ani trochę. Nie kupiłbym. Wybrałbym coś włoskiego, zresztą tak zrobiłem ;-)
Posted 28 October 2009 - 20:04
marceln,ja nie musze nic pisac ; sam sie osmieszasz :mrgreen:
I przeczytaj STASia pierwszy post rozpoczynajacy ten temat :
Proszę podawac linki ram, które uwazacie za najpieknieksze i takie ... za ktore wydalibyscie wielkie pieniadze ... ale w ramach rozsadku.
Jak rozumiesz jezyk polski , to zauwaz , ze piszemy tu o ramach ktore uwazamy za najpiekniejsze !
Zaloz temat : RAMY SYF i tam sie onanizuj...
Kiepski z Ciebie redaktoreczek , jak nie rozumiesz co czytasz .....
I przeczytaj STASia pierwszy post rozpoczynajacy ten temat :
Proszę podawac linki ram, które uwazacie za najpieknieksze i takie ... za ktore wydalibyscie wielkie pieniadze ... ale w ramach rozsadku.
Jak rozumiesz jezyk polski , to zauwaz , ze piszemy tu o ramach ktore uwazamy za najpiekniejsze !
Zaloz temat : RAMY SYF i tam sie onanizuj...
Kiepski z Ciebie redaktoreczek , jak nie rozumiesz co czytasz .....
Posted 28 October 2009 - 20:07
marceln i jarek996 dość tego trolingu. Jeszcze jeden post nie na temat i dołożę Wam po czerownej kartce.
Posted 29 October 2009 - 09:36
Panowie. Czy niepotraficie uszanowac tego, ze ktos ma wlasne zdanie. O gustach sie nie dyskutuje. Mi nie wszystkie zapodane w tym watku ramy podobaja sie, ale skoro jegomosciowi, ktory zdjecie jego zdaniem najladniejszej ramy zamiescil na forum to jego sprawa i swiete prawo. Przeciez nie bede bil piany.
Licze, ze zamiast pyskówek - co sie zgina, co jest ciezkie, co stare, co niemodne zobacze jeszcze kilka zdjec fajnych ram. Chyba po to jest ten watek.
Licze, ze zamiast pyskówek - co sie zgina, co jest ciezkie, co stare, co niemodne zobacze jeszcze kilka zdjec fajnych ram. Chyba po to jest ten watek.
Posted 29 October 2009 - 10:28
No to na zakończenie TrashTalk'u
http://www.flickr.co...57619133182745/
W końcu nie samym karbonem człowiek żyje:P
http://www.flickr.co...57619133182745/
W końcu nie samym karbonem człowiek żyje:P
Posted 29 October 2009 - 14:40
#55 Gosc_Stas_*
Posted 29 October 2009 - 17:40
A tutaj piękna rama z pięknym malowaniem karbonu. Struktura karbonu dyskretnie wynurza się tylko w niektórych miejscach ramy. No i oczywiście to moje ukochane Bianchi ....
http://www.evanscycl...9-frame-set.jpg
Stas
http://www.evanscycl...9-frame-set.jpg
Stas
Posted 01 November 2009 - 08:44
CERVELO to ladne ramy , ale na TZW zachodzie jest z nimi jeden problem ; jest ich dzisiaj za duzo !!! Kiedys mieli tylko kilka modeli i byly raczej rzadko spotykane , a dzisiaj produkuja kilkanasciew roznych i jest lekki przesyt. No ale w koncu produkuja i sprzedaja , aby zarabiac ,wiec trudno miec do nich pretensje ;-)
U nas w Szwecji na zawodach stanowia 25% peletonu , a przy takiej ilosci ich piekno poprostu ginie. U mnie w klubie jezdzi na CERVELO ze 4-5 kolesi . Co prawda maja rozne modele , ale bardzo sobie wszyscy chwala.
U nas w Szwecji na zawodach stanowia 25% peletonu , a przy takiej ilosci ich piekno poprostu ginie. U mnie w klubie jezdzi na CERVELO ze 4-5 kolesi . Co prawda maja rozne modele , ale bardzo sobie wszyscy chwala.
#60 Gosc_Stas_*
Posted 01 November 2009 - 09:05
No cóż nie przepadam za Cervelo, ale ten rowerek jest rzeczywiście piękny. Tak myślę sobie, nie mam parcia na zakup roweru ultralekkiego, ale może jeszcze kiedyś. Ciekaw jestem jakby sobie poradził sprzęt o wadze mniej niż 6kg z moją rosnącą masą ~87 kg, a jezdże po dosc gęsto usianych dziurami drogach.Stas, piękna ta rama Bianchi.
Obrazek
Na żywo jeszcze lepiej wygląda ta rama. Słyszałem, że nie każde koło da się założyć do tej ramy, gdyż nie mieści się w tylny widelec (pukają szprychy o rame)
...
Stas