Skocz do zawartości

Zdjęcie

Prośba - Dotyczy Strony Fb Propagującej Nienawiść Do Rowerzystów

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ojcie_c

ojcie_c
  • Użytkownik
  • 312 postów
  • SkądRzeszów

Napisano 31 maj 2015 - 08:26

Witam,

Przypadkowo trafiłem na "stronę" FB "rowerzyści to podludzie": https://www.facebook...dludzie?fref=ts

Na początku myślałem, że to jakiś żart, dopóki bardziej nie zagłębiłem się w jej treść. Na szczęście FB ma możliwość zgłoszenia stron propagujących przemoc i nienawiść, więc tak też zrobiłem.

Proponuję współforumowiczom zrobić to samo - pojedyńcze zgłoszenie może zostać zignorowane, ale jeśli wpadnie do administracji FB kilkanaście lub kilkadziesiąt takich zgłoszeń, to z pewnością przyjrzą się sprawie głębiej.

Z mojej strony uprzejma prośba o przekazywanie dalej znajomym i przyjaciołom.

#2 FOBOS

FOBOS
  • Użytkownik
  • 399 postów
  • SkądReykjavík

Napisano 31 maj 2015 - 10:08

______________Walka z wiatrakami, na jej miejsce powstanie 10 innych, a Ty tylko im reklamę robisz. 

#3 Marqs

Marqs
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 31 maj 2015 - 12:15

Ja już zgłosiłem ;)

#4 Siara_iwj

Siara_iwj

Zło Konieczne

• Moderator
  • 2263 postów
  • SkądSheffield

Napisano 31 maj 2015 - 17:22

Nie ma się co trollem przejmować.

Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman

#5 litespeed

litespeed
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 01 czerwiec 2015 - 12:40

Olać, nie przejmować się.

• Wyrwiząb lubi to

#6 Wyrwiząb

Wyrwiząb
  • Użytkownik
  • 36 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 czerwiec 2015 - 19:09

Proponuję współforumowiczom zrobić to samo - pojedyńcze zgłoszenie może zostać zignorowane, ale jeśli wpadnie do administracji FB kilkanaście lub kilkadziesiąt takich zgłoszeń, to z pewnością przyjrzą się sprawie głębiej.

Z mojej strony uprzejma prośba o przekazywanie dalej znajomym i przyjaciołom.

Jednak poświęciłem chwilę, ale ten profil okazał się chyba takimi "wiatrakami"... 

Zespół Facebooka ds. pomocy
  • Dziękujemy za poświęcenie czasu na zgłoszenie treści, które Twoim zdaniem naruszają nasze Standardy społeczności. Zgłoszenia takie jak to przyczyniają się do poprawy bezpieczeństwa na Facebooku i stwarzania tu przyjaznego miejsca. Zapoznaliśmy się ze stroną zgłoszoną przez Ciebie z powodu nękania, ale stwierdziliśmy, że nie narusza ona dokumentu Standardy społeczności.
    Uwaga: jeśli problem dotyczy jakiejś zawartości na stronie, należy zgłosić konkretny materiał (np. zdjęcie), a nie całą stronę. To umożliwi sprawiedliwe rozpatrzenie zgłoszenia.
Przekaż swoją opinię
Dziękujemy! Twoje opinie pozwolą nam ulepszyć Facebooka dla wszystkich użytkowników.

Dodaj odpowiedź