Nasze zdjęcia, nasze twarze...
Started By
xubix
, 01 Dec 2009 16:27
791 replies to this topic
Posted 26 December 2011 - 17:39
Bodi, sorry, że narobiłem takiego zamieszania, ale ....
Twojego linku dalej nie widać (przynajmniej u mnie).
Wklejanie obrazów z Picasa odbywa się następująco:
- wchodzisz na Picasa web albums, do danego zdjęcia,
- po prawej stronie ekranu masz: "link do tego zdjęcia" - klikasz
- pojawiają Ci się możliwości:
"link" - kopiujesz ten link na stronę
"umieść obraz na stronie" wybierasz rozdzielczość (miniatura, mały, średni itd.)- kopiujesz ten link - później, pisząc swój post (najlepiej przejść do trybu "Podgląd") wykonujesz następujące czynności:
klikasz na klawisz Img - wklejasz w okienku, które Ci się pojawi skrót do zdjęcia (lub link - nie pamiętam) - zatwierdzasz Ok, - po wciśnięciu "Wyślij" w twoim poście pojawi się widoczne zdjęcie (patrz inne posty) - jeśli dodatkowo nie odznaczyłeś klawisza "Tylko zdjęcie (bez linku)", każdy, kto kliknie na zdjęcie na forum, zostanie przerzucony do Picasa i będzie mógł obejrzeć to zdjęcie w lepszej rozdzielczości.
Spróbuj - jakby coś nie wychodziło, pytaj.
Pamiętaj, na edycję postu masz trochę czasu, więc możesz coś napisać, spróbować wkleić zdjęcie, a jak coś nie wyjdzie (efekt będzie nie taki jak się spodziewałeś) popraw - korzystając z funkcji "edytuj".
Twojego linku dalej nie widać (przynajmniej u mnie).
Wklejanie obrazów z Picasa odbywa się następująco:
- wchodzisz na Picasa web albums, do danego zdjęcia,
- po prawej stronie ekranu masz: "link do tego zdjęcia" - klikasz
- pojawiają Ci się możliwości:
"link" - kopiujesz ten link na stronę
"umieść obraz na stronie" wybierasz rozdzielczość (miniatura, mały, średni itd.)- kopiujesz ten link - później, pisząc swój post (najlepiej przejść do trybu "Podgląd") wykonujesz następujące czynności:
klikasz na klawisz Img - wklejasz w okienku, które Ci się pojawi skrót do zdjęcia (lub link - nie pamiętam) - zatwierdzasz Ok, - po wciśnięciu "Wyślij" w twoim poście pojawi się widoczne zdjęcie (patrz inne posty) - jeśli dodatkowo nie odznaczyłeś klawisza "Tylko zdjęcie (bez linku)", każdy, kto kliknie na zdjęcie na forum, zostanie przerzucony do Picasa i będzie mógł obejrzeć to zdjęcie w lepszej rozdzielczości.
Spróbuj - jakby coś nie wychodziło, pytaj.
Pamiętaj, na edycję postu masz trochę czasu, więc możesz coś napisać, spróbować wkleić zdjęcie, a jak coś nie wyjdzie (efekt będzie nie taki jak się spodziewałeś) popraw - korzystając z funkcji "edytuj".
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Posted 26 December 2011 - 18:45
....ja widzę to zdjęcie na forum.....tyle siedzę przy tym..przy okazji,że jak xubix stwierdzi,że mój post trzeba wywalić ,niech wywali..wszystko robię w dobrej wierze.Jakimś cudem zmieniłem avatar... :-/
edit xubix:
proszę ;-) jakby co zawsze wal na priv a pomogę ;-)
edit xubix:
proszę ;-) jakby co zawsze wal na priv a pomogę ;-)
#296 Gosc_łukasz_*
Posted 09 June 2012 - 15:10
znajome okularki :-)Najświeższy design
ładnie całość wygląda ty z rowerkiem , fatalnie jest jak widze kolarza który ma każdą cześć stroju innego koloru, spodenki , koszulka , skarpetki , rękawiczki , kask i jeszcze do tego rower wielokolorowy normalnie masakra. Jeżdzimy po szosie między ludzmi trzeba tez jakoś wyglądac :-)
Posted 10 June 2012 - 17:54
To i ja dorzucę swoje fotki z wiosennej małej "sesji"
pzdr
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 10 June 2012 - 18:44