Nasze zdjęcia, nasze twarze...
Started By
xubix
, 01 gru 2009 16:27
791 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 luty 2010 - 00:18
BURY Rowerek mam od 14 lat a 600 jak na ten wiek sprawuje się całkiem nieźle tylko w dzisiejszym mrozie coś manetki zamarzały i przez to słabo działały. Mam wrażenie że kiedyś osprzęt był lepiej robiony i z trwalszych materiałów.
Siodło to Selle Italia SLR GEL FLOW, normalnie mam taki sam model ale w niebieskim kolorze na zdjęciu jest białe od nowego roweru i muszę je rozjeździć żeby ułożyło się do mojego zadka na nowy sezon.
Siodło to Selle Italia SLR GEL FLOW, normalnie mam taki sam model ale w niebieskim kolorze na zdjęciu jest białe od nowego roweru i muszę je rozjeździć żeby ułożyło się do mojego zadka na nowy sezon.
Napisano 09 luty 2010 - 21:54
A to i ja dodam
Na Przełęczy Okraj
Sam rower
Jak trochę śnieg stopnieje i będę mógł gdzieś wyjechać, to z pewnością zrobię więcej zdjęć.
Na Przełęczy Okraj
Sam rower
Jak trochę śnieg stopnieje i będę mógł gdzieś wyjechać, to z pewnością zrobię więcej zdjęć.
Napisano 15 luty 2010 - 09:16
to i ja dodam co prawda zdjęcie stare (2008) jeszcze wtedy ze stara bryką (ta szara) chociaż moją obecną też widać ;P zdjęcie z wypadu Wro-Praga-Wro oj były to 3 dni mocnego pedałowania (no bo jeden dzień zwiedzania)
Proszę zmniejszyć zdjęcie do max 800x600.
Takie kolosy nie są mile widziane z wiadomych względów.
Proszę zmniejszyć zdjęcie do max 800x600.
Takie kolosy nie są mile widziane z wiadomych względów.
Napisano 18 luty 2010 - 10:25
Napisano 11 marzec 2010 - 00:36
Zdjęcie może trochę niestandardowe... z mojej ostatniej wyprawy szosowej
Przepraszam, że w krawacie. To wariacje na temat rowu, do którego rok wcześniej udało nam się wjechać z kolegą samochodem. Wtedy był mniej zasypany. Ostatecznie wyciągnął nas traktor Nie ma to jak szosowe 23-ki, nawet przez okopy przejdą!
Pozdrawiam
Maja
Przepraszam, że w krawacie. To wariacje na temat rowu, do którego rok wcześniej udało nam się wjechać z kolegą samochodem. Wtedy był mniej zasypany. Ostatecznie wyciągnął nas traktor Nie ma to jak szosowe 23-ki, nawet przez okopy przejdą!
Pozdrawiam
Maja
Napisano 11 marzec 2010 - 22:29
Z kolegą :mrgreen: :mrgreen: na rowerze i na dodatek po lesie :mrgreen: :-) no moze mając 5 lat to by uwierzył.
Ciekawe dokąd, czym i z kim Spike jeździ popływać... :-P
A siodełko rzeczywiście nowe, nieśmigane i jako kolejne na sprzedaż! Tym razem wymiana na damskie. Ktoś miał może Fizik Vitesse Life w rękach? Bo interesuje mnie rozkład wkładek żelowych, nim je zamówię...
Napisano 11 marzec 2010 - 22:46
Spike nie pływa bo mu Kryspinów naście lat temu zamknęli i opłaty chcą pobierać, a głównie jeżdże sam bo najczęściej MTB o 6 rano uprawiam, a szose w weekendy jak jest czas, poza tym jak jest jazda grupowa to nas więcej jest .
Poza tym jeżdze w swoim tempie a nie jak okoliczne ogolone nogi na bryndzlatorskich rowerach, do Olkusza i z powrotem na piwo, jak robić jazde to ze co najmniej 150 km
Poza tym jeżdze w swoim tempie a nie jak okoliczne ogolone nogi na bryndzlatorskich rowerach, do Olkusza i z powrotem na piwo, jak robić jazde to ze co najmniej 150 km
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo