Napisano 05 luty 2010 - 17:01
http://images39.foto...20e7b94emed.jpg
Napisano 05 luty 2010 - 17:14
Napisano 05 luty 2010 - 17:55
to jest chyba selle italia Octavia tylko że kolory ma jakieś orginalne pod jakiś team
อาน selle italia รุ่น oktavia สีน้ำเงิน/เหลือง ขาเป็นแมกนีเซียม ราคาอันละ 1,450 บาท
"Siodło Selle Italia niebieski Oktavia wersja / żółty. Cena magnezu każdej nogi 1450 bahtów."
Napisano 05 luty 2010 - 23:05
Napisano 06 luty 2010 - 08:35
[ Dodano: 2010-03-03, 22:58 ]
Ponownie witam i proszę o poradę co wybrać z poniższych trzech modeli
1. Selle Italia C-2 Genuine Gel
2. SELLE ITALIA FILANTE GENUINE GEL
3. Siodełko Selle Italia C-2 Gel Flow
Czy warto inwestować w "otwór wentylacyjny" w siodle ?
Napisano 16 marzec 2010 - 21:42
Napisano 16 marzec 2010 - 21:48
nie omieszkam napisac recezji z o nim.zorrospecialized, sam przymierzam się do tego siodła, kiedyś na forum jeden z kolegów chciał je sprzedać i rozgorzała dyskusja czy taki golas się do czegoś nadaje, ku mojemu zdziwieniu więcej ludzi sobie chwaliło niż narzekało. Mam nadzieję, że jak je przetestyjesz to napiszesz kilka słów, jak nie tu to mi na Priva.
[ Dodano: 2010-03-16, 21:50 ]
wyluzuj troche ,przeniosles i w czym problem?????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ale tak jak ktos nap[isal siodlo sluzy dupie a nie do dupy.pzdrja mam z nim doświadczenie -jest do "dupy" tak jak zakładanie kolejnych bzdurnych topików :evil:
Napisano 17 marzec 2010 - 09:50
zorrospecialized, sam przymierzam się do tego siodła, kiedyś na forum jeden z kolegów chciał je sprzedać i rozgorzała dyskusja czy taki golas się do czegoś nadaje, ku mojemu zdziwieniu więcej ludzi sobie chwaliło niż narzekało. Mam nadzieję, że jak je przetestyjesz to napiszesz kilka słów, jak nie tu to mi na Priva.
Wszystkich którzy chca nabyć to siodło ostrzegam że jest niebezpieczne przez jego ostre krawędzie!!miałem je sezon w rowerze mtb FS. zdązyłem przez ten czas rozpruć spodenki i pocharatać sobie uda nie mówiac że przez mało elastyczną skorupe jest poprostu niewygodne. jedyny+ tego siodła to że go sprzedałem drozej niż kupiłem :-P
Napisano 24 marzec 2010 - 22:45
wiec tak podaje swoje spostrzezenia co do siodelka,napewno nie nadaje sie ono do mtb,po pierwszych 2 dniach uzywania cosik mnie uwieralo,ale co???a to ze mialem je zle ustawione!!!teraz jest cacunio,kolega COST napisal ze ma ostre krawedzie,i ze podarl spodenki,takie zeczy to tylko przez zle ustawione siodlo ,objawia sie to tym se pupcia chodzi na lewo na prawo,gdzie powinna sztywno siedziec.,jeszcze raz polecam do szosy ale nie do mtb,i dla ludzi którzy maja tylko kostuchy na tylku.hihi pzdrzorrospecialized, sam przymierzam się do tego siodła, kiedyś na forum jeden z kolegów chciał je sprzedać i rozgorzała dyskusja czy taki golas się do czegoś nadaje, ku mojemu zdziwieniu więcej ludzi sobie chwaliło niż narzekało. Mam nadzieję, że jak je przetestyjesz to napiszesz kilka słów, jak nie tu to mi na Priva.
Wszystkich którzy chca nabyć to siodło ostrzegam że jest niebezpieczne przez jego ostre krawędzie!!miałem je sezon w rowerze mtb FS. zdązyłem przez ten czas rozpruć spodenki i pocharatać sobie uda nie mówiac że przez mało elastyczną skorupe jest poprostu niewygodne. jedyny+ tego siodła to że go sprzedałem drozej niż kupiłem :-P
Napisano 25 marzec 2010 - 19:16
och Flite titanium,bardzo wygodne siodlo,pare lat na nim jezdzilem,piersze siodlo jakie kupilem w 95 roku ,wtedy jeszcze z przemytu z niemiecPisał ktoś,czy nie o Flite Titanium? nie chce mi sie calej listy odp[owiedzi sprawdzać,a wg nie tylko mnie to numer jeden od bardzo dawna....
Napisano 25 marzec 2010 - 19:29
Ogólnie trzeba się przyzwyczaić, ja na nim bez problemu 2-5h spędzam i nie było problemu :roll: (ale musze zaznaczyć , że nie lubie dużych i miekkich siodełek)
Dodatkowo moje nie rozdziera spodenek i nie wgryza się w udo :mrgreen:
pozdrawiam
Napisano 25 marzec 2010 - 23:15
a moze gryzie po jajkach????????hihiTo Velo dla mnie jest ok. Sprawdza się na gładkich nawierzchniach, ale jak się wjedzie na szose przypominającą plaster miodu jest już mniej różowo.
Ogólnie trzeba się przyzwyczaić, ja na nim bez problemu 2-5h spędzam i nie było problemu :roll: (ale musze zaznaczyć , że nie lubie dużych i miekkich siodełek)
Dodatkowo moje nie rozdziera spodenek i nie wgryza się w udo :mrgreen:
pozdrawiam