Nasze zdjęcia, nasze twarze...
Napisano 16 listopad 2010 - 19:26
Napisano 16 listopad 2010 - 20:29
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 16 listopad 2010 - 20:30
sakwa to jeszcze ma swoje uzasadnienie, dwa lata temu na pętli były takie gorsze momenty na zjazdach, akurat na przebicie dętki, ale ten odblask... a fe ;-)Virenque gdyby nie ta sakwa to zdjęcie niczym z wielkich tourów ;-) i faktycznie zdjęcie pierwsza klasa jak dla mnie.
jak Ci poszło na pętli ?
zdjęcie super !
Napisano 16 listopad 2010 - 20:51
Ale mógł chociaż ją do foty zdjąć :mrgreen:
Napisano 16 listopad 2010 - 21:56
Z tego co pamiętam w aparacie był ustawiony priorytet przesłony, która miała wysoką wartość, ale jaką to ni czort nie pamiętam, na szczęście nauczyłem żonę nie używać auto Przez to wyszło takie nieostre, byłoby lepiej jakby przesunęła aparat podczas strzelania zgodnie z moim ruchem
Krzy1976
Na Pętli jechało się super, tyle tylko że przez ten upał trochę się odwodniłem i ostatnie 20 km to była prawdziwa męka z ogromnymi skurczami (leżałem na asfalcie i nie mogłem się ruszyć), więc miejsce już nie takie dobre. Ale do tego momentu jechałem w drugiej dużej grupce, więc jestem zadowolony.
Wicklowman
Następnym razem jak zobaczę, że ktoś mi strzela fotkę to sakwa leci do rowu hehehe
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 16 listopad 2010 - 22:53
[
Na Pętli jechało się super, tyle tylko że przez ten upał trochę się odwodniłem i ostatnie 20 km to była prawdziwa męka z ogromnymi skurczami (leżałem na asfalcie i nie mogłem się ruszyć), więc miejsce już nie takie dobre. Ale do tego momentu jechałem w drugiej dużej grupce, więc jestem zadowolony.
pzdr
miałem to samo co ty. Na ostatnim podjeździe pod mete musiałem zejść bo mnie skurcze w oba uda złapały
Napisano 17 listopad 2010 - 22:25
sakwa to jeszcze ma swoje uzasadnienie, dwa lata temu na pętli były takie gorsze momenty na zjazdach, akurat na przebicie dętki, ale ten odblask... a fe ;-)Virenque gdyby nie ta sakwa to zdjęcie niczym z wielkich tourów ;-) i faktycznie zdjęcie pierwsza klasa jak dla mnie.
jak Ci poszło na pętli ?
zdjęcie super !
5 minut w photoshopie i sakwy i odblasku nie ma ;-)
#233 Gosc_MusicMan_*
Napisano 18 listopad 2010 - 16:54
Do tego najlepiej ustawic aparat w trybie czasu a nie przysłony i pokombiniwać np. 1/60-1/500 w zal od predkosci kolaza i jak bardzo chcemy uzyskac rozmazany efekt.
Dla mnie troche za ciasno z prawej, a sakwa to 5 minut w PS.